Gå videre til hovedindholdet

Opslag

Viser opslag fra januar, 2003
Uhhh hvor er der meget vi skal tänke over paa! men vi behöver ikke at träffe en beslutning for alle ting. Saa senest Napoleon Fransk (Gudskelov) Serie hhhelt tät paa person, jeg synes first class. Selvfölgelig er den ikke landet saa godt hos det Tyske TV Puplikum de har saa travl med Gerk, Hannawals, Skiing og skydning fra morgen til aften saa de sätter deres 1. Programmer om til en spurts kanal. Maa de gerne de ska da daglig vide at det er europas förende nation. Endnu i begyndelsen af forrige aarhundrede sang börnene nede i Baden-Würtenberg en Tällevise. DER KÖNIG VON ROM NAPOLEON SOHN; DER WAR VIEL ZU KLEIN UM KAISER ZU SEIN. Kongen af rom döde som 21 aarig i Wien hos sin Morfar. som hold ham som en fange, bange for at Bonarparte tilhängere ville kidnappe ham og göre ham til Kaiser. Kongen af Rom Napoleons eneste aegte sön`s Lig blev overfört fra Wien til Paris 1940 !!! af Herr Adolf Hitler. Nu hv
Hvorfor skal vi bekymre os om politik, Irak, børnepenge, flygtninge og indvandrere, nye bilmodeller, kaffekander, vejrudsigter, oliepriser, landbrugsstøtte, demokratiopdragelse, julepenge, overtid, Prinsens kæreste og og og. der skal faktisk så lidt til får at man får det godt.Plej dig selv, din familie og dine børn - så kommer man faktisk til at holde af livets små ting. Håber I alle har haft en god weekend. Det glæder mig, at familiens overhoved er kommet på benene igen. Pas nu på dig selv, gamle...
Dette vejr i dag op til 8 gr.Celsius gör gamle mänd svage. Fugtig som i et vaskekökken. (hvis noget forstaar det gamle udtryk) 17 dage til "Kjermess Knud."(paa tysk Lichtmess) sa er halvdelen af vinteren gaaet. De gamle Poulsen`og Nielsen op i Aaby sogn gik ved denne tid gerne op paa loftet og talte skinkerne,fläskesiderne og pölseenderne "um da var nok tjel räästen af vintren"! lad mig höre fra jer ,hvad gaar i og laver?.
Nå familien Clausen, der er lidt stille - er I alle frossent fast, eller lever I et ligeså almindeligt, ikke indholdsløst, liv som mig?
Hej alle i lykkelige Danske! Skönne öjeblikke skal mann optage i sit hjerte og fremkalde dem i mörke stunder det giver Lys i sindet. Jeg er siden 1.12.2002 Rentner i Tyskland, Jeg er siden 1.12.2002 ikke Folkepensionist i Danmark. Det er Europa, og det er social sikkerhed i Europa. Det er Europa der kun gavner handel og industri og fuldständig har glemt menesket. Du maa overalt sälge din arbejdskraft i Europa, kommer din tid hvor staten skal yde sit for de hundretusinde kroner du har betalt i skat giver det problemer, og du kan jo bare ta´derhen hvor du kan faa noget. Maaske skulle mann göre det! Frit Europa !
Underfranker aldrig et 16 grams julekort til Østblokken - det koster 18.75 i strafporto, men så får man også af en fotokopi af kortet fra alle sider samt kortets registreringsnummer. Den 20. december ankom lille Irena fra Liberia til Danmark - idag så hun den første sne i sit liv.... det er de små øjeblikke der gør lærerjobbet rart. Godt Nytår til alle.