Gå videre til hovedindholdet

Opslag

Viser opslag fra februar, 2002
Fummel er et smart töjstykke som ikke altid däkker alle kvindens signalomraader! Saa man bedre kan Fummeln. Tror jeg nok. Saa i gamle Dage kunne man ikke Fummeln. Fra Fummeln skulle man holde sig fra indtil mann er fyldt 24.aar. Det gjorde jeg. Ellers siger du mange gode ting. I Marts vil jeg tage en tur til Friksja. Hej fra en der ikke finder det öjeblikkelige vejr särlig smart.
Som en "showmaster" ved Olympia Ekstra i formiddag sagde da han skulle kommentere Medaillenspiegel : "diese verdammten kleinen Norweger" das können wir nicht so lassen! En märklig maade Tyskerne har at vinde venner paa.
Som der blev sagt efter ishockeykampen mellem tyskland og sverige..."tyskland spillede lige op med en verdensklassemodstander, det tegner godt for fremtiden".......det blev ikke nævnt at det kun var i 3. periode (1-1) og at svenskerne allerede havde scoret 6 gange.
Om natten med 200kmph er ikke langsomt, godt at der ikke var polis i närheden! Take it easy boy,boy! De tyske sportsfolk i Salt Lake regner med större popularitet over alle tyskerne paa gr. af de mange madaliere det er tankeväkkende at det sker i de dicipliner hvor teknikken og gamle östyske tränere har noget at sige. Jeg ved ikke om det östyske folk blev mere populär p.gr.a. de mange medailler. Jeg ville hellere at der levede färre börn i Tyskland over fattigdomgränsen. Tyskerne har desuden en märkelig maade at at fejre det paa.
Havde Seat`en oppe på 200 km/t inat. Der var stadig masser af plads til mere power - men jeg turde ikke.... Ferien er slut - jeg glæder mig allerede til påskeferien.
mange tak for det fine postkort fra søndervig. Grossisten i søndervig er vist lukket. De skide tyske turister gider ikke at købe fummel, vel far. Jeg synes snart at du skulle komme her op. så kan vi fortælle hvad du har glemt. og måske købe noget fummel.
Alt er pakket og parat. Ungerne er rastløse - skal vi ikke snart køre. Jow, afgang til Søndervig Danland i en uge med masser af aktiviteter og badeland. Vi glæder os. Lone passer hytten..... Vi sender postkort så fremt vi kan huske adresserne, hvad vi sikkert ikke kan.... tc.
Hej Zörme. Zet zr zkke zffte zan zörer zra zig.Zin zamle zar zar zkke zndet zt zöre zt zindes zamle zage. kaz dz ikkz fortällz nogez soz jez maaskz haz glemz. Zamlz Zenneskez zlivez zärz. zaz zörz zrz . zaztzszizsz ikze.
Da jeg i sin tid købte "just a giggolo" savnede jeg det "biiiip" der kom til slut. Det var et prøvebillede inden vores Grand Prix optagelser ! Faktisk er sangen bedre med bippet. Som vi siger i DK, hvorfor tabe til sølv når man kan vinde bronze. brev til 8/2 ankommet. Hilsner Naj Samoht
Vejret var fantastisk saa jeg var en tur ud at lufte zing.Mine plader i Jejsing var bedre en deres Ry, Lotte havde den äldgamle grammafon paa värelset hvor jeg ogsaa havde plader af Rachel Rastenni,Gustav Winkler og en med Liva Whel, Köbenhavn..Köbenhavn. De var alle bedre ens dem Knud Mylin havde! Hven havde vi egentlig faaet den Grammofom af?. Svar i der husker saa godt. Danmark tabte til Germany i handbold hörte jeg...saa var den EM forbi for mig.. Det bliver endnu värre til WM i fobolll. Ka´i huske den Video Im´ Just aa Gigolo?? det vaar hvis i Fred,vej 25... Ak de tider. Februar den ottende har jeg termin paa sygehuset men jeg husker nok den og den 10. Hej ........................................................................................................................................drahreg nesualc
lukas er ude ved johnny denne weekend, og jeg gør rent som jeg plejer når han er væk. Der er alt for stille. Men nu har vi ferie , og gamle fastelavnsdragter efterlyses til fredag d. 8. Hvad med Hr. Clausen fra germany.Er du gået i vinterhi.