Gå videre til hovedindholdet

Opslag

Viser opslag fra juli, 2002
Først og fremmest ønsker jeg alt held og lykke (tillykke) med udstillingen i aften - håber du nyder det, om ikke nu, så senere... Sidder i et hjem uden tv, video og vaskemaskine, første del af "resten af livet" er igang. Varer dog ikke længe, farer ud af døren og køber tv (21 tommer uden 16:9), video )den billigste) og masser af vaskepulver til industrimaskinerne i kælderen - der er gudskelov masser af udsalg og jeg har fået min overtid udbetalt. Hav en god aften og saa videre...
fra www.gnoien.de 31.07.2002 Café am Markt in Gnoien Ausstellungseröffnung von Gerhard Clausen aus Walkendorf Forslagne hjemmeside højner i høj grad niveauet på "bloggeren!". Grundet forskellige omstændigheder, kan vi nok ikke nå ned til ferniseringen, selvom vi meget gerne vil.
Hvis mann vil vide hvad der foregaar uden for Fredericia`s byport : www.gnoien.de under Freizeit und Tourismus sehr zu empfelen!
Ska vi ikke ha lidt niveaa i dagbogen? hvorfor kan mine drenge ikke diskutere Erasmus von Amsterdam og hans Cristian med mig paa behörig vis? HST= HANSESTADT STRALSUND ( Som HH:Hansestadt Hannover)
Saa fortsättes serien : forleden hos Billunds............. I min sögen efter nyt fra Hans christian a. stor plakat i vinduet Ny biografphi om ham, bogen var der ikke kun plakaten info fra sälgeren ( Hun) det var en amerikanerinde der havde fundet ud af de smaa kryds i hans dagböger betöd at han viksede den dag(tysk:polere) . Na er den nu ogsaa naaet derover ?!. Experten träkker haaanligt paa smilebaandet. Hvis nogen kommer forbi, hun vil tage den hjem, kig paa èn`og fortäll. Reinhaard von Rhiinhaard Gog Clausen.
Der er muligvis plads til en kummefryser i en bekendts bil - forudsætningen er, at en tilsvarende model til en tilsvarende pris er leveringsklar pr. 19 september. Brugte foriøvrigt 1 time mellem 00.00 - 01.00 på at forklare min 10-årige søn, at jorden ikke går underm vistnok.....
Godt jeg ikke viste Christoffer hjemmesiden med Weekend ture til Amsterdam! Jeg hører Gerd`van gog holder verdens premiere på kunstudstilling,held og lykke med den! Nu siger de at kæmpegranitstenen ikke kolliderer med jorden alligevel!Jeg havde ellers planlagt at jeg om 16 et halvt år ville låne mange penge i banken,lege med æter,tage til Polen,og rende nøgen rundt ugen før sammenstødet,men det blir vel ikke til noget. Hvis der er nogen som har en bil der kan rumme en kummefryser(Køleskab)så må de endeligt sige til.
Siden klokken 17.30 dags dato har jeg hørt om; spiderman-kostumer, spiderman handsker, spiderman tilbehører, Århus, Tegneserier, Obi-Wan, lange hårtotter, Mace Windu´s lasersværd og så meget videre... Det er hvad man får ud at at lade sin søn tilbringe en eftermiddag med hans Farbror....det blir´ dyrt.
1+1+1=111? Christoffer er lige dukket op for at besøge sin mormor,de to sidder og hører giro 113 og spiser papcorn,hyggeligt,hvis man ser bort fra varmen.Nede i Billunds,ledte de efter HST,og de prøvede at bilde mig ind at den på Dansk hedder"Leaving Las vegas"selv om jeg sagde at jeg havde den i to udgaver,men de blev ved med deres Tvind overbeviselses teknikker,så det endte med en flyve skalle,en snes knytnæveslag,trusler"Jeg hved hvor dine børn går i skole" før jeg blev overmandet af to Undercover-gademusikanter.Men spørgsmålet som hele tiden dukker op....hvem købte sidste eksemplar? From Hell.
