Gå videre til hovedindholdet

Opslag

Viser opslag fra marts, 2003
Hva så broder - er der et emne på beddingen? hvad med en Scherfig? masser af satire og samfundsrevselse og kun på 120 sider!
Der er ikke grundfugt - der er faktiusk overhovedet intet at udsætte på "paladset".... Den nye tilstandsrapportr siger, "evt. materialer for 500,- kr." - det er fordi der er et lille hul i taget på garagen !!!! det er da billigt sluppet. Vi talte også med herren der udførte tilstandsrapporten (alt er med livrem og seler), og han roste huset og sagde, at der intet var at udsætte - huset var velholdt. Så nu på tirsdag klokken 16.00 skriver vi slutseddel. Vi glæder os helt vildt - også til at vise det frem...jeeg sender billeder til telekom-adressen. god wekend.
Hvis konstruktionen ikke er sikret mod "Grundfugt" betyder det vel at der kan tränge jordfugt, regnvand mm. gennem murene i kaelderen h.s. Sikring mod grundfugt kan foretages pa 114 forskellige maader... men er der grundfugt ?? Mann kan f.eks. grave murene frie helt ned til kälderfundamentet pudse dem med en mörtel der er "fugt taet" male hele molivitten udefra med "Sort" en slags kabelineum lägge grovkornet rall og sand i bestemmt lag, däkke det hele til og plante arkitektens tröst henover. Der kan ogsaa males indvendig med en slags mineralmalen ( VORSICHT!) der tränger ind og ved mödet med grundfugten udvikler sig til krystaller der stopper den indträngende grundfugt saa er der kun 112 maader tilbage... er det da nödvendig? se paa vägene rör med haanden er der brug for det. Flere af disse fremragene tipps gives paa anfordring af Injenörservitzen fra Skitfisk Injenörservitz Walkendorf AS
Bruder - inden for hvilket område skal opgave ligge - I har vel fået et overordnet tema eller emne. Jeg står gerne til rådighed, med alt fra præsentationsprogrammer til overheads, lerfigurer og muslimske bønner. Prøv også på www.projektopgaven.dk Vi har endnu ikke skrevet under, nu skal vi finde os en advokat... sikke et bøvl, man skulle tro det handlede om mange penge.
I kan godt begynde at tænke over min projekt opgave til dansk(Jeg har ikke selv tid..)den skal afleveres i starten af maj.
Der er ingen varmeveksler på 6.julivej, men ellers skulle alt andet være i tip-top stand. Vi har netop modtaget den seneste tilstandsrapport - og den konkluderer, at huset bare skal vedligeholdes - der er ikke andre ting at sætte en finger på. Vi er netop igang med at få de sidste klarheder på plads. der er blandt andet noget med "at konstruktionene ikke var sikret mod grundfugt" - og vi spørger videre, betyder det noget? Vi forventer at underskrive de nærmeste dage.Tænk at der findes nogle mennesker der vil låne os 1,25 mio.!
Varmeveksler tager varmen fra fjernvarmevand og veksler det over til dit brugsvand (bad og kökken) eller ogsaa til hele dit kredslöb. I fr.d.III vej havde vi ingen v.v. der gik fj.vandet direkte pa de store radiatorer og til brugsvand havde vi en böjler ogsaa en slags V.V. men som ikke er ökonomisk mere .. saa har huset fjernvarme? ;er radiatorere i orden ? er der en böjler ? en effektiv ny V.V. ligger vel i prisen paa 15-20 tusind! enginören
Jeg må spørge - hvad er en varmeveksler og er det vigtigt at vi får investeret i så'en en? Huset er taget af nettet, kreditten er gået igennem, bankerne "slås" nærmest om vores "gæld", solen skinner - ih hvor er det rart.
OK - maaske er det solgt. Gå på www.home.dk søg på villa , postnummer og pris mellem 1.000.000 og 1.300.000 - så skulle den dukke op på listen - hvis ikke, så må I jo bare kigge forbi.
GSNUMMERET FINDES IKKE I DATABASEN Der kan være flere årsager til dette: Undersøg evt. om du har indtastet sagsnummeret rigtigt. Et par eksempler på gyldige sagsnumre kunne være "123-4567" og "123A4567". Har du sagsnummeret fra en avis, kan sagen være reserveret/solgt efter indrykningen af annoncen. Er du kommet hertil efter at have klikket på et sagsnummer, er du ramt ind i den daglige opdatering af databasen og sagen er reserveret eller solgt siden sidste opdatering og dermed ikke længere med i resultatoversigten. Dette er resultatet af dit "link" om igen! Er der ingen af ovenstående punkter, der dækker problemet, kan vi jo have begået en fejl... - Kontakt os da på
Ups, endnu en gang lykkedes det os at glemme Jutta, vi beklager (igen) og lover at give en god dansk sommerfrokost, på terassen, med udsigt til volden og vandtårnet - såfremt alt går vel... Vi slap ikke, andet bud hedder 1.175.00 kr,- , vi afventer besked idag omkring ca. kl. 16.00. (Og vi er allehelveds nervøse...) - og - det er sgu også helt utopiske tal for os. Tryk tommelfingre. forresten Søren - jo, vi er ved at købe hus, 6.julivej, gammel kasse, masser af rum og og og
Neeej for h.................. det er da en pris! Den er jeg sku ikke vant te`. en million... ethundrefemogtyvetusind kroner = 147.000,00 € Jutta (som har födselsdag i morgen.) siger Da konnen die nicht klagen, das hat katrin für ein haus von grundfläche 80 m2 wohnfläche ca 110 m2 und grundstück vom 500 m2 selbst gegeben oohne die dänischen steuervergünstigungen! Naa for mig er det helt utopiske tal.
1788 blev (Johann) Peter Claasen födt i Tönning. Han var sön af Thomas Claasen som var lots paa Eideren og boede ved Havnen nr.18. Gu` ved hvordann vores efterkommere har det om 215 aar. Saa har vi 2218. Svär at forestille sig at der til den tid er nogen der gider befatte sig med ormene fra 2003.
Hunter s. thompson skriver om sport på espn.com. Han nedrakkede Oakland raiders"Han ville pisse dem ned af ryggen" bagefter fortrød han sit sprogvalg,selv hans kone gav ham onde blikke. >Det lugeter af og til af "fear and loathing".
naa i unge nisser ! noget nyt har a ent a berette har i...? det er rent ud sagt kedsomhed der for mig til at skrive... men hvad kan jeg skrive som i ikke allerede har laest. bar det nu snart blir lit foraar, sa man ka komme paa bedre tanker.
Jeg synes at det ligner japanske tegn som florerer på bloggeren? Nej det gør jeg faktiskt ikke,ville bare lige beklage mig. Peter lord,er det manden bag "Walter og trofast"?????????????