Gå videre til hovedindholdet

Opslag

Viser opslag fra april, 2006

billede

Informationer

Tiden iler...vi iler med og (i)ler! Jeg kan forstaa der er tyndt med breve fra 6.Juli omraadet. Saa travlt i har.... Jeg ville have hjulpet til, men er kommet lidz forkert ind paa det med syn af min Zing. Ny Makrelsalatskaal skulle bestilles i Formosa(!) nye däk for jeg paa onsdag (5.) saa skal den til mekaniker og blive klargjordt til syn paa fredag. Samme dag körer vi til koldekirk hvorfra vi körer videre lördag (6.) og inkvarterer os hos Lotte og Lukas hvorvi blir boeende til den 8. Den syvende skal vi til konfirmation hos Clausen`s. Jeg har informeret Ulla og Willi at vi har värelser(?) pa vandrehjem til dem. Er dette korrekt?.

I Danmark er jeg født....

Som afslutning på påskedagene - og for at ungerne skal se andet en genbrug, havejord og plankeværk - tog vi en tur til Himmelbjerget. Ingen af unngerne var særligt imponerdede, kender trodsalt Grand Massif og pyrenærerne, men nød alligevel isen der var lovet. Vi nød derefter udsigten fra HCA´s bænk, kørte en tur gennem Silkeborg og endte i Aqua - et akvarium med danske ferskvandsfisk mv. God oplevelse (290,- kr. i entre). Tog turen gennem det skønne område langs søerne til Ry, på motorvejen ved Skanderborg og et kort stop ved Ejer Bavnehøj (170,6 m.), nød udsigten mod Yding Skovhøj inden de sidste 60 km. til Fredericia blev foretaget. Nu slapper vi af og forsøger at glemme, at vi skal igang i morgen - faktisk burde jeg sidde og lave matematik for 8.klasse, men hva´- ferien er jo først ovre i morgen tidligt.

God Paaske

Haaber i har haft nogle dage at slappe af i. Om vejret bliver saadan uden regn vil jeg i de kommende dage grave Jutta`s have. Det kun to stykker, cirka 50 kvm. Jeg tar den med ro, trods alt er foraaret at märke og knupperne grönnes. Salatbaglygten holdt til turen og sidder endnu paa Zingesten. Den taaler bedre en paakörsel mod garageväggen end originalet. Vi ses!

God Paaske..

Vi ønsker jer alle en god påske - og glæder os til at se jer i maj måned. Jeg går ud fra, at kameramanden til konfirmationen er fundet, og hvad angår fotografering, forveneter jeg, at enten min lillebror eller lillesøster tager sig af dette.... Var med Christoffer en tur syd for grænsen idag, mens caroline var i København. Alle havde en god tur - jeg fik lidt mere med fra sønderjylland end jeg kunne ønske, da jeg med 100 km-t opdagende en sortklædt fyr stående i et krat - men en dims rettet mod mig - æv, æv, æv Vi har nydt de to dage med tørvejr, ryddet op over det hele, er gået igang med haven - og kan så bruge regnvejrsdagem i morgen til forberedelse til arbejdslivet. Forresten, holdt hønsesalats-lygten godt nok?

SKITFISK FILM WALKENDORF AS

Skitfisk Film kunne i den seneste tid ikke mere leve op til dets navn. Bestyrelsen for selskabet har derfor tages konsekvensen og er sprunget ud der hvor vandet er dybest. Selv om selskabet i den senere tid ikke har haft den fornödne indtjening har man investeret i ny dyrbar teknik sa navnet igen kunne svare til kunderned forventning. Takket väre fru Langben`s store donation i forbindelser med 11. Aprilfonden og andre sponser tilsagn träder dette häderkronede selskab ikke i likvidation, men ind i en glorrig fremtid. Det nye moderne udstyr kan nu bearbejde de gamle baand i selskabets arkiver saa de i fremtiden kan indgaa i nye produktioner. Vi kviterer med at selskabets ansatte i fremtiden arbejder 12 timer längere om ugen uden lönregulering.

I Verdens centrum igen....

Klokken syv var jeg efter en vaad og kold tur igen i Walkendorf. Det regnede smaat konstant fra Fredericia til Gedser og kulden sneg sig ind unter töjet. Men jeg bed tänderne sammen og racede med ca 81 km/h gennem det vaade landskab. Over paa den tyske kyst hold regnen og det blev mildere. Tak for sidst til alle de behagelige mennesker i Fredericia og omegn. Vi ses!

Happy Birthday GC

Du ønske hjertelig tillykke med din fødselsdag fra Sigrid Søren og Tanja samt fra "the not so happy family"(billedet) Håber du får kigget på bøgerne.

Vedr.gclausen

Bin (text fuer unsere deutschen freunde uebersetzt) z.zt im keller auf 6 junivej inhaftiert. Im gewølbe wird zur zeit ein laminatfussboden verlegt. Taglich 500 kniebøjgen 350 avemaria 700 mal treppauf treppab, 27 mal finger beschådingung messen,saegen boren u s f. Um 43 ecken, støsse ,terræn, verschiebungen auszugleichen. Die aussenarbeiten sind auf grund der kalten witterung nach innen verlegt. Sonnst alles ok.!

Vil det sige at det er aflyst?

Havde sådan glædet os til Christoffers konfirmation. Knægten er jo voksen og må selv bestemme,dog sker der et nedslag i gavebeløbet på ca. 800kr. Har godt bemærket at han her på det sidste er begyndt at lugte af hvad jeg vil kalde Kirsebærrom og martinni. Held og lykke med drengen i fremtiden. Mvh De bekymrede fra Frantz hansens alle 11.

Beklager eventuelle misforståelse...

tycho brahes dag den 1.april...

mselvfølgelig skulle jeg paa denne dag aldrig have sat plan 2 i funktion! ombordkørt paa færgen i rostock bemærkede jeg at have tabt min baglygteafdækninng på biken. kort fra havn i rostock gik færgens motor badus sejlturen som skulle vare 1time og trekvartere blev forlænget med 100 % sa kvarter i tre løb vi med styrefart ind i færgelejet i gedser. kaptainen gav kaffe og en kage, derved (?) tabte jeg min pung med kort og penge, en ærlig japaner fandt den under mit bord og afleverede den tol kaptainnen som lod mig udkalde og gav mig pungen tilbage.finderen ville ikke have finderlohn! de er sku`flinke og ærlige. resten af turen regnede det og regnede og regnede klokken syv ankom jeg kold og våd til lotte fik smidt kludene og fik en varm kop kaffe.

Den rigtige beslutninig netop i dag?

Som det er så ofte med teenagere, er Christoffer nu også blevet en lømmel fra 7.klasse. I den gruppe af knægte han går med, er der 3 der ikke vil konfirmeres, men kun have gaverne og festen. Det har Stoffer besluttet at han også vil, så derfor er kirketiden d. 7.maj aflyst. Vi holder selvfølgelig en fest, men på et noget andet plan. Det bliver kun de nærmeste der skal med og teltet har vi afbestilt. Der føler nærmere en anden dato.