Gå videre til hovedindholdet

Opslag

Viser opslag fra december, 2001
Na i Julenisser med röd hvide huer..... Saa er det jul igen om et aar, og jeg begynder at tänke paa hvad mon de danske ikke EURO brugere önsker sig? Jeg skal til at bruge den om 2 dögn.Jeg er spändt om tyskerne kan klare det. I de sidste uger har de gaaet rundt og grädt over tabet af deres mark! verdens haardeste valuta som de fik af Ludwig Erhardt i 48. ( Det var nu Amerikanerne der uden indblanding startede det hele.)Og igennem lavlön til den störste del af befolkningen der ikke ejede grunde og huse og myten at vi alle startede med 40,- DM kopfgeld og wirtschaftwunder gik de en haard tid imöde, egentlig velstand til de fleste kom fört i slutningen af tresserne. Nu denne gang er det jo kun en navne og kursändring alt gaar automatisk. Jeg önsker hele klanen et godt nytaar 2002 med mange lykkelige gensyn. Far,Morfar,Farfar...........
Igår tog vi hjem fra julebesøget i Struer. Vi måtte bruge mere end 3 timer på den lille tur. Idag står himmel og jord i et Det bliver dejligt at komme ud at kælke.
Så er vi ved at være klar til imorgen. Træet er pyntet, gaver ligger klar, moderen står i køkkenet, julen er blevet hvid - nu skal det bare blive imorgen hurtigst muligt.
Alle läsere af denne Familie dagbog isär LUKAS, ANN CHARLOTT, CAROLINE, CRISTOFFER, LONE, JAN THOMAS, MALENE og SÖREN PETER, önskes en god jul 2001 og et godt nytaar 2002 af Jutta og (MOR)FAR(FAR) .............
Eintragung ins "blog-buch" der Sternenflotte auf dem weg zur Weinachtsfeier.... Alle julegaver købt...efter marsvinedødsfald er en dværghamster nu trædt til, Lukas havde en fin aften og nat hos Onkel Jan, nu skal dagene bare overståes, så er det JUL.
skaal,thomas.. jeg har d.d.ikke modtaget nogen response af julegaveönsker. derfor har jeg köbt en masse schampo,deodoranter og handbalsam hos aldi. vär venlig og ta`hensyn til det ved jeres indköb. Jeg önsker mor hurtig god bedring. Og du thomas skal ikke drikke ved hendes sygeseng ! !
Jeg syns der er lidt langt mellem "snapsene". Sidder netop hos mor, hun har smerter efter operationen igår og er selvfølgelig lidt bange. Har netop haft besøg af vagtlægen. Alt vel. mngler foriøvrigt lidt rspons fra rsten af familien mht. gaveønsker og jule/nytårsdagene....
Hurra for VENSTRE, de har allerede skudt sig i benet for første gang. Det første fru Tørnæs gjorde, var at lægge alle danske skolers karaterer på nettet, "så forældre kan vurdere skolernes kvalitet, når de skal vælge skole"...og sørme om Købmagergades skole i Fredericia, den med alle "perkerne" viste sig at være kommunens bedste ! Skolen har været bestormet af Politiken, Frederica Dagblad, Kanal 94 og mange andre.....vi er selvfølgelig ikke selv overraskede. Desværre faldt det ikke så godt ud for mine egne børns skole, den ligger sidst...ikke i kommunen, men på landsplan ! Julegaveønskerne skal blive ekspederet i weekenden.
Hört,hört hört- Hermed medeles til alle Clausener og tilbehör at meddeling af önskeliste til evt. julegave til brumnestosw. skal väre julemanden i hände senest mandag den 10.12.2001 kl.12:00. Ellers träder standardgave fra aldi evt.netto i kraft ( säbe,barberskum,deodorant) Konvulutgave-önsker accepteres ((+10%)(for mindre bearbejning)) Dette er sidste advarsel.
har netop investeret i et Minolta Spejlreflekskamera så vi kan få taget nogle gode julebilleder. Caroline + kor afhold deres 2 koncert i det Bruunske Pakhus i eftermiddag. Lotte og Lukas var der også, det var rart.