Gå videre til hovedindholdet

Opslag

Viser opslag fra august, 2004

pyh

Så er man igang igen - med fuld drøn. Har været i Odense i eftermiddag for at deltage i vejlerderopdateringen hos Uni-C. ( www.skole-it.dk , www.it-tema.dk ) og være med til at mærke udviklingen indenfor den it-pædagogiske udvikling. Konceptet er solgt verden over - og man føler, selvom man er næstnederste led, at man alligevel er en del af det hele. Se at blive rask - og kig op til DK. Jeg har alle koderne til Vice city - når du engang kører fast.
Tillykke 

Sygemelding

Jeg träkker min afreise lidt. Er for öjeblikket i kamp mod et angrebet tarmsystem. Lever af havresuppe og te. Saa snart jeg er ved kräfter starter jeg. Ser en del ol. Gläder mig over Danmarks fem medailler!

Det bliver værrre og værre.

Så har man set det med. Fra pålidelig kilde på VUC Fredericia lyder det, at visse kursister er så ivrige, at de møder 1 uge før undervisningens start...... Når man så også erfarer hvilken kursist det handler om - bliver overraskelsen ikke mindre. Fatter - husk dit program.

OLOLOLOLOLOLOLOLOLOL

Alle skal være velkomne - som det gamle ordsprog fortsætter "hvor der.....er der mad og en seng". Søren, du bad mig ringe - men har jeg et nummer? Indtil nu har jeg holdt mig lidt tilbage. Jeg har set badminton, håndbold, svømning, bordtennis, sejlsport, cykelløb, roning, gymnastik, vandpolo, vægtløftning, boksning - og klemt et formel 1 løb og to superligakampe ind i programmet. Hvor faen er mine børn egentligt?

Det er mig "magtpaaliggende" at........

Det rykker i min "Zing" 0g i mig, saa jeg pröver en gang til at naa Fredericia on Bike og nedenom..dvs.Falster, Lolland, Langeland, Taasinge, Verninge, Tommerup,Vissenbjerg. Det bliver nok, om Vejret arter sig nogenlunde, ultimo uge 35. Jeg ved at der er hjerterum paa 6.Julivej saa mon ikke ..... Hilsem til alle og inden jeg glemmer det: Franziska v.Almsing fik ikke sin guldmedaille i förste omgang som tyskerne ville have det... de er er heller ikke til at stole paa diese Gräkere....

formiddagen

Sidder her en onsdag formiddag og nyder, at jeg i år kun har 21 ugentlige lektioner - det er næsten som at have en lang weekend. Skolen er startet, ungerne har fået en god og positiv start - selv Christoffer nyder at være i skole til klokken 14 hver dag - godt jeg ikke er elev i 6.klasse... Solen brænder, vi dovner og nyder det.

apropos...Don

Har netop fædiggjort murstensbogen om Stalingrad - af sammen forfatter som til Berlin-bogen, Antony Beevor. Den var god - ikke noget nyt - men spændende og rædselsfuld. Jeg er ved løbe tør for litteratur om 2.vk. Har foriøvrigt kompromitterende billeder af lillebror.... men har ikke lige tid til at få dem uploadet. Vi lider - og nyder - varmen. I nat var der 28 grader i vores soveværelse, det var en helt lettelse at stå op. Vi har fået kat, mere senere....

I skovens dybe stille ro...

Stille flyder Don. Stilllleeeee, stillllleeeee stille sol gaaaar ned..... det haver saa nedeligen stilhed... hvem der ser paaa stilleee kort... den gang jeg stille drog afsted.. den stillemand hev sin violen fra vaeg er det ikke lidt varmt.....

I morgen er det....

Alle er selvfølgelig inviteret til en gang grill m.m omkring klokken 18.30 - der skal først ses enkelstart i Post Danmark Rundt. Vi nyder det fantastisk dejlige vejr - der er med til at overskygge den hårde skolestart,alle er kommet vel ud af starthullerne. Gave ankommet, ligger uåbnet sammen med andre gaver på gavebordet.

dumme fejl..

for at i ikke ska`snydes for mine skrifter ska jeg hermed oplyse at forskellige af mine bedste indläg er optaget i bloggeren under falske datoer. det gälder f. eks... Title :glemsom under 18.juli hvad pokker... aarsagen selvfölgelig har jeg ikke aktualiseret datoen. skal ikke ske mere. TJUYS NEE.
Kort fölger..... 
poorenpulertest