Gå videre til hovedindholdet

Opslag

Viser opslag fra december, 2002
hej allesammen. mange tak for alle julegaverne.de er alle i brug. håber at alle har det godt og pas på jeres maver. hilsen lotte og lukas
"Den, der vil være lykkelig én dag, drikker. Den, der vil være lykkelig en uge, slagter et svin. Den, der vil være lykkelig et år, gifter sig. Men den, der vil være lykkelig hele livet, bliver gartner. "(eller maler, eller tegner eller bare kreativ.) Kong-Fut-Se
Til alle der kan laese denne blog: God jul og glaedelig nytaar haaber svaaeren er spröd, og anden moer Husk solen altid skinner hvis bare vi gir den lov. og efter den store frokost tid. sa er det med at fölge trop og passe rigtig paa sin krop, undgaa brok og stive ben og ta engang en lille en. far,farfar,morfar.
Hvviis a ska väre helllt ärligg sa har a skrävet di inleeeg po mi geestebog. der er juo ingen annen der ka finde poet. www.geocities.com/dalwitz2002/ har ändret udseende igen. der jo meget der skal pröves, det tar en del tid og jeg foretager en del forsög de fleste misslykker förste gang saa tar det en hulens tid at rette fejlene og pröve igen, alt paa engelsk og jeg er igen Iteer. Neste uge vil jeg til fredericia sa I kan regne med at jeg nok dukker op mandag. Sa hav venligst gaveliste klar. HUSK jeg far kun tysk pension endnu andragenet til dansk pension p.gr.af sygdom(arbejdsuduelighed) löber og de danske pensionsmyndigheder ssiges der hos BfA er nogen tunge drenge at danse med. Min tysk rente er klar for 15 aars arbejde. Resten haaber jeg at fa fra kongeriget for 30 aars velbetalt skat. Men hvornaar? Sa der er smalle tider boy.. det skal nok blive bedre engang.P. t. er der skut meget at arve! Jeg gläder mig at se jer. Lukas er min seng klar?
Når man kigger i gæstebogen synes jeg ikke, at alle bidrag er lige sobre. Juleforberedelserne er i gang, men langsomt, juletræet er endnu ikke købt, gavelisterne ikke sendt - men alligevel garanterers en god jul. Håber alle er raske og helst ved godt mod.
Forkølelse - i stedet for alle de gratis "impfungen" skal du tage til DK engang imellem og få lidt antistoffer. Håber ansigtet får normal størrelse igen.