Det er haard kost hvad der kommer ud af kielen af Erasmus af Rotterdam. Scholaastikeren, som jeg engang for en del aar studerede. Der kom en del hovedpine ud af det. Senere har mann fundet ud af aat han var död af syfillus. Men det kunne mann jo let inficere sig med i den tid. Dermed vil jeg da ikke sige han var gal i sindet, uhadada nej, han har saamen nok efterladt sig sa mang et klogt ord,da. Vejret har bedret sig fra morgenen med tykke skyer og "niselregn" til en fuldfed sommerdag med spisning paa altanen, og dagen war reddet da min höjelskede datter ringede op...ja hvis jeg ikke havde hende. Nedtälling til Dommedag for 57 aar siden war vel begyndt Det er godt at Jan Thomas har födselsdag den dag saa kan vi altid huske det, men det ka Jan da sörmene ikke göre for. vi nedtäller dog aligevel til dagen. Farfar is an old sluderhang.
Har Jupiter ikke indgivet menneskene meget mere affekt end fornuft, som en snes til en? Og så har han sat to mod en, to tyranner så at sige, af største voldsomhed, vreden og begæret. Hvor meget fornuften formår mod disse forenede stridskræfter, fremgår tydeligt nok af dagligdagen, hvor den ikke har andet at gøre end at skrige sig hæs i protest og formulere moralen. Og de to ber sjælens hersker ryge og rejse og tager endnu skrækkeligere på vej, indtil den kører træt og trækker sig tilbage og giver fortabt. Erasmus af Rotterdam, 1600-tallet.
Det er selvfølgelig god hukommelse...eller også 1 stk. 25,-, 5 for 100.- hos Billund. Har fået tilbudt Glentevej 19 2.th - hvor faen er det, skal svare inden imorgen kl. 12.30 og kan ikke få fat på nuværende beboere. Næste uddrag: Da vognen er udstyret med en moderne teknik, der kun kræver lidt vedligeholdelse, er det kun nødvendigt med et ringe omfang af regelmæssig sevice for at bevare vognens trafiksikkerhed, økonomi og driftssikkerhed.. Forfatter ukendt; Instruktionsbog Cordoba 1994
Raoul duke har mange gode ideer,har du købt bogen eller har du en super hukommelse? Matt groening har et spørgsmål:Hvis man får amputeret sit ben mens man lever,venter det så på en oppe i himmelen? Og:Er der hulemænd i himmelen?
Serveren er nu igen oppe og køre - men jeg modtager stadig ingen mail!!!!! Kun de færreste fortstår psykologien i at ordne en færdselsbetjent. En normal fartsynder vil gå i panik og øjeblikeligt køre ind til siden, når han ser det store lys bagude ... og så begynder han at undskylde og tigge om nåde Det er forkert... Det vækker blot foragt i strisserhjernen. Det man skal gøre - når man kører med de 150 i timen og pludselig ser de blåblinkende lygter i sit kølvand er, man skal accelerere, tryk sømmet i bund helt op til 180 hele vejen til næste frakørsel og foretag et 180 graders sving... Hunter S. Thompson; Fear & loathing i Las Vegas
Kan desværre ikke sende og modtage mail...serveren fra Cybercity er nede. Evt. meddelelser kan sendes via teecee@ofir.dk
Christoffer,jeg er ked af at jeg ikke kunne komme til din fødelsdag,men jeg var ved at bygge en kopi af eiffeltårnet af knækbrød!Men jeg vil gerne se alle dine gaver en dag,jeg hører at du har fået en gameboy adventist...det er da cool!Så en dag besøger jeg dig og glæder mig til at se Tusindårsfalken,som helt klart slår det SW som jeg er i bessidelse af.Og måske har jeg en rigtig gave med til dig! (Fattigrøv her i slutningen af måneden)Men jeg håber du havde en god dag! May the force be with you!
