Gå videre til hovedindholdet

Opslag

Viser opslag fra januar, 2002
Sidder her foran skærmen og kan i baggrunden høre, at Danmark fører 20 - 19 over sverige - en sejr giver semifinaleplads. Jeg kan ikke holde til at se det - hvordan skal det ikke gå til sommer ???????? Hva` faen sker der den 10. februar - den 8. kommer først......
hej alle og walkendorf. ak ja penge er jo ikke alt. VI andre medlemmer af Clausen familien tager 14 dage til Maldiverne i uge 28 29. så vi går glip af oldemors fødselsdag, men det går jo nok. GOD TUR. Vi har lige hørt gamle BEE GEES sange og kom til at tænke på fars single plader fra Jejsing. Ha det godt og husk d. 10 februar.
Kære Fader, jeg håber ikke du føler dig overset dernede.....men vi har jo så travlt med at tjene penge. Vi har netop bestilt vores sommerferie, vi tager til Spanien, samme sted som sidste år, og går dermed glip af VM-finalen mellem Danmark og Spanien, men det vil jo nok også være festligt at se det dernede. Vi tager afsted den 28 juni og 10 dage frem.
Tillykke Malene, jeg havde naese for datoen og fik i en Telefonsamtale det nyeste sladder fra den usynlige Familie (og u(bön)hörlige) at vide. Nu hvor alle er raske gläder jeg mig til al den Post der kommer. Solen skinnede 1 Time og 17 minutter over Gnoien/Walkendorf.Det war det.
Det går bare så stærkt til hverdag, at man ikke får nået alle de sociale forpligtelser man burde. Alt vel på Ulerupdalvej - alle er næsten raske efter et par uger med influenza, utilpashed, forkølelse og almindelig vintertræthed. Efter 3 uger med fugtigt vejr, tåge og små plusgrader trænger man i den grad til LYS....LYS.....LYS. Arbejder pt med Mediator 6,0, et superprogram. jeg laver websider men har problemer med at finde en udbyder der kan "udsende" websiden i DHMTL (dynamisk hmtl) - æv. Søren, hvornår kommer du forbi ? Farfar, tak for billederne, et gallleri er wed at blive opbygget.. Lotte, vi ses jo ofte... God weekend fra os alle..
hej allesammen. Har I ikke savnet mig. Hvis jeg ikke lige svarer på jeres e-mails er det altså fordi jeg ikke er på nettet i øjeblikket. Men jeg vender frygteligt tilbage, når jeg engang får taget mig sammen, efter denne hårde jul. Håber at i alle har det godt. Det har vi på Falkevej.
Efter en weekend med en syg Caroline, er det hele ved at normalisere sig igen.Jeg kan varmt anbefale en PS2, grafik og hastighed erbedre end i reklamerne....