Gå videre til hovedindholdet

Opslag

Viser opslag fra april, 2004

Jeg har da lige....

Jeg har lige skrevet et langt indlæg - og nu er et væk, hvad fanden sker der? Det var noget om, hvad sagde jeg om Voller og de andre paphoveder, der har mere travlt med at optræde i tv, ugeblade og øde øer, frem for at gøde deres arbejde.

Den anden expert

Jeg så desværre ikke kampen, jeg så DK vinde over et tynd skotsk landshold. Dk vandt 1-0, det var på det jævne. MHT Fise-verdensmestrene kan jeg i de tyske medier se, at det faktisk var en fordel at tabe så højt - så kan man jo se, hvorledes det står til og på hvilke pladser man skal ændre. Da DK tabte 0-2 til Spanien, i en god kamp, kunne man se hvor der skal sættes ind - men når man taber 5-1 - så er den helt gal. Man kan ikke ændre holdet nu, så kort tid før em - man må bare sætte sig andre mål - og erkende, at Voller ikke er den rigtige ( han formår jo ikke at ændre noget som hellst i kampen . lissom mod England, han formår ikke at bygge et hold op der har et rimelig bundniveau - og han formår ikke, at skabe et hold, der spiller for Tyskland, men samler kun en række "prominente" spillerere fra ligaen, der har vist noget godt - engang i mellem. Oveni er det så langsom og gammeldags hvad de yder - at det er ikke en overraskelse. Danmark var i puljje med Rumænien, det var en

Tysk Kvalitäts fussssball!

Det var en god kamp med 6 maal. Jerimis (zwergNase) og Ramelow var de beste spiller paa pladsen,de er begge "Fitzeweltmeister". MJodstanderholdet kunne ikke hamle op mod en kanonade fra de overbevisende tyskere, som enda ikke havde deres bedste hold paa pladsen. I anden halvleg spillede de kommende Europamestre uafgjordt. Fodboldexperten

Besögende

Tak for indbydelsen. Selvfölgelig kigger konsulenten forbi , nu hvor haven er klar til ukrudtet kan der nok blive tid til en uges tid konsulentbistand. Jutta har faaet lovning paa et job fra juni - juli saa hun vil med inden da. Maaske kommer vi til bryluppet, det kongelige. Har du nogen billeder fra Tönning jeg vil gerne se nogen.Pr.e-mail ligger der nogen til dig som Jutta har lavet men de er ikke saa gode . Good weekend. Her er koldt nu og regn blir det ogsaa.

Besøg

Efter en weekend i haven, ønsker vi, at konsulenten ved lejlighed kigger forbi, så vi kan få lavet de småskrammer vinteren har forårsaget. Ih, hvor er det forresten en skøn årstid.

Det stemmer...

det var også kun i sidste øjeblik at Kims Baconsnack slap gennem nåkeøjet - men der der gjorde udslaget var, at der rent faktisk er gris i snacken - og dermed kvalificeret til konkurrencen.

Tak til de rare födselsdagsgaester og vaerter

Det var den femogtredsinstyvende............. Tak til Lotte,Lone,Tanja,Caroline,Thomas,Cristoffer,Soeren og (lille Peter Ederkop) LUKAS for en god dag i den tabte By Tönning. Tak til Ulla,Hans,Willi, Gisela,Manfred Mögmark,Manfred Ziegeler. Saerlig tak til Katrin ,Sven,Dörte,Ingolf,Hannes,Finja og Jonas. Tak til alle ogsa dem der ikke var der personlig. Tak til Jutta Langben, Gud ske`lov og tak for en god dag sammen.
Portugal - lyder lækkert - overvej bare, at EM i Fobul afholdes i juni - og priserne er steget temmeligt meget. Grækenland er nok heller ikke det bedste til sommer. Vi ses lørdag.

Den foraar ikke komme vil..

det ser ud til at der slet ikke blir rigtig foraar,p t er det rigtigt aprilvejr og temp under de ti grader.Trods alt har vi lagt et paar raekker kartoffler. Alt andet staar endnu i dvale. Jutta har her til morgen köbt et kuffertsaet to med ruller og haandtag og i tilgift en taske. Hun vil aabenbart paa en laengere ferietur til sommer. Hvad med Portugal ! To en halv gange over ejderen ved tönning er ca 1000 m saa det er godt prästeret af filius. Danmark tränger til et godt nyt landshold i Pigefodbold, det kan väre her ligger kimen til et. Hun ska bare blive ved med at vokse og ikke indlägge en pause som hendes far gjorde det og derved mistede chancen for en prof.fodboldkarriere som farén havde haabet paa. For resten kan i li Tönninger Krabbensuppe? VI ses paa lördag jeg starter min födsdag i Fredericia.

Ungerne

Chrsitoffer svømmede 2500m i fredags på 1 time - og er blevet rykket op på C-holdet. Flot præstation - og en træt dreng. Caroline delog i et fodboldstævne lørdag formiddag - hun er den mest talenterede spiller jeg nogen sinde har set - af alle, både drenge og piger. Hun står på bolden, bruges finter, afslutter med begge ben og bruger Laudrupfinten når der skal afleveres (VM98 - til Ebbe Sand). Hvis hun ønsker det, kan hun nå meget lang. Vi holder ferie. Opvaskemaskinen er itu for 3 gang (en ny på vej?), Lone lægger skemaer på VUC og skal være censor 2 gange i næste uge. Jeg er ved at få afsluttet mit it-hold og kan se frem mod Chekken fra CVU - og nyder bare ferien.

I hate that Cat (frit efter 90-års fødselsdagen...)

Klokken 6.45 kommer Lone stormende og siger - at nu sidder naboens kat igen og varmer røven på min bil. Overalt er er spor og skidt. Jeg stormer ud, lister frem mod monstret og hopper bøhende frem mod krreaturet - til min overraskelse rører den sig ikke ud af flækken, er den død????? Sekundet efter kan jeg høre 3/4-dele af beboerne på 6.julivej 36 knække sammen af grin.... ha ha...1 april. Da jeg slendrer hjemad klokken 15.00 - kommer en kollega cyklende, mens hun råber -Nå skal du hjem og jage kat? Dette er takken for at have egne børn på arbejdspladsen!