Gå videre til hovedindholdet

Opslag

Viser opslag fra april, 2003
Vil lige give livstegn,har ikke så meget at skrive,går og bryder mit hovede med eksamen,regninger,morgendagens måltid og en økonomi som nok snart får smidt mig for porten...men ellers går det da fint. Held og lykke med udstillingen.
Tak for et godt, opmuntrende brev! God start paa udstillingen.en hel del folk, gamle og unge. Ingen clausen, naa det var vel dagen, hvem vil köre lang paa de moderiske autobaner: Samtaler med mennesker der til min forundren nästen alle var positiv overfor mine billeder og frimodig i deres vurdering. Da jeg ikke betragter mig som "kunstner" i interlektuel forstand er det nok aarsagen og de kan se hvad mine billeder er. Mere senere. God paaske alle da her fra det hedenske egn til graensen til vorpommern. Far
Hej sönne ....god paaske önsker din gamle..vater hils din mor og lotte ock likas naar du ser dem. Ska vi vaedde at mors servietter til frokosten er gule?
Vi er jordløse, men det har også medf'ørt at vi ikke er pengeløse, der imod er vi sengeløse, da triste unger har utroligt svært ved at blive i deres egne senge om nattet.. Vi tager idag, onsdag, til Struer, vender hjem igen i morgen og nyder påsken.
Faergen er i havn om faa minuter,de rejsende med gennemgaaende billet bedes venligst indtage deres pladser, lyntooget standser kun i odense. Der er landgang i höjre side i sejlretningen.Vi haaober de har haft en behagelig overfart og oensker dem fortsat god rejse. Nyborg faergehavn Nyborg faergehavn. Der er tog til Fredericia paa perong fire, toget standser i Nyborg, Langeskou, Oense ,Noerrre Aaby og middelfart. Der er tog til svendborg paaoe perrong 2. Gounng. Nyborg Faerge...................... Hvorfor hörer man ikke noget af Soeren Peterssilie ?....
Var på aftensgå-tur på Byggecentrum i Middelfart - skulle kigge på tagsten, fliser, låger og og og..ny interesse). Vejarbejde på "den gamle" (15 min. ventetid), trafikulykke på "den nye" - 1 times ventetid - påsken er sgu´ trafikalt sindssyg.
Takker for invitationen, overvejer den stadig - er lidt nervøs for lange ture da vi hat totalt nedslidte vinterdæk, skal have et kraftigt olieskift (også gearkasse), støddæmperne er helt nedslidte - og skal også se om vi selv har overskud.
ähh..jo,jo alt ankommet jeg fik ogsa dovnloadet dem du sendte til min telekomm mailbox. selvfölgelig som du sagde. Alt er tryk og läst, tusind tak, et nydelig hus som nu kun mangler the Clausen Touch. Jeg har i arbeidets hede nästen savet min finger af haanden, jeg skulle lave et paar rammer og det er jo som om en grovsmed ska lave finmekanik! Lördag den 19.April aabner jeg en udstilling af mine skilderier i Walkendorfs kulturhus. Jeg har igen 13 oliemalerier og et paar akvareller som jeg viser jeg sender jer en invitation til fernisering er det ikke en lille trip til Walkendorf värd. Har man 1,5 milli saa har man vel en tusse til bensin. Forplejningen tar jeg mig af. og en platz til at sträkke laarede har vi ogsaa. Det gälder ogsaa for lillebrormand Hermann Bang specialisten. Og söster, men hun ska vel male? Jeg skal sa i slutningen af mai stille ud i Tön. se i din mailbox.
Her i landet skal ogsaa smaa motorcykler til syn hverandet aar,, se se det vidste gerd ikke, men sie haben doch ein märkat auf dem nummerschild mensch! et aar over tin, saa i dav var den til syn pris 320 dkr og da jeg kom et aar for sent ska den til syn igen 04.04: se det var den historie, i morges var det iskold paa mocyklen og paa tilbageturen fra teteröv var der en saa kraftig vind at jeg maatte köre i fjerde gear for at holde nogenlunde marschastighed paa firs. Nu nyser jeg heletiden. ikke si`det vidree (((((jeg holder med busch.))))) goo vikent. g.jammerli clausen.