Gå videre til hovedindholdet

Opslag

Viser opslag fra juli, 2008

beslutninger...

Imorgen går det afsted under sydlige himmelstrøg - meget passende mens solen for alvor kommer til Danmark...men pyt...vi skal ned og slappe af, komme helt væk og glemme de bekymringer man nu går rundt med. For mit vedkommende gælder det om at komme helt væk fra alt hvad der har med arbejde og deslige at gøre, jeg har taget en beslutning om ikke at vende tilbage til min arbejdsplads gennem 18 år mere - der er mange årsager som jeg endnu ikke vil uddybe, men som jeg har brug for at gennemtænke og planlægge mit videre arbejdsliv.

Den Danske Sommer II

Nästen 3 uger sammen med mennesker man holder af. Med 5. Julifest og fyrvärkeri med dryp paa näsen og herlige börnesmil, med födselsdag og kagemand, med tur de France - Blekingegadens märkelige mennesker, med en god seng og läkker fjernsyn ( tak til Lukas og Christoffer) og tanke op til näste gang. Tak for sidst alle sammen.

Afgang...

På fredag, den 27/7 tager vi på ferie. Vi tager igen til Kreta, samme område, samme strand og med samme rejseselskab. Vi tager afsted i 8 dage, mere er der ikke plads til, men pyt - på de 8 dagen skal vi nok få nået at købe caps, håndklæder og solbriller til den store guldmedalje. Foran os ligger der

Juli 2008

Selvom vi alle mere eller mindre er samlet dagligt, må vi alligevel huske at opdatere bloggen i ny og næ  for om 12 år, kan vi sgu itte husk meerr.. Vejret - endnu en gang et godt tema - lort, lort, lort. Regn afløst af byger....dag ud, dag ind - og stille og roligt begynder ferien af regne væk - og tiden føles spildt. Kunne man så gå i haven, få malet eller ordnet hus, men nej - ly og læ. Igår var vi på sydslesvigtur. Mumier i Slesvig, skuffende udstilling, derefter tur til Dannevirke, mere spændende - og afslutning i Tönning - men en god middag, havnetur og bsøg på graven. Det var hyggeligt at sidde i regnog blæst og spise fisk - og jeg nød det meget - især at mine børn spiste det samme - skønt med ukræsne og lærerige unger. Dagen idag var en tur til Vejle med mor for at finde/købe en cykel. Hun havde fundet en igår, og gudskelov var jeg med, for det viste sig, at det var en uden fodbremse! Jeg kunne lige have set mutter ned ad Vesterbrogade, med Nettopose og ivrigebremseforsøg - jeg

Afsted..afsted.. ZING ZANG ZONG!

Det plejer at ske et vejromsving naar jeg starter min Zingtour til dronningeriget, men nu maa det briste eller bäre, i morgen tidligt starter jeg.Fik endnu i dag udskiftet den defekte spedometersnegl og vejrudsigten lover nogenlunde, min paaklädning er da ogsaa blevet mere hensigtsmässig. I löbet af dagen (5.Juli) vil jeg langsomt trille ind i det flagsmykkede Fredericia og tage det som tegn for MIN ankomst. Saa kan jeg da ogsaa väre med til at bestemme hvor i skal hen paa sommerferie. Altsaa hvis i ikke er hjemme tar jeg ud til Söster og er hun ikke der saa blver det sörens tur. Er igen der gaa jeg til Fru Nielsen! Vi ses.

Sommerferie

Fredag morgen, den første uge af sommerferien er gået - stille og roligt for nogen, masser af arbejde for andre. For mit vedkommende er det gået stille og roligt - i modsætning til de seneste måneder, føj - det har været hårdt. Lone-kone slider stadig i det, der er mange administrative opgaver der skal løses inden sommerferien kan afholdes - og indsatsen de seneste uger har været dagligt fra 7 til tidligst 18 - men så forventer hun også at gå på ferie i eftermiddag. Selvom der har været et par gode dage med sol og varme skal det dog ikke afholde os fra en tur sydpå. Vi har ikke bestilt endnu, men det gør vi med kort varsel - vi skal bare derhen hvor der er vand, sol og varme - lige nu fører Kreta igen, men også Rhodos eller Korsika er med i løbet - vi beslutter os i weekenden. Nu vil jeg drikke endnu en kop kaffe -se lidt nyheder og lægge mig en times tid med min bog - i eftermiddag skal der klippes hæk for Søster og så er vi klar til 6.juli festlihederne.