Gå videre til hovedindholdet

Opslag

Viser opslag fra maj, 2003
Vi er på vej til "Tynne", vi skal underskrive de allersidste papirer - og så står gælden os til op over begge ører - og hvilken fornøjelse det er. Weekenden skal nydes, vi mangler vores have - men glæder os- og ser frem til den 1, - hvor vi også forventer at hele familien står til rådighed som flyttefolk... Søren, er der ved at melde sig nogle eksamensnerver...? Go' weekend.
leve landslüd!... i disse aarsmödetider er det mech en gleje at läse op fra den telegram som vi har sendt til hans Mejestedt konn frederek og hans kone....(originaltext fra et aarsmöde i tönning 1959) Tak for sidst alle käre ´tyskfödte danskere med kone og börn... Tak for besöget i Tönning ved den synes jeg saa vellykkede Fernisering. (Jeg mödte Manfred lördag i Tönning til lille aarsmöde hans promille var vel gaaet over til at kalde sig procenter, han var ubarberet og havde ikke väret hjemme i husum endnu og hatten passede) Som sagt til lille aarsmöde i tönning var der endu flere mennesker der kiggede pa udstillingen og deriblant selveste landdagspräsidenten for Schlesvig Holsten, formanden for SSW.SSF jeres lärerfagforeningsboss mm. Jeg regner snart med en Auftrag til Landdagen i Kiel . Men frem for alt var Tönningerne der og en af de store morskaber var gät hvorfra de billeder fra tönning er malet? Der var en rigtig konkurance. Flere gange maatte jeg väre dommer. Jens
Det var en grosses vergnuegen at besoeche die daniske shuule i Tønning. Det var morsomt at se sine onkler og ex-tanter - og det var en fornøjelse at opleve, at en "drøm" går i opfyldelse. Håber der også kommer nogle positive kommentarer om mit hus. Tak for det alt for korte besøg.
Mange gange til lykke. Jeg siger det samme, det er postvæsnetssss skyld. Håber vi får mulighed for at fejre det ved lejlighed. Hav en rigtig god dag. ps. Christoffer vandt sit første heat i 100 Crawl, blev nr. 2 i 50m crawl og holdkappen blev til en 4. plads - en flot debut.
Den 18.Mai 2003 SPC fylder aar! Hrra,Hurra, han sikker sig en gave faar............ Hvis ikke saa er det ikke det Danske Postvaesenets skyld ejheller die Post i FR Tyskland men maaske postmanden i Tessin der ikke gjörde sine ting ordentlig. Tillykke gamle dreng! vi ses perhaps paa torsdag.. eller snart naar det er bikevejr og jeg starter paa min Great Skandinavia Zing Tour.
Mandag skal bilen på værksted, den skal synes til juni. Nu får den ordnet håndbremsen, nye fede sommerdæk, skiftet olie og æv, 4 nye støddømpere - i England havde det kostet under 800 euro, i Danmark....... Søren, var du på skolen torsdag?
Du körer eller Lone.., voran altsaa du og Lone, bagved Sören med Caroline paa sködet mitte Cristoffer anden side Lotte med Lukas paa sködet. Pause alle 50 Km. Höjste hastighed 80 Kmh. hummmm. er det tilladt ? det er godt nok ikke behagelig.... Tror du ikke Sigurd og nancy havde lyst til en lille aftentur til tön? (der blir to pladser)
Transport til tyskland, der må holdes en konferance - emne: hvorledes stopper man en hel familie ind i en 4-pers..... åben for ideer. hvad "beep,beep,beep" handler om i din situation, ved jeg ikke, men baggrunden - gnæk, den kender jeg.Du skal få historien ved lejlighed - har du forresten også været på skolen de sidste dage og fået "samlet op" hos Marianne? Benyt dig af chancen. Håner alle har det godt - Christoffer svømmer sine første konkurrence på Lørdag mellem 12 og 15 - pyh, godt det ikke er faderen - en så individuel port ville give mig nerves i ugevis, det er jo rent vind eller fosvind - næh, så hellere fodbold, der taber HOLDET og man kan gemme sig på banen. Howdy.
Jeg har været til diktat,Lone var vist VUC-gestapo den dag...jeg er kommet i tanke om nogle mulige fejl,men ellers var opgaven"Piece of cake"(nettos honningkage 2meter for kun 4,75kr.)Min mundtlige eksamen er blevet flyttet fra 20 maj til den 10 eller 11 juni pga min lærerindes mentale tilstand efter et mislykket forsøg på at ...Beep....beep....beep...beep!.....anyway, jeg vil godt med til Tyskland for jeg skal have noget billigt tob...beep...beep! "Han glemte sin/hans hat...whats the fuc?king point".
Som noget nyt skal man bruge kuglepen til prøver! på den anden side, hvor skulle man vide det fra - det er jo en forholdsvis ny opfindelse. Godt Søren, jeg forsøgte at ringe igår aftes for at sikre mig, at det var d.d du skulle op i di(c)ktat.
HUsk nu den 22.Mai senest kl.19:00 i Tönning SOEREN Du ka`nok köre med din bror og söster. Den attende mai er noteret og det er godt at läse dig. Hvordan gik det i Daenisch? Vi ses....hils din mor!
Naar jeg smiler kan man se alle mine velplejede tänder! Ved hjälp af dr.Zorn er der igen tomme pladser mere og folk der gaar og ser mig smile siger "se der en nydelig mand med alle sine velplejede tänder i behold" og nikker og hilser pänt! Men jeg........ kan ikke sige zw..lyde saa jeg nikker bare. Cheeeeeessseee
Pyha, det er godt det ikke er mig der skal op i dansk på tirsdag, vistnok, og så med en brændende tequila-flamme i røven.
De bedste resultater opnaar man ved hjälp af höjt adrenalin og mangel pa sövn maaske ogsa med restbestand af tequilla eller andre djvävelskaber. I mine unge dage var det sprut. mennn der ska ogsaa held til, for nogen gik det galt ogsaa for lykke karl, men taget er slapt og nyd et dydt. Der er Vernisage paa Uffe Skolen i Tön: Torsdag den 22.Maj kl.19:00 . Alle fra Fredericia har mödepligt ,alle!
what a day.....kom aldrig hjem kl:09.00 når du skal aflevere en opgave......Jeg fik skrevet om "subkultur" et emne baseret på mine årlange studier............med hjælp fra min bror fik jeg struktur på tingene,hvilket jeg sætter stor pris på. Nu kan jeg slappe af igen...for en tid, indtil næste gang,hvor adrenalinen må sætte skub i tingene, man gør tingene på sin måde uanset hvor mentalt forstyrrende det end kan virke.Med smagen af tequila fik jeg mit legme bevæget ud på vuc...vågnede kl:11.22 og var ude på skolen kl:11.54.............alt gik godt..men næppe pga. af min timeing.anyway.....alt gik godt,jeg er tilfreds med materialet og bortset fra smagen af tequila,går hverdagen videre....!