30 minutter, så er fødselsdagen ovre. Vi takker for den venlige deltagelse - de forærede midler er allerede omsat til en GameBoy Advance. Lejligheden er fyldt med alskens star wars og lego - dagen var en meget stor dag for Christoffer.
Forresten ... jeg tror aarsagen til all den regn findes i kulthandlinger farbror soeren fremkalder ubevidst ved sine medizinmanns kult handlinger, med höneslagtning og bongo trommler og rythmiske stampen i gulvet!
To Day is CRISTOFFER`s Day... Ti aar paa denne verden.. TILLYKKE me èt da. Det er da spändende at have sa meget tid foran sig. Ski` med at det ikke altid er lutter solskin, baade storm, regn og torden kan väre spändende, det gälder kun om at have ly i närheden og det har Du jo. Haaber Du for en god dag i det lille hus, med hele familien omkring dig. Farfar
Endeligt har Guderne opdaget at jeg har slaget en høne og drukket dens varme og aliminiums smagende blod,for til gengæld at få dårligt vejr.Nu venter jeg blot på at dommedag skal komme til syne i form af en gigantisk bølge som vil skylle(Dansk Folkeparti ned i en rist)alt liv væk fra jordens overflade så vi kan starte påny(Undtaget mig,nogen må der jo være til at fortælle de andre hvad de skal tænke!
Synes godt om udtrykket "brutalkapitalisme" - har ikke yderligere kommentarer, da det netop er hvad der er ved at ske. Politisk forfalder landskabet mere og mere, politikerne bliver mere og mere "medieludere", der bruger medierne som springbræt til deres egen vinding og så kører de ders eget løb. Sommerferien er blevet brugt af DF til at køre en række smædekampagner mod alt hvad der er fremmed i DK, versallerne fra Venstre følger med (magtveligehodelse), og den danske befolkning følger apatisk med - bare vi selv har - så skider vi på alle andre.
Turen til WD gik hurtig og glatt igennem. Zing snurrede med max.ydelse og blev overhalet paa det lille stykke motorvej ( 2,3 km)fra färgen Rostock til Abfahrt Ost af 14 danske gröntsagskölebusser. Mandag tirsdag blev zingen gemt väk knoglerne skulle have fre... Lotte er en rar at gäste, Lukas en stor dreng! Taaak til alle for sidst. Ingen response paa mine dommedagsprognoser!!!! I Walkendorf alt ved det gamle, om natten gör hundene om dagen snurrer grässlaamaskinerne.
Til lykke til Olle... Til lykke til Ramus... Håber turen til WD gik well.... Kaffe og Kage, "Lille Hus", Fredag d. 19.07 klokken 14.30....
Det er allerede femten minutter over tolv. Under däkke af terrorist truslen er stormagterne i verden ved at opruste. Först Busch som perhaps havde en grund til det. Derefter hans ubetingede loyale vasal Schröder, der med en indenrigsminister som havde staaet i läre ved de latterlige befrier i firserne Rote arme fraktion, han havde forsvaret for et paar af dem, har oprustet ikke den tyske här menn den saakaldte Grenzschutz som staar under hans og kansleren komanndo. Der er pumpet millioner ind i den organisation som skal forsvare borgerne mod terrorangreb. Den kann selvfölgelig ogsaa bruges til at nedkämpe " optöjer " som borgere kunne finde paa at starte. Altsaa til nedkämpelse af interne uroligheder. Senest er Chirac sprunget med paa vognen, välgerne som i Danmark med Pia, som i Holland og senest i France som ville give ham en lärestreg ved at välge höjre blev nödt til, for at redde sig ud af situationen, give Chirac den umaadelige stötte der nu gör ham skör i Bolde
Der er en som har bildt mig ind at man skal gennemføre garagen i Driver for at bruge koder men ham som har fortalt mig det tror også han er så klog,er det ikke rigtigt Jan TH.C?
