Gå videre til hovedindholdet

Opslag

Viser opslag fra oktober, 2001
det er hårdt at blive gammel...Lone er på ugekursus i Svendborg, ungerne er altid ude at lege eller har kammerater på besøg, min 9.kl er i praktik, så jeg har masser af timer der ikke skal læses - det betyder også, at jeg får ordnet en masse, set en masse fodbold, arbejdet meget ved computeren og alligevel føler jeg, at dagen kan være lang !
Myst III Exile er afsluttet og jeg er maalöst overasket af et saa flot spil. Baade Grafik, Musik og sekvenserne der vises ved succes er til det rene ug.Svärhedsgraden er nok lige i top for en gammel gut men for folk som er särdeles logisk tänkende er det en udfordring. For ikke at gaa op i en spidst og sidde nätterne igennem har jeg köbt det officielle "Lösungsbuch" og jeg er ikke i tvilv om aat der er andre der gör det samme for tilsidst er den for strängt. Spillet er paa samme cd(4) ogsaa paa engelsk saaa nu spiller jeg den version og kan tage det med mere ro. Idag paa bike i efteraars men tör vejr er en "ausgleich" for mange timers gloen paa monitoren. Jeg tar`det med näste gang. hej.................................. Naturen stimulerer gensidig afhängihed.
da jeg läste lottes bidrag vendte jeg mig om og saa, jamen min telefon staar paa fax. sorry, jeg undrede mig ogsa, du plejer at ringe tilbage naar jeg har talt til ringdingen. Har i week-enden haft besög fra Berlin og Gütersloh. Die ligner alle hinanden og ser raske ud. De kom kl.12:00 og tog Kl18:00 afsted saa det var een kort visit.De skulle da ogsaa hen og se paa min MOped.(Knallert!!!) Hm tog en prövetur og hans godkendte den da som en motorbicykle.Ellers.. Det blir for alvor efteraar hernede,taaget og trist..naar jeg aabner min computer skinner dog solen...aabningsbilledet er det hvor Caroline,Lukas og Cristoffer sider paa trappen af Verninge skole, et billede saa herlig og smilende og fuld af sommer Naa mojn...
når man nu ikke er inde på bloggeren så tit, er det jo ikke alt jeg får med af clausens nyheder. kan man læse de gamle hilsner. håber alle har det godt. far skal huske at slå sin fax fra en gang imellem.
Efter en formiddag på stumpemarked med Caroline, vendte vi hjem med "102 Dalmatinere" fra Disney i piratversion til en treidjedel af normalprisen. Finde noget til Cordobaen ? No way, men reservedele til Opel fra 66, eller Amazon fra 62 - det var ikke noget problem. Sidder nu og burde forberede næste uge. Vi gruer alle for imorgeb klokken 6.15 - så begynder arbejdsugen. Hils alle besøgende fra Deutschland...
Håber nogen eller noget,har optaget Brian gå op i atomer,godt nok kender jeg ikke resultatet helt endnu men jeg mellemlandede lige inden jeg tager vidre i håb om at kampen går til 10-12 omgang. Hej Lotte,Kom frit frem,dette er ikke 0059.
Opråb til lillebror... Tyson og Nielsen indfinder sig på Ullerupdalvej på lørdag sammen med 7 - 8 midaldrende, spisende og øldrikkende kolleger - du er velkommen - giv et prej. Lotte, du må ikke komme, det er kun for "mænner", Helle kommer heller ikke !
Jeg söger minutlang efter et indläg af "HELLE"jeg kan ikke finde det. Det er nok den hastighed Thomas Clausen bearbejder sit keyboard med der giver mig problemer et glemt re -, fattes hjerneceller. Au den var värre Birgit med Gallesten jeg har hört det kan väre smertelig. Haaber alt vel overstaaet. Det er nu godt at sönnemand staar sin sön. Hej
Det er en stor dag - danmark kan kvalificere sig til vw - og tyskland kan ruge i relegation med Ukraine. der er fodbold fra klokken 14 (på Eurosport) til klokken 23, imellem kan der tisses af....fed dag.
µMor og hendes galdesten er vel ankommet til Egumvej igen. De har det godt alle tre.Jeg har endelig en rolig time. Lukas er en natteravn lige for tiden. Nu vil jeg gå ind på nogle konkurencer, og se om jeg kan vinde lidt ragelse som jeg kan forære familien i julegave. ha' det bra !!!
Jeg har ingen børn,så hvem skal passe på mig når jeg begynder at blive mør? Min cd samling?min playstation?mine"venner"?min dårlige karma?...Hvor mon Malene skulle hen i den fart??? Nu skal jeg op til mor med noget skiftetøj,hun regner med hurtigt at komme hjem,nu da de har stillet en diagnose. For et par dage siden spiste vi lidt kage og drak en soadvand,idag skal jeg besøge hende på sygehuset,sådan er det nu engang. Pas på jer selv.
Det er en af disse uger... Lone er på kursus siden tirsdag morgen, jeg har en masse møder, Christoffer var til svømning (og fik stjålet sit overtøj), Caroline var til kor og jeg var til it-kørekort og nu......nu er mor blevet indlagt med maveonde. jeg har endnu ikke besøgt hende, men vil gøre det i løbet af dagen... jeg glæder mig til weekenden.
Hej fra Walkendorf........ Tak for nogen dejlige dage er velankommen til WD. Takket väre foräldrenes travlhed kom jeg närmere ind paa anden danske Clausen generation. Tak til Caroline Olivia, Lukas Alexander og Cristoffer Andreas Clausen. og til alle andre "Tak for sidst.