Gå videre til hovedindholdet

Opslag

Viser opslag fra juni, 2003
Stiv i kroppen, øm i skuldrene, ømme hænder, røde knæ, malingpletter de mest utrolige steder, ryggen stiv - og vi ikke engang begyndt på flytningen..... det bliver er par lange og hårde dage.
Programmet er følgende: Mandag morgen, den 30/6, klokken 0700 henter jeg flyttevognen hos Arnes udlejning på vejlevej. Klokken 0800 parkeres den foran Glentevej 19, for at blive fyldt op.... Klokken 0900 afleveres første læs på 6.julivej 36 - hvor nøglen overdrages (et stort øjeblik). klokken 1100 hentes resterende møbler på Glentevej for at aflæsses. Efter tømning af læs 2 severes en let frokost, samt en kold pilsner. Efter endt frokost, sendes lastbil samt stab til Ullerupdalvej. Det hårde slid påbegyndes - og i løbet af dagen skulle gerne størstedelen af lejligheden være tømt. Aftensmaden severes på 6.julivej. Tirsdag den 1.juli - tømmes lejligheden på Ullerupdalvej - samt syn på Glentevej overståes. Lastbilen er stadig til rådighed såfremt nogle havde ønsker om en tur deri. Bilen afleves klokken 2200 tirsdag aften. Alle er velkomne til at deltage - uanset alder, køn og nationalitet. Søren, du skal være klar mandag morgen... så får du en tur i lastbil med storebror
I er også velkomne på 6.julivej - når flytningen er overstået har vi brug for supervisering i at lægge gulv, male vinduer, opbygge skabe i gasbeton, sy gardiner, afhøvle gulve, indsætte franske døre, og og og...
overallt hvor der skulle staa et ö som öl, staar der her hos mig en kasse? what er det for noget en orm öhh en virus? sender p.t kun over t-online: aol har lukket min kanal fordi mit kort ( euro er udlöbet og jeg hvistnok ikke har meddelt det nye nummer:
Here are Walkendorf writing...Hallo allesammen. Er der nogen der kan huske mine superforkölelse r jeg i den lykkelige tid pa fr.III vej 25 i Friksja havde? Jeg kan gennem taarer medele jer at jeg sidder midt i en saadan + 33%. Ansigtet er hävet til ukendelig hed, uhindret kommer vanströmme ud af öjne, näse , fulgt af nyseanfald paa styrke 13 paa den opad aabne skala. Samtlige aktiviter er kört ned paa mnimum. Siden söndag gaar det saadan, saa jeg beder om behagelig medlidenhed. Det gode er at jeg haaber det er overstaaet til näste uge og jeg for sammlet en masseee antistoffer saa der kommer en pause paa min 18.maander. Bedringsönsker modtages gerne under kodeordet: AAAA lille syge Far!
Saa er det vist tid til at jeg taeller kasserne ogsaa, Jeg vil derfor ta en tur til friksja med kugleramme og papir. Jeg og Jutta haaber vi maa laane Lukas`s seng og vaerelse et par dage for vi har taenkt at hjaelpe lidt te`. Vi ses sa den 1.Juli.
Ha. 60 kasser - det var i sidste uge...... Vi glæder os alle helt vildt - nu er vi trætteaf at leve mellem kasser og rod - nu skal der ske noget. Dagligt er vi forbi huset for at se om de da for h....... ikke snart er ude.
60 flyttekasser.......så tager jeg hellere 60 dage i herstedvester eller 60 slag i nyren...anyway,jeg skal 100% nok hjælpe med at flytte,men vil mine organer? Jeg har festet for vildt,Hunter s. thompson ville være stolt af mig,hvilket min bankdame nok ikke ville være,men pointen må vel være at man hele tiden konkluderer hvilken vej man vil gå eller ikke gå,kender man sig selv kan det vel ikke gå helt galt? I må alle have en god sommerferie/sommer,vi høres,tales,ses! ....and remember:if you drink dont drive and when you drive dont drink!
