Gå videre til hovedindholdet

Opslag

Viser opslag fra august, 2001
Hej alle sammen! Jeg er abzolut ikke gaaet i hi, jeg har paa det seneste haft en del besvär med en opringer paa mit 50155 nummer der ustandselig ringer op og derefter lägger paa. Vi har faaet telecom til at registrere alle opringninger til mit nr. den 30 og 31.8 ,01.9. Resultatet kommer paa tirsdag. Vi har ingen anelse hvem det kunne väre! Men vi har jo saa mange frustrerede arbejdslöse her i omregnen der ikke kan faa dagen til at gaa, det er godt nok ireterende. Vi har et nummer mere som i kan bruge, samme forvalg og 50256. Her gaar sommeren paa häld, men hvis det ikke regner er det da ogsaa en dejlig aarstid. Jeg savner jer alle og skal nok snart kigge forbi. Gyd beware Norje! pip.
jeg håber søren snart får fundet en ny cykel, bare det ikke er en grøn mbk.Det er da synd med fam. clausens vaskemaskine, men i har da en god vaskekælder. ik! ER gerhard Clausen gåer i vinterhi allerede.Jeg søger en Pokemon bamse, men man kan ikke købe nogen mere her i fredericia, så hvis er er nogen der har en liggende så modtages den med tak. et kan jo være at jeg kan købe en af Christoffer, ,han sælger jo sit legetøj til højeste pris. god week-end til alle. Jeg skal først på arbejde på tirsdag.
Lukas Clausen kan godt lide knapper på vaskemaskiner, kørende vaskemaskiner, så vaskemaskinen vasker vanskeligt forudsebare resultater...
Det er koldt og det blæser og min cykel er flad,indtil jeg finder en ny. Håber min Familie har det godt. Søren Clausen,SPC TV,Cairo.
Tjek this out..... www.geocities.com/skoledag . Giv lidt respons, positiv som negativ. Forresten, der er da ikke langt fra Tønning til Fredericia eller omvendt ! FCK forever.....
X-Men kan købes hos Kaj^s bytte central,for ca.45kr. Købes:Obi-Wan´s revenge.til gameboy,billigst i Tyskland? Dette er ikke en hemmelig meddelse.
Om jeg forstaar jeres hemmelige meddeleser? Var lördag i Tön, kl. 12 var gaderne som fejet for mennesker.Alle sad ved deres sofaborde og slurfede "frische sup". temparaturen viste 29 gr.C. Vandrede med jutta gennem gaderne til kl.20:30 kaldende " er her nogen,nogen,...nogen,....nogen". Sov i kolde kirke.
Hvem vaar det der sejrrig gik und af onsdagen kamp paa 4:2 over en fordum stor fodboldnation.Og som snart skal möde det underlegne engelske hold i München og hvis reporter (Rolf Töp::) mente i sin slutkommentar over kampen France-Denmark at deet kun var en trainingspartner France spillede mod og at trräneren Mort.Ols. maatte vänne sig til flere nederlag... HVILKEN FAIR NATION var mon det???????????????
1-0 til Frankrig er o.k. I en kamp hvor der ikke kæmpes rigtigt, vil franskmændenes overlegne teknik og spilforståelse selvfølgelig være en fordel. Frankrig spillede flot i 1. halvleg, danskerne spillede en solid organisatorisk 2. halvleg.
endelig har jeg min første regning for nettet. Jeg turde næsten ikke åbne brevet,men puh... sølle 241,00 lød den på.
something iss rotten in this blogger!!!!!!!!! ikke alt post ankommer allerede i to tilfälde melder den post men det er saavidt jeg ser ikke ankommet.
something iss rotten in this blogger!!!!!!!!! ikke alt post ankommer allerede i to tilfälde melder den post men det er saavidt jeg ser ikke ankommet.
hej alle. nu er jeg snart færdig med at male min stue. den bliver gul. Lige nu er vi hos mormor, og spiser masser af kage. Desværre er min ferie snart slut for denne gang.
Endelig er der grund til at se vm i atletik. Det er bedårende at høre de tyske atleter udtale, "at de har arbejdet så hårdt i lang tid - og så får de slet i nogen medalje" - alle andre landes atleter er bare heldige.
Det var da godt at lotte kan huske mig paaet Jan Thomas saa for 36 aar lyset paa Odense Sygehusets födeafdeling. Jeg blev underettet paa Skolebänken paa odense teknikum og cyklede derud. Han lignede dengang sin Far .Tilykke Birgit Clausen med din sön.
halloooo. er der nogen. Jeg er blevet inviteret , så nu må jeg jo hellere skrive lidt. Husk at jan har fødselsdag i morgen d. 6-8 tillykke.
Åh nej........M-player placerer en masse dll-filer i reg.basen og laver en hulends masse bindiger på computeren. Det er jo sikkert den nyeste version, den med Skins, så den skal havde en masse RAM. Jeg havde selv problemet, 64MB Ram er ikke nok, den vil helst have 128 mb. Et andet problem kan være, at din Real-Player ikke kan lide konkurrencen.....Netop derfor har vi afinstalleret Real på skolens maskiner. Prøv om du ikke kan afinstallere Microsofts player, det kan hjælpe lidt. Ellers må du gå i sysytemindstillinger (fra kontrolpanel) og se om der er nogle konflikter maskinen selv kan løse..... Pas foriøvrigt meget på vires. Der florerer en kæmpegrim virus heroppe (vi har opdateret vores virusprotection). Kolding er lagt øde....den ligner den vi havde før (sender mail), men denne har egen mailklient påhæftet, så den skal bare ind i systemet, så aktiverer den sig selv uden at man åbner den. Der kan downloades gratis antivirus på www.cai.com, helt gratis uden fælder og med mang
Jeg har for nyligt downloadet Microsofts Player.. den har lavet en forfärdelig kludder i min comp. f. ekd er mit 3 d kort forsvundet der er flere anvendelser jeg ikke kan starte og pludselig er der anvendelser der för löb rimelig nu gaar for fuld udbläsning.What ska a göre. Tak til sören at han meldte sig saa pän.Har i dag kört en lang Zing tur langs med Östersökysten det er dog stadigväk primitiv i forhold til Vesterhavskysten.Penge vil de have overalt for at stille sin MC og for at gaa paa strandi.
Æv, jeg hader når alle katalogerne med "skolestart" vælter ind af døren - det betyder, ferie slut...arbejdet kalder. Og nu må vi endda ikke ryge i skolen......