Gå videre til hovedindholdet

Opslag

Viser opslag fra oktober, 2003

Close combat 5

Endelig fik jeg CC5 til at køre på min pc,det er genialt og godt med noget nyt modstand!Jeg lagde ud med at ydmyge amerikanerne!Har brændt Star wars Saga,så må jeg igang med den når jeg har indtaget europa!Jeg vil også have en mur!

Mine dater blev opfrisket....

Hej börn, länge siden DSS har endnu ikke sendt en röd öre, jeg sulter! Opringning, blev ventetiden unskyldt med travhed, der er saa mange udenlandske dansker der vil det samme som jeg. Ca tre uger endnu saa kan vi se en ende. Mine händer er ödelagt af murerie hos Dörte de har köbt anden halvdel af dobbelthuset og restaurerer den gamle rönne og mit pralerie med murerjobbet i Fredericia har fört til dette job. Jeg ta`r det roligt men muring med tunge vaade munkesten (!) er ikke mig mine händer holder ikke teet. Jeg kan ikke huske hvornaar jeg har fejret Juleavden i Danmark, det kunne jeg godt taenke mig. Sönne send dine jakker der ikke ka knappes til rep til Jutta Walkendorf. Kassedamens bib bib jeruliam er väldig godt lagt märke til. Der gaar lang tid ! fra post og publish til offenliggörelse synes jeg. I Morgen er der Fejertag i Meck Pom den 31 sömmede Morten Luther sin Homepage paa kirkedören i Wittenberg. Vi ses höres og laeses..........

Aktivering af R2-big bro..........

Nu da du har fået en trailer skal den vel også bruges,jeg har en sofa og noget andet ral jeg godt vil af med,bare en af de kommende weekender....Jeg er ikke helt med i medi8tor så jeg regner da med at kigge et smut forbi 3.juli vej denne weekend måske........ Kulde frost.......det er meget koldt kl.6 når jeg skal op,især når man ikke har andet end jakker der ikke kan lukkes..brrrrrrrrrrrrr.....Håber alle har det godt,også på den anden side af grænsen. Har fået min pc op igen,hvordan har jeg kunnet undvære Close combat så længe,vil godt låne eller få brændt det Star Wars spil hvor man kan bygge............Vatos Coco..... Ligeyldige facts: Føtex har en kassedame som ubevidst siger som en stregkode aflæser når hun kører varer igennem...det er da en arbejdsskade som man må have respekt for.............................. Og husk lige lottes Cpu!

Alene igen

Bare rolig, det er kun lige nu. Caroline er henne hos Lukas for at hygge sig - og sikkert spise makrelmadder, Christoffer er ude for at svømme sine 2500 meter, Lone er på kursus i København på den grafiske højskole - og jeg sidder og vælter rundt i alle de modulopgaver mine kursister har sendt mig - hvorfor faen skal de all sende på en gang når de har 8 måneder til 8 opgaver???? Søren, selvom jeg sætter mig ind i bilen må du gerne vinke, råbe, løbe eller male håret lilla så jeg ser dig - ungerne siger altid - der gik Søren, jeg så sgu ikke noget. Hvd med din mediator? Jeg har den fulde version, kom nu forbi ved lejlighed.

Sidste feriedag...

Sjældent har jeg haft en lille ferie der har været så lang og dejlig. Især 2. ferieuge var en nydelse. Jeg har ike tænkt på arbejde et eneste sekund, gået og ordnet haven i mit eget tempo, bagt til ungerne hver dag de kom fra skole - og slappet godt og grundigt af. Nu bliver det så alvor igen i morgen - og det gør ikke noget. Der er blevet tanket op, jeg er velforberedt og ser stille og roligt frem til næste ferie - juleferien. Lone tager på kursus i Københanv fra onsdag til fredag, så der bliver ok at se til de dage. Vi har forresten kødt os en Zibro-petroliumskamin. Brændeovnen må vente til fik får råd til det vi virkeligt ønsker - og de nye zibroovne er fantastik gode og effektive. De er computer og laserstyrede, så den varmer lige lidt op om morgnen inden vi står op. Et af de ar fra barndommen er angsten for at åbne for radiatoren. Jeg hader at lade den stå¨på 3 - og så alligevel gå og småfryse - derfor kaminen. Det lugter lidt af petrolium de første 5 minutter, men så er d

dagens Hit......

Blade 3 er ved at blive indspillet......ham fra American psyco blir den nye batman....og spiderman2 er færdig,det blir vildt! Nu har jeg fri,skulle møde kl.12 har fri 13.45....hvilken hård dag!detr kan godt være at jeg smider hovedet forbi 5.julivej i weekenden, og se hvad medi8tor mesteren har i ærmet!