Vi bor i din B&O,stereo-reol,sammen med Mabel og med Hanne Boel. Når nettet er til rådighed skal det bruges fornuftigt!....Sneglzilla!
Så er jeg blevet optaget på Danmarks Pædagogiske Universitet - hvor jeg i løbet af næste år skal tage Skole-IT vejllederuddannelsen. Den giver mig mulighed for at bedømme og gennemføre skole-it uddannelsen for lærere landet over. Jeg skal være den der planlægger kursusgange, styrer Skoda-konferencer og vurdere opgaverne, fedt - 2 år, så fiser jeg ud i det private og laver det samme for større virksomheder - for dobbelt hyre... Og dagens; En gennemsnitlig, rask, veltilpasset voksen står op klokken halv otte og har det ad helvede til.
Goddaw do..velcomm jem da! Tavsheden fra mig skyltes tekniske forholdsregler som telecom indleder vis mann efter flere opfordringer ikke betaler sin afgift, jeg trak den en dag for langt, og jeg maa med flovhed i skriften erkenne de sataner lukkede for röret. Dagen efter var alt euroriseret men de lod mig sprälle en weekend over som nu er overstaaet. Jeg ville jo have väret til 5/6 juli dog der var lovet daarlig vejr, jeg ville köre udenom, men jeg tar nok Ö-turen som jeg starter i morgen. Fra Fredericia vil jeg saa en tur til Tönning paa et arkiv som kun har aaben torsdag fra 9:00-12:00 . Saa faar vi se videre. Turen gaar selvfölgelig paa blitzzing....................................................................................................................................
Hola amigos.. Vendt tilbage fra syden efter en vidunderlig tur. Drukket masser af billig sangria og slikket solskin. Nydt de dejlige aftner, tog t-shirt på kl. 23.00, paa pladsen. Billeder er paa vej til fremkaldelse - I SKAL se dem ved lejlighed. Nyder nu TdF i regnvejret.
hva så far. jeg syntes du sagde du ville komme, men der har selvfølgelig også været dårligt vejr. vi håber at du snart dukker op. vi har passet hamster i denne uge, men det er godt nok ikke meget vi har set til den. men det er da et flot bur. vi ønsker velkommen hjem fra spanien, gad vide om der er nogen der er blevet dernede. er der nogen der har set Polle Fiction? vi så den idag og det var så det.
Imorgen bliver jeg vækket af kanoner,men jeg er forberedt,jeg har nemlig købt en gigantiskt rulle staniol. Den røde lampe blinker hvilket betyder at min latterligheds kvote er opbrugt. Vi snes......nu blinker den igen!
Wow....Spiderman (Der spinne)er totalt fed,det er nok den bedste film siden .............Episodell(SW) Den kan anbefales,og den er desværre også børne-venlig,hvilket resulterer i nogle kollektive grin,som jeg HADER.
Hello....er der nogen på linien?Jeg er oppe hos mor for at chekke min mail,skulle lige ind på bloggeren,men der er jo ingen filosofiske indslag som man kan bryde sit hovede med.Jeg har fået Mobilos og mit nummer er:20775167 det er taletid til 2,50 i minuttet så jeg ringer kun hvis jeg får stærke smerter i brystet.Hører at Brother inc. og co kommer imorgen så jeg vil ned og plyndre kolonihaven imorgen før de dukker op,,jeg har plantet nogle mælkebøtter og strikket en anorak ud af nogle pudsige små egern som jeg mødte på busturen fra Fredericia til Holms passage i Flensborg.Hav det godt til vi ses!
Har det dejligt i Spanien. Vejret er endnu ikke optimalt, men solen skulle for alvor indfinde sig i loebet af idag (40 grader). Turen herned var haard, mere om det senere. Omraadet er skoent, der er ikke saa mange turister og priserne er acceptable. Vi er paa tur efter hadegaver, de findes i tusindevis hernede. Vi har alle det godt, mand, kone og ungerne. Jeg opdaterre loebende