Gå videre til hovedindholdet

Opslag

Viser opslag fra maj, 2004

Husk at se Pinsesolen danse!

Vi önsker jer en god, rolig og behagelig pinse! Vejret er jo straalende saa mulighederne for en skön fest er tilstede. Fra Herman Clausen meldes alt vel. Informationerne siger laegen er 100 % tilfreds. Behandlingen har virket. Glaedelig at höre. Det har vaeret en uhyggelig svaer omgang som var naer en total forgifning. Vi ses jo snart. Jutta starter som bestyrer af Alte Auspanne paa tirddag. God Pinse

Undskyld, men lugter her ikke af elefant?

Kære alle. Meget træt, meget kold, meget røglugtende er jeg vendt tilbage fra 72 timer i helvede. 72 timer på en afrikansk boplads, en gigantisk bålplads og 23 unger. Givskud zoo var årets lejrskoletur. Jeg har bla. skovlet 520 kg elefantmøg, set ådslet af et halvædt æsel, lyttet til ulvene kl 02.00 om natten, fulgt trætte drenge til nattetisning i buldermørke - WD er et oplyst Las Vegas i forhold til bopladsen, lavet mad til 25 personer over bål - og røg - og med bananer, siddet dagen lang i forbandet blæst, ingen sol og en nattekulde der gjorde det umuligt, at stikke næsen udenfor soveposen. Men næste år, der finder vi sikkert noget i samme stil og ungerne de elskede det.

Tak tak tak

Tak for gaverne,det var meget gode gaver jeg fik også dvd`n om mig var et hit,ja,det var næsten alt for store gaver jeg har fået.Takker også fra mor,hun var meget glad for det.

Tak for sidst

Efter et stop og en kop kaffe i Koldekirke, naaede vi Walkendorf ved 6 tiden i god behold. Näste gang vil jeg atter pröve at naa fredericia pr. zing. Det er jo ikke ralley saa jeg har jo en hel dag. Det bliver nok engang efter pinse..primo juni. Tak for alt. Tillykke Birgit. Hilsen til alle og go födselsdag.

Store Forandringer .....

Nu burde jeg jo egentlig skrive noget andfuld og värdigt. sagen er blot den at jeg er glad for at livet gaar sin gang, tiden medförer at unge menesker der ka li hinanden, tit gar hen og faar börn sammen,hvilket er godt og egentlig ikke over- raskende.Nu staar jeg her,i mit 65sintyvende aar og venter paa barnebarn. Jeg venter paa foraaret, paa at vejret snart bliver lun saa man kan köre paa bike,venter pa pensionen den 26.,venter paa kartofflerne ska komme op,nu ogsaa paa den nye verdensborger. Jeg er glad pa jeres vegne og ved at allerde nu at dette nye barn, vil faa de bedste betingelser at udvikle sig til et klog,tolerant og frit, stärk meneske. Vi, Jutta og jeg er frygtelig glad paa jeres vegne.
Jeg ville egenlig skrive noget,men kan ikke formulere mig.... I have knocked my bitch up............nææææ men går alt godt skal mig og tanja være forældre.Ville helst ringe og fortælle det men bloggern er vel også til den slags meddelelser. Nu har jeg jo fødselsdag snart,ønsker mig IKKE blespande og numse servietter. alt godt fra mig. SP

Hva mææ???

Da jeg er kendt for min principfasthed - spørg bare mine forkælede og ofte bestukkede unger, holder jeg fast i - ingen fest, ingen gaver - Søren, fik du den?

Endelig.....

Endelig slap et ud - jeg har haft så svært ved at holde min k... fordi det glæder mig så meget. Jeg ønsker jer tillykke, glæder mig til min rolle som forbillede og ?Onkel? - og hvad med en lille Jan. Vi køber selvfølgelig ikke noget til dig i fødselsdagsgave - vi har det jo i kasser og poser - så det bliver en billig fødselsdag for os.

Nyt layout

Flot ser det ud - prøv det. København er overstået - nu skal jeg lige derover imorgen med 9.klasse.Huset bliver fyldt md haandværkere, gulvmænd, tømmerer til vores bogreoler og den pensionerede. Vejret er skønt, der er masse at hygge sig med.

Længe leve GameCuben

Vi har købt en GameCube, med tilhørende mariospil - og det, juhuu, har givet mig lov til at sidde foran PS2ëren, som enhver mand med respekt for sig selv burde have, i timevis. Fagfordelingen på skolen er over - det var et rod. Slutresultatet for mig er alligevel blevet godt. FFordi jeg igen skal undervise i specialklasserne, Emma-Gad klassen for adfærdsvansklige to-sprogede elever, skal jeg ned på 23 ugentlige lektioner - a piece of cake. I år har jeg haft 30 ugentlige lektioner ! Oveni er det lidt overtid og så har jeg endda taget to uger fri - efter efterårsferien og efter vinterferien - det er da et tåbeligt system. Al den frihed giver mig evt. mulighed for lidt extra på VUC. Fredericia Ungdomsskole har også vist deres interesse - og netop nu, har jeg fået lov til at videreuddanne min Pædagogiske vejleder uddannelse - så jeg kan fortsætte med IT-tema. Næsten alle lærere har IT-kørekortet, så næste trin er mere specialiseret - så den 24 august tager jeg til Odense. Der er

Hovsa

Mine seneste kommentarer til fodboldkampene er forsvundet - og nu gider jeg ikke skrive det igen. Vi nyder regnvejret, fridagene og ser frem til n?ste weekend hvor vi skal til K?benhavn. Vi er inviteret til konfirmation og benytter os af, at kunne bo i Rasmus?s lejlighed (han er i Kina). Vi tager en forl?nget weekend, med tivoli, statens museum for kunst og Rosenborg - og bruger en masse penge.