Gå videre til hovedindholdet

Opslag

Viser opslag fra maj, 2002
Idag skal jeg til Kolding og se?????????????Starwars med THX-lyd. Saa mangler jeg kun en oversynkroniseret version.
I modsætning til vores naboer i syd kommer der mange daglige kampe i tv. Desværre kan vi ikke se nogle tysk transmiterede kampe, da ARD og ZDF kun har kontrakt for det tyske område - derfor bliver der sort skærm når der sendes wm på disse kanaler. Hvad fanden er det for et samfund vi lever i. Til dagligt skal jeg se tonsvis af reklamer på alle mulige tidspunkter, men når der endelig sendes noget seværdigt, skal man aflevere endnu flere Euro... Tak til Kirch. De danske ugeblade er forøvrigt enige om, at Danmark var offer for et komplot til Grand Prix.... hvad vil de mon skrive hvis DK ikke vinder wm? Er der nogle gode kampe du vil se, er Dk ikke længere væk end en næsten pesionist kan springe ind i bilen. Se kampprogrammet og sendetider på www.tv2.dk
germansk langkikning transmiterer kun 1. spil af WM live per dag . Resten er snak og prominente. Typisk, lig`som Corinna (Blavvddrr..) tror mann paa sejr og europäisk klasse.(for dk war det selvfölgelig kun et uhelt, der skal indlägges en velfortjent, kreativ pause! ) Tyskland ryger ikke ud "wir gehören zu den vier grossen". Hvis mann vil se alle fodboldkampe pa TV i germanien skal man abbonere paa premiere-spurt for to (2) aar. til 18 Euro pr. md. + reciever til 7,50 euro pr.md. Det kan igen arbejdslös tillade sig. I hele forrunden kan jeg ikke se et eneste dansker spil live, de sender deres egne kampe og skuler meget over til england (3 spil) som de nok mener er deres farligste modstander i europa (Pah!!) (I can live wihtout mussike from siegel)
Star Wars episode ll er godkendt. Fantastiske scener, landskaber og kampe, selv Anakins præstation er acceptabel. Jedi Far & Padewan Søn
Jeg skal igen ind og se STARWARS,men först klokken ni.,jeg gläder mig faktiskt ogsaa til trailerne til Spiderman og Blade II som ogsaa snart er aktuelle. Og saa vil jeg gerne takke for gaverne og kortene jeg fik til min födselsdag.
Farten igennem Danmark på "Zinngen" skyldes garanteret den hemmelige lidenskab for det tyske fodboldhold, der skulle spille klokken 18...
Yoda taler ikke tysk - han taler Gunnar NU´sk og er den sande klon. Vi glæder os også til at se den - vi tager derind onsdag - så må jeg sidde i mørket og oversætte for begge unger. Tak for sidste;søren, det var hyggeligt, men som sædvanligt alt for kort - det er ærgeligt at vi bor sååå langt fra hinanden.
Starwars......WOW! Aldrig har jeg set saa meget action,Anakin minder om en maniodepressiv mög unge,men han figther paa den vildeste maade,og han er meget, meget mörk.Gode gamle ben er en helt,og naar Yoda gaar amok gaar han AMOK! Mace Windu figther ogsaa forvildt.Filmen er ikke specielt börne-venlig,og der er en masse grimme monstre..Anakin dräber kvinder og börn...og faar hans förste robot-kropsdel.......Alt i alt den fedeste film,jeg har set.
Det siges at der ved Spodsbjerg er blevet set en Sölvfarvet genstand i raketfart,U.K.O(Uidentificeret körende objekt) efter sigende skulle de lokale höre tonerne fra"I´m Zinning in the rain".Jeg kan se du ogsaa har kendskab til eider-stammen,en morsom supplering.
Det var sandelig nogle goè svar farbror sönne kom med. Gu ved om han selv har gener fra den stamme fra eiderens bredder eller er i familie med Björn Tidevand , som jeg kender personlig.Han var sön af den legendere Höj Vande hvis kone hed Ebbe. Dette kun til supplering af svarene ( som vi lo meget over den pinse). Og nu til noget helt andet: Zing närmest flöj over fyn,,,, fra friksja kl. 8:30.... spodsbjerg kl. 10:15 taars kl. 11:00 gedser 12:29...rostock 15:00 walkendorf 16:15 hvadbehager !!!!!!! Pänt farvel til alle jeg ikke fik sagt det ordentlig til.. god pinse...tak for sidst..vi ses...
Jeg hörer at Christoffer har forsögt at springe fra vippe til vippe...av!..Det kan väre det kan lindres,med nogle gode Dvd`r og noget hygge omkring sig,haaber du snart er paa benene igen...egentligt burde jeg ikke göre dette(Blasfemi) men til dine spörgsmaal har jeg ogsaa et svar? Maaske skulle man feje spörgsmaalene väk med noget Wittgenstein,men nej. 1. Fra Texas! 2. Naar man forvandles til en Sith(Darth Maul)starter det mellem täerne,det kan selv et par tennis-sokker velsignet af Mark Hamill ikke göre noget ved. 3. Hvis nu du staar i vand kanten og tidevandet kommer,paavirker det at du faar vaade täer,og ved Eideren bor en stamme som ved tidevande opförer sig som plankton,udgyder nogle skrämmende skrig,hvorefter de maler sig med mudder og lader sig riste paa Nord-tysklands störste brödrister i over 15 minutter,og alt det for at äre den ur-gamle tidevandskonge Björn Tidevand.Det sigse ogsaa at de ryger tidevandet og paa den maade bliver paavirket.Det er helt vildt.
ad2) der siges i Kiel findes der en forretning nede ved havnen hvor der kan köbes hvide "sprotsströmper".pröv dem og gör graa tänder hvide. ad1) der er for mange faar i dine lommer. ad3) det bliver de dog sandelig lille Cristofferus...höjdespring i maaneskin( fuld maane) er beviset, spörg mor og faar. denne hjelp kommer fra din kloge farfar.
Helligdagene fordrer en del filosofiske overvejelser her hos os. Christoffer har stillet følgende spørgsmål, og forventet svar på dem. 1. Hvor kommer lommeulden fra ? 2. Hvorfor bliver man sort mellem tæerne selvom man tager hvide sprotsstrømper på? 3. Hvorfor bliver mennesker ikke påvirket af månens tyngdekraft, når den er stærk nok til at styre tidevandet? Det er ikke altid lige let at være forælder....
Jeg har haft den rörende äre, at introducere det nyeste skud paa stammen,Lukas, for "meaning of lifes,Fede mand vs.Mintpastil. Han tager det nok ikke paa samme maade naar han har haft sine förste tömmermänd. I disse dage har jeg laant en Dvd-afspiller og omkring 14 film,incl Shrek,som faktiskt er temmelig god.
HVor er det dejligt at hele familien (næsten) nyder det dejlige vejr - frem for at sidde foran computeren og bruge "bloggeren"..... Alligevel kunne der fra redaktørens side ønskes en lidt større aktivitet.... Jeg tager til Tyskland i for at tanke "Pepsi" - interesserede kan tilmelde sig på den normale mailadresse.
Yoda ligner et viskeläder,han er lille,grön,og rynket og ligner noget der bor i näsen,han er en "Wife-beating-child hater". 100 Jedis mod 100.000 andre lede sataner,det kan da kun blive spändende,16 maj "episode 2".