Gå videre til hovedindholdet

Opslag

Viser opslag fra maj, 2006

Endnu en afsløring...

Inden jeg forlader staden for at søge tilflugt i Ebeltoft - lige denne afsløring....
Jeg har ikke så meget at fortælle så derfor denne revolutionerende afsløring (se billederne.

Mangel på tid til sløvhed...

Rydde op - fy faen - det har jeg gjort de seneste 3 måneder, næh, nu gælder det om at slappe af, vente på, at andre inviterer og betaler de medfølgende udgifter. Som mit sidste indlæg på ?dagbogen? fortalte, havde jeg en travl - og fornøjelig, uge i sidste uge. Den første tur til hovedstaden om onsdagen var fornøjelig. Vi fik en god rundvisning i Folketinget, og meget passende, var der jo stordemo i byen. Ca 100.00 med fadøl, alternativ rockmusik og røde faner. Fredag evaluerede vi en gruppe kolleger så i hovedstaden. det blev mest til god mad og masser af fadøl - samt en god Dodo-koncert (hurra for 80erne) på plænen om aftenen - og alt sammen i godt vejr. Endda så godt, at vi efter morgenmaden tog på Kgs.Nytorv for at nyde en hof på Hviids Vinstue og et par enkelte fadøl på Nyhavn. Efter indkøb af gaver til ungerne fortsatte dagen med lagkag hos mor. Mandag gik en kollega ned - så det krævede også lige en mindre indsats, og når disse dejlige 4 fridage er ovre, skal jeg på lerjskole i

Slöve padder....

Det er svärt at sätte sig foram sin skärm og skrive et par ord i bloggeren, det forstaar jeg godt. Saa jeg forstaar hvorfor jeg er den der har flest kedelige indläg, den der producerer meget producerer ogsaa meget lort! Har köbt en god bog om, min favorit tid, haaber den ikke skuffer titlen er "davon haben wir nichts gewusst" gode anmeldelser og hvor tit har jeg ikke hört de ord naar der var tale om naziforbrydelser. Nu er de fleste der ikke hviste derom äldgammel eller död, nu kan de unge forske og fortälle hvorffor, uden at miste arveretten. Vejret er her til aften blevet sol og rolig, jeg har lige ryddet op i mit värelse...se resultatet.. Spörgsmaal?....... naa ikke ! godnat da!!

Tillykke Sören Clausen

I dag den 18.mai fylder Sören Peter Clausen i Fredericia aar. Dertil vil undertegnende ud- bringe et trefoldig hurra: HURRA..... HURRA..... HURRA..... Og gi.. at det maa gaa dig godt...gaa dig godt i manne ,manne ooorrr!

Ferie?

Mange tak for deltagelsen ved Christoffers konfirmation... Det var en stor dag for os alle her på 6.julivej. Vi nød alles gode selskab, det gode humør - og glæder os til at se mange igen om et par år til Carolines fest. Tja, mandag formiddag gik kroppen på ferie-tempo, afslapningsmode, stressless time - vi har fået overstået hvad vi har set frem til og planlagt i meget, meget lang tid. Ja, jeg har taget mig en lur - men det er kun imellem betalingerne af mad, telt etc. Så er der jo også stadig arbejdet... Onsdag tager jeg til København med 8.i for at besøge Folketinget og Arbejdermuseet. Afgang 7.50, med hjemkomst 21.30 (og der er finale i Champions Leage) Onsdag kl. 17.00 tager Lone til København for at arbejde med Undervisningministeriet - hun kommer hjem fredag eftermiddag, for derefter at tage til sommerferiefrokost. Fredag eftermiddag tager jeg til København (!) på en såkaldt "Evaluering på skinner) hvor vi er en flok kolleger der evaluerer skoleåret med en god middag, og en

Ny festuge i sigte.....

Efter at Th.Clausen af udmattelse hvisnok har taget sig en ugelang lur , er der igen fester at fejre. Det starter om tre dage med stor kommers i Rasmus Hansen`s vej og fortsätter derefter pa Vesterbro.

Tak for en en rigtig fin fest.

Her fra Frantzs hansens alle vil vi gerne takke for den fine og hyggelige fest,alt var simpelhen perfekt og en bedre aften kan man ikke stræbe efter. Glæder os til vi snart skal grille.

Tak for sidst!

Tak er kun et fattig ord.. derfor siger jeg I gör livet lyst og stor... og jeg "elsker" bedstemor...

Nu er der kun 3 dage til.....

Hu..hej..det gaar derudas.....

Stressless

Jah, man må indrømme at vi godt kan mærke at den store dag er lige om hjørnet. Der er en masse småting der satdig skal på plads - vel at mærke, kun småting såsom kagegafler til kagen, velkomstdrinken og bestilling af godt vejr. Men vi glæder os utoligt meget - og vi har store forventninger til vores gæster humør. Vi glæder os til at ser ALLE.

Nejjjoo ..hvor vi gläder os..

Nu er der kun 7 dage til...