Gå videre til hovedindholdet

Opslag

Viser opslag fra oktober, 2006

Maanedlig Journal

Det nye Clausenske Familiejournal er lige udkommet. Kig forbi. http://www.123hjemmeside.dk/Skitfisk/1528964 # Var weekenden over med Jutta i Koldekirke hos Sven og Katrin. Brugte Mandagen til et smut til Tönning fik nogen billeder og vinterordnet min fars gravsted. Om vinteren er hunden begravet i Tönning. Fik köbt nogle rejer og var efter tre timer atter paa vej sydover. I dag er der Reformationsdag i Meckpom men normal arbejdsdag i Slesvig-Holsten. Vi ses.

Julegaveønske...

Det gælder om at være i god tid - så her kommer det første i en uendelig lang række ønsker; Igår aftes omkring midnat lå jeg og kluklo mens jeg så Ndr - hvilket er meget sjældent, i hvert fald når jeg ser Ndr - men igår var der Dittsche , og det er bare så godt. Jeg er helt vild med deres temaer, jeg er helt vild med sproget (dialekten) og hele opsætningen og derfor - såfremt det er muligt, var en DVD med Dittsche absolut en overvejelse værd,

Hurra for timen.

Så fik vi vores B&O-tv som vi havde ønsket os. Ved et tilfælde fandt vi et brugt MX7000 - flagskibet - altså med billedrør. Et smukt tv i blåt.... Weekenden indeholdt et DLF-kursus på Gl. Avernæs v. Assens, med foredrag af Jane Findal om skolernes fremtid i Fredericia, samt et oplæg fra vores formand Anders Bonde, hvor han bla. beroligede os mht. fremtiden og de mange tests. En del af de større industribosser i riget (Danfoss, Grundfosetc.), der vil lave lobbyarbejde, fordi det man indfører i Danmark med tvungne tests, skematisering, fælles læseplaner og stift tidsforbrug netop er det som man IKKE har brug for i virksomhederne - og som man er i fuldt gang med at afskaffe. Foredragene varede tilsammen 4 timer. De resterende 20 timer blev brug på god mad, billard, pool, dart, bordtennis, rødvin og øl. Den times tid vi fik foræret i nat er givet meget god ud.

Miele, Miele sagt die Tante...

Ahhh, hvor er det en nydelse at åbne sit køleskab... Det er som at få sin Trabbi skiftet ud med en maybach. Inden brækkede hængsler, ingen knirken, mindre forbrug, masser af plads, lydløs, elegant, dyrt og med et airconsystem der køler. Min daglige pilsner er kølig, som en frisk fad, vores mælk kan holde sig fra gang til gang når der er besøg sydfra, salaten er frisk - og frisk - og frisk - og frisk, indtil jeg af vane, er kommet til at købe en ny.

Endelig tilbage.

Så fik jeg min ipod. Det var nu også målet,men hvor har jeg dog postet meget jeg egenlig ikke gad. Det er godt at komme " hjem" igen, bloggen er blevet piftet op, ser rigtig godt ud. Bliver godt med en allieret på ebbloggen.

Memento to the people

Memento skyder sig ind i blogosfæren Denne uges Blogbuster er en yderst hjemmevant mand i cyberspace. Memento har det med at falde over skæve og skrupskøre sites Marianne Vestergaard - 17:00 - 23. okt. 2006 Memento har en ufejlbarlig evne til at servere både sproglige og visuelle godbidder til læserne af hans blog. Han disker op med finurlige og spøjse indlæg, der aldrig går over grænsen, men i stedet efterlader dig eftertænksom. Som for eksempel når han får det til at se ud som om Memento har været om sig med spraydåser og andet alle mulige steder i verden. Et af hans forbilleder kunne være gonzo-journalistikkens fader, Hunter S. Thompson. Og Memento er helt sikkert også grafisk og visuelt interesseret. Rigtig hjertelig tillykke til Memento, der er den sidste ugentlige Blogbuster.

At vaere til rette tid paa rette sted......

Tilfäldigheder bestemmer livet. "At väre til rette tid paa rette sted" bruges ofte af folk der skal forklare deres succes lidt nedadsnobbe gör godt, haard arbejde föjes lidt forklarende til, det er trods alt min succes. Udtrykkes bruges ikke saa tit af taberne i vores samfund. Tit kan de ikke bruge det fordi de ikke eksisterer mere . Som f.ekspl. dem der var paa deres arbejde den 11. september i World Trade Center. De var fortabt havde ingen chancer. De var den dag pa den forkerte plads den forkerte tid. Millioner har väret paa The Wrong Place The Wrong Time. I Konzentrationslejre, I Itt toget , paa skibe, i biler, i flyvere paa gaden overalt kan väre the Wrong Place. Ret - Wrong det er en del af livet i et sekund afgöres alt.

Nye tider...

Jeg synes det var på tide at få lidt mere kolorit på dagbogen og har derfpr ændret lidt i layoutet. Jeg håber det animerer til en lidt større deltagelse i de næste uger.

Hør på brormand...

Kære Lillebror. Jeg synes, at når du nu engang er færdiguddannelt pædagog - eller i det mindste når du har tid - søger ind på journalisthøjskolen eller i det mindste kontakter en avis med en "klumme" ,for du har et talent for at skrive, som jeg misunder dig meget.... Brug den, skriv en bog, lav en homepage, få det ud blandt folket - Nu er du igen på forsiden af eb - fantastisk flot.

Velkommen Korea

VISIT PEOPLES REPUBLIC OF KOREA.. Besøg landet med de smilende folk. Besøg landet uden grafitti. landet uden fødevarelagre.. uden demokrati.. uden realitetssans men med; tusinde mennesker der er nøjagtigt ligesom os....

Vi hejser flaget igen for....

Kim Il ........ og byder WELCOME TO THE CLUB

Vi hejser flaget igen fordi....

Ann Charlott`s gamle chef sagde et par kloge ord.

Spörgsmaalstegn

Qwo Vadis ?

Vi hejser flaget fordi....

THOMAS ER SAA GLAD !

Hurra for regeringen.

Hurra for skattestoppet - det glæder mig, at jeg kan spare ca. 223,- kr. om året, så de fuc... sygehuse ikke svælger skatteborgernes millioner... HVor de glæder mig, at jeg er så velhavende, at jeg kan købe mig en bil, så jeg kan køre til Middelfart med min søn, der har smerter i anklen - og det glæder mig, at jeg har tid til at vente 3 timer på at kunne komme til, fordi folk fra det nærliggende Odense også sendes til Middelfart, jeg kan da bare ringe til min arbejdsplads og få fri i morgen så nemt som ingenting. Og det er da fedt, at røntgenlægen intet kunne se - men til gengæld vil se os og i næste uge, i Middelfart - og at man ikke kan låne krykker med hjem på grund af besparelser. Det glæder mig, at vores sygehusvæsen er så ophængt og tidskrævende, at hypokondrene ikke gider sidde i venteværelset og læse Helse, men at det kun er dem med virkelige smerter der holder timerne ud. For de 223,- kr, vil jeg næste weekend købe mig en flaske vodka, som regeringen gudskelov har sat afgifte