Gå videre til hovedindholdet

Opslag

Viser opslag fra januar, 2004

Positiv...

Det er da godt vi har bloggeren isär i weekenderne naar ogsaa die travle har tid til at skrive saa dejlige indläg! Jeg har aldrig set en saa glad som Jutta da hun fik besked af kioskejeren at hendes ring var fundet. Det var affektionsvärdien, en forlovelsesring af hendes bedstemor om 5 aar -100 aar gammel, der smertede hende saadan. men historien om den tabte ring ender nu jo godt. Meget sne som nu begynder at tö. Alle der ikke ved hvad de skal lave i vinterferien er da velkommen et par dage her hos os. Tilkörselsforholdene har jo ändret sig gewaltig. A7 til (kort efter) Neumünster, saa mod Lübeck over Traven mod Rostock paa A20, afkörsel Tessin Ost... 5 km til Walkendorf. Det kan ved held og godt vejr klares paa 4 timer. Alle er velkommen. Fortsat god weekend.

Det ved jeg sgu´ikke.

Jeg fatter ikke hvorfor det engang imellem dukker op - og så forsvinder de igen. Det er uden for min rækkevidde. Hvor har vejret dog været vanfastisk, volden har været så køn og med aftenens lys på Vandtårnet og genskinnet i sneen, har man følt sig priviligeret. I tilfælde af ansluss til DSF - Tyskland-Danmark 15.00, semifinale EM. Tip: 28-26 til DK. Søren, hvornår vil du afsted? Vi har vinterferie i uge 7, så r der masser af tid. Ring: Godt den blev fundet. Vi fandt en guldring i sidste uge, da Caroline og Jeg var på ved i skole. Den blev afleveret til polisen - jeg tror det er udlignende retfærdighed. Alt er vel. Har fantastisk travlt, men også stor fornøjelse af arbejdet. Tjener gode penge og betaler masser af skat. Udtænk planer for sommerens arbejde. Carport, gulv i kælder, brændeovn i stuen, åbning af vindue i køkken, afslubning af trappe tiol 1.sal, anlæggelse af plæne, og og og Ha det godt.

Tak for den fine cd..

Nu er den kommet! Jeg kender jo alle sange, dog er det sp?ndende og h?re hvad de enkelte kunstnere har faaet ud af text og melodie. Den bedste synes jeg er Marie Carmen Koppel. Saa af hende ska?jeg have en cd! Far hej s?rem!

Så, så min gode mand.

Børnebørnene ville være ulykkelige hvis Bild meddelte, at Postmand Per var blevet smidt ud fra 5 sal.... CDén er afsendt. Vi har haft en forbandet travl uge, og nu glæder vi os til en wwekend med masser af håndbold, fodbold og afslapning.

Hvad indad tabes skal udad vindes....

Holsten er Dansk igen! Altona i dansk haand! Ved hjälp af den Danske Öldrikker Liga er det lykedes at rette paa danmarkskortet. Tillykke Fredericia, nu vil en ström af ölbiler fra bryggeriet til Altona bringe god dansk (öl)kultur tilbage til den gamle Danske stad. Skaal, Jacobsen!

Jo tak.

Vi har haft en fantastisk tur..... Søren, Vi har en lille geschenk til dig, ungerne brugte meget tid på det rette - den er lille.... Hvilken CD ? - det kan være den ligger hos postvæsnet? Skal igan igen i morgen, jeg har forbandet travlt. Mine kursister hos CVU har sendt en bunke opgaver der skal rettes, jeg har møde i morgen kloken 14 til 16.30 og skal afholde det første NetnavigaterKursus imorgen kl. 18.30 til 22.00. Se netnavigator.dk
Meddelelsen fra Geocities er ren reklame. Ignorer og luk vinduet (alt + F4). Søren ved jeg hvor er, han ser Skatteplaneten og Alantis. Vi forsøger at sende CDen idag. Vi kører i aften, det ser u til, at vejret er nogenlunde - 12 grader i Paris. Vi kører forsigtigt, meget forsigtigt - Vi glæder os, og skal betænke alle konference medlemmer med en lille souvenir.

Sidebemaerkninger...(hvad er nu det spörger den vaagne laeser sig!)?

Naar jeg fra denne adr. weksler over til söndagsmaler, faar jeg stukket en lisenskontrakt stukket ud som jeg skal underskrive???? hvad og hvortil kan jeg ikke finde ud af saa jeg agreeer ikke, noget cresendo licence, det har vel ikke noget at göre med geocities, min internet sikkerhed har meld sig at der er forsögt et ikke tilladelig angreb...men som blev afvärget.. har du som styrer dette en kommentar dertil? Husk nu den cd der ligger der. Min broder Hermann (66 aar) er indlagt paa sygehuset.. han er meget, meget syg og skal igennem en haard cemoterapi. Jeg önsker jer en go tur til D.L and......................... watch out!!!!

C D der ligger dem !

Danmark, nu blunder den lyse nat Bag ved din seng, naar du sover. Gögen kukker i skov og krat, Vesterhavet og Kattegat synger, imens det dugger, sagte som sang ved vugger. Put den i en äske, skriv den kendte adresse paa tag den med til posthuset, betal portoen. Gör et andet menneske glad, ogsaa naar du synes "det er da peanuts"....

Alpha hannen som var en kælling....(når alt kom til alt)

ja,at romatisere virkeligheden er nok ikke et problem når man ikke står til ansigt med den.......prøv russisk militærtandpasta i en måned,prøv at undvære den daglige mælkesnitte,prøv et 12 tommer tv i tre år,prøv at gå i det samme tøj en måned,prøv at samle flasker i minus grader,prøv at sov dig fra dig fra elendigheden for at vågne til den igen....men lad hellere være for du ville nok dø af deppresion....som sneen dalede dengang vi var børn,frie og fulde af livsmod! Ha`et godt nytår,ville have ringet men havde ikke råd, hvad var jeres undskyldning!

Goood morning 2004..........

Saa er vi der, 2004 paa godt og ondt. Det nytter ikke noget at gemme sig nu............. nyd aaret der kommer ,nok först med vinter og kolde dage, men allerede i marts begynder foraaret.... og snart skal haven göres klar........ Alle Clausener og Nielsener, Jensener og og.. er opfordret (Sydslesvigs) at tage sig af aaret 2004 og göre det til et godt Nyt aar.