Gå videre til hovedindholdet

Opslag

Viser opslag fra februar, 2007

Hokus pokus

Vinterferien slutter

Så er ferien ved at være overstået - og som ved afslutningen af alle ferier, er det møghamrende træls. For mig er mandagen endda en forholdsvis blød start. Jeg skal de første to timer tale med en dreng der bliver mobbet, men som også er det idelle mobbeoffer. Han er meget lille af sin alder, meget gammelklog, store briller, tynde, ekstremt tynde arme - og en mor, der giver ham ret altid - og holder han hjemme når han har migrene (lidt ondt i hovedet). Jeg skal forklare ham, at hvis han ændrer sin adfærd en smule, så vil mobberiet også blive meget mindre, men det kan han ikke forstå. Efter kl. 10 er det en helt anden type det gælder. En ti-årig dybt kriminel dreng, med en social baggrund som forklarer hans adfærd. Han tæsker de andre, skubber lærere ned af trapper, tumler rundt i byen dag og nat - er går i et særligt tilrettelagt skema 20 lektioner om ugen, alene med en lærer - og på skolens regning. Der er opstillet alternativer - men familien siger NEJ...så indtil videre må jeg også s

Takker

Tak for sidst til alle omkring födselsdags ugen. Slappet af med tidlig sengetid og lang frokost Vejret mild og gode tegn fra foraarsfronten. Gode billeder fra videoen viser stilfulde bow- lingskast og adskillige nuller , jeg tar kun de bedste. Ogsaa billederne fra nordsöaquaerieter gode og viser min yndlingsfisk in natura. Nu kan jeg da taale lidt igen- til det bliver lunere og min Zing kan transportere mig igen rundt i landet.

Der var engang......

Hvordan faèn får jeg links sat til ?

Man skal jo have et sted at flygte væk fra lektierne. http://general-patton.blogspot.com/ This Means War...............................................................

Kaptajnen meddeler;

En ting er et skib at sejle - en anden er en færge at nå.... Jeg var faktisk ikke klar over det var idag jeg skulle have ventet besøg - men i morgen, tirsdag, så det ændrer ikke det store ved vores forventninger. Faktisk er det lidt af en møgdag - min ryg er "ødelagt", så jeg kan næsten ikke bevæge mig endsige rejse mig aldersvarende fra sofaen. Jeg måtte melde afbud til mit kursus - men imorgen, hvor det er sidste kursusgang, SKAL jeg afsted, så må det bære eller briste. Tirsdag er også en god dag - for der bliver jeg færdiguddannet som supervisor fra kempler Instituttet. Lone er i København, kommer hjem i morgen, Mikkel kommer tirsdag, onsdag og torsdag, nancy kommer forbi i morgen - så der bliver pres på stempelkanden. Uanset hvem der kommer, er der altid plads. Vi glæder os til en uge i sommerhus - næsten helt alene.....(he he)

forsinket

1950: Gerhard konnte gestern nicht in die Schule kommen da ihm schlecht war. Hedwig Clausen 2007 Jeg kunne ikke komme med färgen til morgen fordi den sejlede fra mig. Gerhard Clausen

Hva`? Nu igen.

Så er man jo begyndt på seminariet igen. Kan allerede nu se at jeg vil savne mit praktiksted. Har allerede en opgave der skal afleveres imorgen, noget om "Lemniskatisk" udviklingsmetode. Jeg sidder og overvejer hvordan jeg dog overhovedet skal få læst alle de sider og faktisk lidt hvorfor. Lex Bos, forsker og virksomhedsforsker som han var ,tog sikkert alligevel fejl.

Sigrid AKA The Shotgunpuker

Håber i sætter pris på jeres vaskemaskiner og måske ligefrem fortæller dem det. Kl.01.35 igår kastede Sigrid op og har fortsat til 14.27. Ikke en dyne en pude et lagen har haft mulighed for at undgå "regnen". Glæder mig til jeg skal vaske IMORGEN så jeg lørdag nat kan sove med en dyne og pude. åh de kære børn :-)

Den gamle kommer efter det...

Så, nu fik jeg da endelig en forside igen, men Ipoden må jeg desværre nok se langt efter.

Wow,wow

Jeg er ellers en hund efter familie bloggeren, problemet er dog kun den besvärlighed der er forbundet med at komme ind i skabet. Jeg skal hvergang igennem proceduren med at generere et nyt password. Söndag pakker jeg lidt klunds i en taske og tar mandag en tur med tog og bus til Fredericia for at fejre en födselsdagsuge i sus og dus. Saa kan vi jo se hvad det udvikler sig til. Tegningen herovre er lavet af Willi, han sièr det er et portrait af hans lillebror!