Gå videre til hovedindholdet

Opslag

Viser opslag fra april, 2002
Hvor er det dejligt at sidde og se "Imperiet Slår Igen" en lørdag aften. Jeg håber ikke at de danske folkeskoler og deres forældre og det omgivende samfund sætter nutidens ungen under sådan et pres, at det skal ende som i Erfurt.
Er på vej til Kopenhagen for at feire konfirmation - godt der ikke er sport i tv i dag. Der Præsident og Dronningen nævnede ikke "auf ewig ungeteilt" under deres taler ved gallamiddagen. God weekend...fortær hvederne.
Jeg har lige set et sted hvor man kan se en som skärer sin finger af med vilje.....Ilmer sejt. Der er ogsaa en elefant som träder paa nogle dyrepassere,gaar amok og bliver skudt i smadder af SWAT-Team. Le penn Rectum adios!
i september har forbundsrepubliken tyskland valg! Enten schröder eller kaos! enten stoiber eller kaos!. Af socialdemokraternes valgprogram som fixerer meget paa kanzler schröder et par tankeväkkede sätninger: vi vil retfärdiggöre tyskland rolle i europa og resten af verden! ( tyskland bör indtage den samme rolle som alle andre demokratier) vi vil göre en levende demokratie med en aabnen og fri kultur- mulig! ( det er lidt sent andre lande i eu er naaet längere) tyskland er et stärk land og har alle chancer! (chancer til hvad? og styrke til hvad?) na -- har vi ikke hört det för.hvorffor altid henvise til kraft og styrke?
Har i dag saaet allerhande urter, selv om jeg nok ved at det er lovligt tidlig. Havearbejdet er godt til at lösne de rustne lemmer. Jeg kan höre kanal 94 og faa et par nyheder som sker i vejle amt men det omhandler ikke om clausener og ishockey i A gruppen, saa her er jeg sommetider desorienteret. I maj vil jeg tage en bike-tur til Fredericia, jeg ved jo godt at der altid staar en seng klar til mig, hvorhen jeg end vender mig. Til aften har a set lille liverpol löbe ind i nogen problemer naar de kommer til lille leverkusen. Wat sagt der futbol experte .
Forældrene er tilfredse efter veloverståede skole-hjemsamtaler. Ishockeybilletter til Odense skaffes hurtigt og billigt ved lejlighed. Viva Real - smadr catalanerne og deres selvstyretanker...
Jeg er ikke helt glad for det men saa maa jeg jo väre den förste her paa Blogger...Godt gaaet og tillykke med IT-Körekortet,for ca.18 aar siden fik jeg körekort i Lego-land,saa jeg ved hvordan det föles.Danmark i A-gruppen i ishockey,saa er der ikke plads til nationer som,Tyskalandia,Svenskaj,Canadistan Starwar:attack of the clones.Man ser hvor Stormtrooperne uddannes,vilde bygninger,og en gammel kending. Spiderman,Blade II,Resident Evil,Matrix II og det bedste Movie scoop:Enterprise,handlingen forgaar för captain kirk(Meet Kirks childhood hero)......Gaab..........suk...............)
Jeg har fornemmelsen at bloogspot undertrykker mine indläg, eller kigger jeg saa själdent paa siden her. Jeg har med fornöjelse läst jeres fantasirige kommunikation. Haaber dette indläg passerer kontrollen
Efter at have brugt en time på nettet for at søge efter informationer om den 13. april 1963 - slog det mig - at det jo nok har noget med et bryllup at gøre..... Imorgen skal du ringe til toft og forlange, at med den ventetid skal de samle sengen ved levering - det gjortde de hos os - men ikke særligt godt.... Havd er præmien?
Vi glæder os alle til at se forsiden af elbobladet på 0nsdag. En ny komet i modelverden er på vej. Er der nogle der ved hvad der skete d. 13 -4 1963. svar udbedes. måske en lille præmie. Lukas seng er stadig ikke kommet , men den er jo også købt hos Toft. Hvor er hr.Clausen fra udlandet blevet af ???????
Det må have været en meget begivenhedsløs uge i Clausen-klanens univers....kun Søren lever det spændende liv på miniclip.
Godt der ikke findes en knap som hedder"Blow up my apartment"????????? Paa www.hypermind.dk ligger det nye "Moorhuhn II" under games. ...Gaaaaaaab.........Jeg har lige spillet Wrestling paa Miniclip,Brittaney spears mod B.Clinton...Action-packed....PV.....!
Idag modtog jeg en mail fra en forhenvärende tegner paa Simpsons(Bill morrison),jeg havde nemlig for sjov skyld prövet at maile til ham ang. hans egne projekter(Roswell),og tänk sig manden mailer tilbage og tilbyder at sende nogle eksemplarer han har liggende,da de ikke udgives Outside USA/UK...Gratis....Det kalder jeg service.
Når man ikke kan få svar på sin mail, må man bruge medierne, så derfor - er vores nøgle på vej nordover...vi mangler den. Vores asparges smagte foriøvrigt fremragende - Lotte, hvis din dåseåbner bliver væk - spiser Lukas dobblet så meget i børnehaven....(gnæk,gnæk).