Bare kom forbi

Tak for sidste til alle implicerede og inficerede. Havde forventet en rolig uge udeb kone og unger - render i stedet rundt i haven og klipper løs, fiser rundt på genbrug, henter flis, bager boller til ungerne - og henter mere flis. Har købt PS2spil om 2.vk - fedt, men har ingen tid. København aflyst - opvaskeren strejkede - vi valgte at udsætte. Tog i Legoland lørdag, havde en elendig tur i dette pengegriske legetøjsland - alt kostede ekstra - og samme dag læser man på forsiden af BT, at Lego skænker den tasmaske djævel en hingst til 1,5 mio. kr - det har jeg betalt så rigeligt til.... Kig forbi Søren, kommentar til Matrix eller elektra?

Wifebeatingchildhaters...........

Jeg har haft min første dag i kolding,skulle være startet d.13 ups............ Skal lave noget præsentation af emne i et eller andet fucked prg. som jeg egentlig ikke fatter en brik af........jeg har også glemt nøgler så jeg har slentret rundt i 3 timer,ikke en ringer og hører til mig.....`LA`FAMILIA......jeg vil hjem og sove...mor har jo ikke noget mad! jeg er sulten.....mit bankkort er hjemme....jeg er her....hvor er i?

Tak for sidst........

Tak til de venlige värtsfolk fra dagen efter 5 Juli vej, for et par dejlige dage. Tilbage i egen köje war vi torsdag kl. 23.59. Et ophold i Kollekirke varede kun kort her havde börnene lidt maveforstemning sa vi ville ikke iritere foräldrene igen. Efter en rundtur med mitzu paa 2000000 meterer det dejlig at väre i sine egne lejede fire vägge. Hej til alle.

Ro i lejren.

Så er det efterårsferie...... den startede med sen træt og syg Christoffer, der gik i seng inden klokken 20 - for så at vågne op her til morgen, frisk og glad - dejligt. Lone og Caroline er i gang md at lave Halloween-lampe af et græskar - og jeg sidder foran computeren for at se om nogle af mine kursister har sendt mig arbejde i ferie - hvad de gu´skelov ikke har gjort. I eftermiddag starten den kommeecielle tv3 med at sende fodbold fra Bosnien, kampen spilles først klokken 18. Danmark har mindst en playoffkamp i lommen, så et nederlag er ikke en katastrofe. Jeg forventer at Bosnien vinder - og Danmark trækker Spanien i en afgørende playofkamp til november - og hvad så -

Socialstaten Danmark

Saa har DSS melt sig. Efter 10, nej egentlig 13 maaneder bearbejningstid har man fundet ud at jeg skal have min danske "rente". Da jeg ikke bor i landet og ikke har betalt dansk skat de seneste aar bliver jeg betragtet som udlaending og faar kun 29(aar)/ 40 dele af det en normal dansker(ogsaa uden beskäftigelse de seneste 11 aar, vil modtage. OK jeg har arbejdet og betalt min tyske rente de seneste aar her nede saa der for jeg ogsaa noget. Inden jeg overhovedet fik at vide hvad min "rente" blir fik jeg brev fra skatteväsenet for i Danmark betaler alle skat ogsaa pensionisterne. Og hvad tror i, hvilken kommune ............................................. FREDERICIA KOMMUNE vil have 32% kommuneskat. Nu sidder jeg og spekulerer hvad jeg faar for disse penge? En invitation til pensionisternes juletrae? Gratis medlem for aeldreklubben? Rent ud sagt synes jeg der altid har betalt sin skal uden at raabe alt for höjt det er snylteri. Alle sociale ydelser sli

Den sidste uge...

Så nærmer sig ferien - og den er tiltrængt. Fredag løber alle danmarks unger 5 km - og så holder de ferie. Vejret er også netop blevet efterårsagtigt, koldt, regnende og blæsende. Lone havde bagt boller inden hun skulle på arbejde - så ungerne og jeg, hentede Cacao og flødeskum - og fik varmen, hyggeligt.

Viila, volvo og trailer

Vi har netop nærmet os den jydske familietraition ved at investere i en trailer - det skal man jo. Hvor er der foriøvrigt skønt at gå en tur på volden hver dag, med Caroline rodende rundt efter kastanier, og se hvordan årstiden skifter.

On NET again!

Efter endt smukkesering er vi atter pa nettet igen. Aol har skiftet udseende og system, meget brugervendlig og pludselig virker baade min Lyd og videomodtagelse godt. Vi haaber i alle har det godt, kig ind til Söndagsmaleren og hans Galerie. Nyt billede: Vejen til Woltov. (Solgt) Jeg savner jer alle.