Tandlægen er ikke så slem, tag det bare med ro. Og hvilken glæde har man af nye gulve, når man ikke kan smile når man ser dem? Skulle du mangle din gulafhøvling, så skal du da nok få tilbudt et pra m2 på 6.julivej. Hvorledes står det eller til rundt omkring??? Vi går jo på sommerferie i morgen, kun lige 4 lektioner og så en gevaldig frokost -
den, som mig faar sine tänder gratis lavet, er baade gammel og mindrebemidlede! "Livet er nu engang saa, alle vi det läre maa." Hellere perletand end glatte gulve maa dit motto väre.
jeg elsker mine tænder, de elsker ikke mig. nu har jeg fået en tandbyld oven i alt det andet lort i mine tænder. men jeg har taget mig sammen og har fået tid ved tandlægen på torsdag.Desværre bliver der så heller ikke råd til at få afhøvlet mine gulve denne gang. Er der nogen der har 5000 kr i overskud??? Far kan du ikke sælge ko billedet ?Eller jutta!
TI-llykke. Har du overvejet, at hvis jeg ikke havde været indblandet - så havde du måske ikke haft et ottetal???? Den 1. juli skal du arbejdet 8-tallet af - vi får brug for hjælp. Indtil nu er mere end 60 flyttekasser blevet fyldt - de venter bare på dine arme.
Du kan klare det og du har klaret det! Tillykke med det flotte resultat !! Jeg kender dig bedre end du tror for jeg kender mig selv. Först gaar man saa meget gruelig igennem og saa.......... happy end. Se H.C.Andersen og med sammenknebne öjne se G.Karl Clausen.. vi ses!
Hallo sportsfreunde! Jeg skal ind til eksamen kl 10.00,jeg improviserer et epeleptiskt anfald hvis det går dårligt..... "cross my heart and hope to die......" Bon voyage,ciao,godspeed,break a leg, and vatos loco.
Pyh, det er godt danmark ikke er i en svær em-kval. med Skotland, Faeroerne, Island og Litauern - så havde vi måttet være tilfredse med uafgjort. det er godt at DK kun er i pulje med bonderøvslande som Norge og Rumænien...... jeg troede det var for sjov, da Voller udtalte at et point i de 2 kampe kunne være ok?????? Hvad sker der da der syd for grænsen?
God fars dag og god grundlovsdag, igår.... Vores kirkeminister brillierede (igen) ved igår at godkende salget af ubenyttede kirker - idag har en række muslimske organisationer lagt billet ind på disse, for at få en moske..... pyh, det kan kirkeministeren ikke acceptere - er det reel liberalisme? Vil vi hellere have diskoteker, pizzariar og vandrerhjem i vores gamle kirker? Er det i grunden ikke lige meget? Glentevej er ved at blive pakket ned,
Pinse det var starten paa sommeren i min ungdom.Hedwig Clausen havde rettidig bestillt töj hos Quelle saa mann kunne faa noget nyt töj og vise det frem til pinse. Omkring halvtresserne i forige aarhundrede(!) fik jeg en pinse mine förste cowboybukser(Nietenhose) en ternet, kortarmet skjorte og et par "kineser" sko. Det skulle saa vises frem. I dag kan man smile over saadan noget. Det er tror jeg ikke mere saa vigtigt hvad töj börn har paa til pinse og vise frem söndagstöjet er passe`. Jeg önsker alle en god pinse.
dy da dy da dit da dy..... Melding fra walkendorf i Botswani.. Onsdag-stop-klokken -stop- enogtywefemogförre-Stop-temparatur-stop-25 grader-stop-Celsius-stop- drikker vand-stop
Ingen eksamens nerver her....faktiskt kan jeg ikke mærke venstre side af min krop....ingen nerver overhovedet.psykosomatisk blindhed.........er en kæp i hjulet .....................på ...............os .seende......................!
Hold kæft hvor er der varmt, solen skinner ikke mere, men heden ligger over landet som en tyk dyne... det er måsker derfor aktivitetsniveauet på bloggeren er så forholdsvis begrænset?