Gå videre til hovedindholdet

Opslag

Viser opslag fra marts, 2002
God paaske ligeover! Jeg er begyndt at tegne det nye lärred op med blyant,itakt med at mit nuvärende "Pops" intetanende og forraadt af sin skaber närmer sig den ultivemative slutning.
Jeg ska`love for at der er kommet gang i Fd. Men maa jeg li` kalde til orden. Ind til videre önsker jeg alle deltagere en god Paaske.
Printer News EXCLUSIVE!!!!!!! Jeg mangler nogle filer et eller andet sted. Maaske har jeg slettet en del af Windows???? Paa www.miniclip.com kan man banke osama bin (musik)laden-og nakke taliban hobbyister. Man kan ogsaa spille Pacman(lotte) Man kan ogsaa plukke asparges i 3d(Jan)
asparges. hvad med at stikke dem op i rø..... Søren, jeg fandt di patriksok i går men da jeg ikke havde mere lokumspapir så er den altså gone forever, sorry.
Afinstaller printeren igen og prøv så at instaler den igen - så kan det være lxxxxx fungerer - ellers tilkald kaosClausen patruljen - ungerne er som altid vilde efter at rode rundt i dine ting og film.
der afholdes kældersalg fra falkevej 23 på mandag. Fine blomstrede hynder, vistnok jan og lones der aldrig er blevet afhentet, kan købes for 7 kr stk. 2 kasser med babytøj, vistnok også jan og lones 15 kr stk. en basketball (sørens) 11 kr. tretten papkasser med avispapir 1 kr stk. og alt muligt andet skrammel foræres væk. så kom i god tid der er rift om tingene.
Da der er udbrudt skoldkopper hos Jutta`s feriegäster finja og jonas. Maa mine rejseplaner til kongeriget ändres.Jeg kan ikke väre bekendt at lade jutta allene med de syge börn og da foräldrene ikke henter dem, vil jeg hläpe med saa godt jeg formaaer. ettidig orientering om nye Terminer pr.mail!
hvem var Sören I.? Gerhard C. kommer paa Söndag og blir indtil i smider mig ud. Kan jeg sove i din lejlighed Lotte?
skidt....Søren I. er død. Godt....Første dag hvor man ikke skal have hansker på bnår man cykler fra arbejde. skidt....mange pjækker fra mine idrætstimer. godt.....der er masser af fodbold i denne uge. skidt....minekolleger er nogle hængerøve. godt....har nyt job i udsigt. skidt...imorgen mangler vi en barnepige godt....vi har farmor (måske) skidt...ugen er lang endnu. godt....vi har det alle godt. .