Gå videre til hovedindholdet

Opslag

Viser opslag fra februar, 2003
den første tanke, mail fra Jens - hvad fanden vil jens mig - ups - ikke den Jens (Poulsen), men fætter Jens... Sidste set i jejsing 1978.... forsøger at sætte et svar sammen i weekenden. Det er sgu' lisså svært at skrive tysk med dansk tastatur som oemvaent... God weekend. Tager på weekendtur til Ullerupdalvej.
Man kan jo blive ved. Hvad med danskernes lidelser med Guineaormen på Guldkysten? Eller Carsten Niebuhrs vandren rundt i Yemen, eller ensomheden på hjemvejen gennem Irak? Eller de mange timer med senile Knut, halvblind, ensom og misforstået i Norge. Hans søforhør , hvor han interwiewer sig selv er heller ikke at forlagte.
Jens Munk,... fantastisk laesning! den gamle kronist taenker pa sit eget förste moede med Jens. hans oejne bliver blanke, det var paa fr.d.III vej, eller var det paa bremerholmen. jeg stod maabende voran det gamle raadhus i köbenhavn hvor springstötten stod og de to mindstemaal hang voran doeren! Jeg var med til at samle blaabaer under sneen for at lindre kaptainen skörbug, og var med ham da han havde sin sidste fart ind i den havn alle skal toeje fast til. Takket torkild hansen, var mann med der helt og holdent. Livet laerer os, alt det det viser os og som vi tror vi ejer, er kunst til laans, jo torkild viste det! prima, soeren saa bagefter er der en lille bog af Peter Seeberg og TH "Jens Munks Mindeekspedition til Churchil i Kanada,.. den er ogsaa sehr zu empfhelen. clausen
Jeg har desperat kastet mig over jens Munk i et forsøg på at gøre noget fornuftigt,og jeg tror nok den er til at komme igennem hvis ikke jeg pludseligt skulle miste synet!Den virker også god nok,,jeg er ikke kommet så langt endnu,men det har været sjovt at læse om hans galninge far i tårnet og da han svømmede ud til nogle hollandske skibe for at advare dem ,men der kommer nok til at ske meget mere(nogle fede benzin eksplosioner og biljagte)Jeg har masser af tid til projektopgaven,den skal først afleveres den 25/2.......imorgen!
I dag: SOLEN SKINNER VED 3°+ CELSIUS. er det mon foraaret? Jeg er igang med nogle billeder ud af hovedet fra gamle Toen. det er stress pur, for det blir ikke som jeg vil have det.. talentet mangler. original amateurisme er jo slet ikke saa daarlig(grandma moses) men det her er primitiv amateurissimus. jeg tror jeg skaerer mig et oere af! far,(mor)far far
Det hvide papier er hvid som sne, og selv havde jeg en stor ide,............. men saa lod bloggeren sig ikke starte .......... den skulle handle om en dag, som igaar saa nu er ideen forduftet og väk , men hva`,idag er dagen som igar... roevkedelig, trist og koldt og graaaaaa.
Tak for sidst skal jeg huske at sige hernede fra det krigstruede germania. Jutta er ved at indköbe konserves og röget köd. Det er hendes fortid i den förste sozialistiske arbejder og bonde republik der giver hende denne vorsichtsmassnahme. Dansk forfatter? hvis jeg maa blande mig..... Henrik Pontoppidan, Holger Drachmann, Johannes V Jensen det er nogle ordentlige " Skinker" de har skrevet men maaske lidt gammeldavs for opadsträbende löver, sa hellere Dann Turell eller Ebbe Reich eller Saulc Gerjbffir. gerhard from the leader headquarter in eastern europ.
Der er en dansk forfatter,han er utraditionel i sit sprog,bruger omvendte ord"Emak ym yad knup"da jeg engang læste noget af ham troede jeg han brugte arabiske sætninger"Make my day punk"blev det dog til,men jeg husker ikke navnet......?NERØS
Problemformuleringer - det lige mig. Prøv www.projektopgaven.dk, der kan man få lidt tips og hints. Forfatter - alletiders chance for at få introduceret Thorkil Hansen (hvor jeg dog hader det navn), verdensliteratur, men ukendt for de fleste danskere. Ellers er der jo også Scherfig, jeg elsker ham og hans satiriske romaner. de er heller ikke så digre værker, men fantastisk underholdende. Kig over, jeg er hjemme engang imellem - jeg vil elske at hjælp....
Casa Clausen kalder JTC....... Jeg har et par projekt opgaver jeg skal igang med,men jeg aner ikke hvilket område det skal omhandle,det drejer sig om en problemformulering i psykologi og samfund,samt jeg skal læse en dansk roman også til fremlægning,men jeg kender ikke nogen Dansk forfatter som jeg gider læse(UD OVER HERMAN BANG)måske kan du hjælpe mig med det også???????????????????? Godt vi har vores høvding"Friske havørn" til at holde gang i blogger`n.
Masser af RAM tilføjet maskinen, så nu løber den igen. Har holdt familieweekend, hygget os, set TV, set Tysklands (fortjente) nederlag i haandball og set konsekvenserne af en usocialdemokratisk politik. Hvorfor spille den store mand overfor USA, når ens "eget" land næsten kommer under administration af EU? Forfærdeligt, astronauterne styrtede - hele verden viser medfølelse med mennesker der ved og kender risikoen ved deres job. Hvad med den mor der mistede sit 4-årige barn i trafikken fordi barnestolen svigtede - sender Anders Fjorg også hende sin dybeste medfølelse? Medierne bestemmer vores verden, føj. Glæder mig til ferien - gæsterne, fødselsdagene og Grase med Caroline.
Hej...ankermand, det er ham der har styr over sagen, denne her blogger wirker kun naar den har lyst.!!!! Eller har ingen af de abonnerende noèt i hovedet der kan sättes om i bogstaver? Herlig vejr sne med höj solskin og -14°celsius i nat!