Gå videre til hovedindholdet

Opslag

Viser opslag fra juli, 2003
Ja jeg ska sige tak for en herrrlig uge i Friksja!!! Turen gik glat hjemad, allerede kl.13:00 fra Gedser. Magarethe den anden sörgede saa for en behagelig afslutning, jdet tog den 2 timer 0g 34 minutter fra gedser til rostock. Ja den gaar ikke saa staerk med de gamle dronninger. Kl 17:00 var jeg saa naaet til den fjerde sal. tirsdag og onsdag skulle jeg rekreere mig trods alt godt fire timer paa en staalhest. Vi har besluttet at tage den 10 august til friksja for at mure stykket op ,det kan desvärre ikke lade göre sig för. I skal inden 3 dage faa inköbslisten til materialerne, er det ok! Hilsen fra j og g
En dejlig dag: Afgang tirsdag morgen klokken 0730 - ankomst Fårup Sommerland 09.53 - og så en hel dag i parken. Alt fra rutschebaner over kanoer og trampoliner til burgere i boderne, samt en badetur i Nordeuropas største badeland,var hvad vi nåede inden vi blev "smidt ud" klokken 20.40. Gennem Åby, over Fjerritslev, Brovst, Thisted og til en sent natfrokost i Struer. Efter kaffen, afsted til fredericia med sovende unger, ingen trafik og glæde til at se sit hus igen. Gik i sent klokken 03.00 - nyder nu morgenkaffen og er ved at planlægge skolesterten i næste uge.
Som saedvanlig er jeg sen paa den. Paa sygehuset maaatte jeg sidde en dag over saa kun specialisten kigge,bagefter fortalte han alt i orden, delene sider hvor de skal og fungerer, saa videre sadann. Fredag kl. 11 sslap de mig ud. Mandag 11:00 lige et smut til den daglige läge og hvis zingen er klar starter zingtouren 2003. Dermed forskaaaner jeg desvaerre kagemaendene. Men derom et andet sted. Altsaa alt vel her. Vi ses
Fødselsdagsforberedelserne er i gang, kagemændene forbereder sig på deres endeligt, og gæsterne kan vælte ind. Håber alle reservedele er på plads, så danmark rundt 2003 kan igangsættes. Vi ses.
I dag er det den 11.Juli..og det er godt saadan. Min Zing hoster og oser..der er nok gaaet noget i stykker. Det er anden gang den skal til storreparation! Det ka`da ikke passe at Shikatojsk Motor comp. i Taiwan sälder saadan noget Nuernbergkram? Mann forsikrede mig at disse simple motorer kan holde ewig. Saa maa det väre min Monteur der ikke ka´sit job.! Nu er den paa vaerksted ,jeg gaar ogsaa ondag paa vaerksted i Hjerteklinikken i Rostock, lad os haabe baade jeg og Zing kommer godt repareret tilbage! Sidste uge i Juli vil jeg gerne tilbringe i Fredericia. Jeg ska nok huske den 19 dmM. good Weekend.
Status: Stuen malet og tæppet fjernet, nu mangler anlægget og malerierne. Spisestuen færdig, billeder oppe. Gangen malet og møbel placeret - den sidste finish foretages løøbende. Øverste badeværelse malet og loftet lysnet med lak, udemærket resultat, rummet virker større. Gæsteværelset malet, indrettes nu af Christoffer. Vikualierummet tømt for 110 papkasser - klart til opfyldning. Vaskehuset færdigt, grej på plads- dejligt rum. Christoffers værelse færdigt. Carolines værelse færdigt, mangler endnu 5 kasser samt computer og PS. Dress-rummet i kælderen indrette, men ikke færdigt. Nederste badeværelse får vvsmand i dag - skal lave en ordenlig udluftning, så kan vi indrette det. Køkkenet færdigmalet, nu mangler vi bare det rette køkkkenbord. Kontoret , ak kontoret, kun en par computere og en masse kasser. Jeg er træt.
Medens Jutta humper rundt i Lejligheden og kurerer sin hoste! har jeg fortsat i aanden holt ferie i Danmark. Til morgen spiser jeg et stykke med leverpostej, til middag en eller to bayerske pölser fra Steff-Houlberg med dansk remoulade og slutter om aftenen med en deilig skaal af kärnemälk koldskal fra arla med läkre kammerjunkere fra bakkegaarden`s bageri. Saadan er der nogen der let kan tröstes fra savn. Der der gälder det der taeller er (pièr) mad. Länge leve Dronningen
Jeg takker for den særdeles aktive indsats i forbindelse med "statusskiftet"... I har alle været en meget stor hjæl - og det glæder mig at I ville deltage. Jeg håber det talstærke fremmøde fortsætter - også når det hele er på plads.