Gå videre til hovedindholdet

Længe leve GameCuben

Vi har købt en GameCube, med tilhørende mariospil - og det, juhuu, har givet mig lov til at sidde foran PS2ëren, som enhver mand med respekt for sig selv burde have, i timevis.

Fagfordelingen på skolen er over - det var et rod. Slutresultatet for mig er alligevel blevet godt. FFordi jeg igen skal undervise i specialklasserne, Emma-Gad klassen for adfærdsvansklige to-sprogede elever, skal jeg ned på 23 ugentlige lektioner - a piece of cake. I år har jeg haft 30 ugentlige lektioner ! Oveni er det lidt overtid og så har jeg endda taget to uger fri - efter efterårsferien og efter vinterferien - det er da et tåbeligt system.

Al den frihed giver mig evt. mulighed for lidt extra på VUC. Fredericia Ungdomsskole har også vist deres interesse - og netop nu, har jeg fået lov til at videreuddanne min Pædagogiske vejleder uddannelse - så jeg kan fortsætte med IT-tema. Næsten alle lærere har IT-kørekortet, så næste trin er mere specialiseret - så den 24 august tager jeg til Odense.

Der er mere - jeg skal også videreuddannes i Århus - endda et ugekursus, sjældenhed i Folkeskolen, i Ungervisning af 14 - 18 årige tosprogede elever - men først til foråret. Så er der også lige 2 lejrskolen -og 8 nye afganske elever i næste uge.....

Til sidst. Jeg burde sidde i København nu, men vi tager først afste i morgen tidligt. Vejret er så dejligt, haven så frisk - og vi er så trætte. Vi gider ikke konfirmation i Ballerup.

I næste uge, torsdag og fredag kommer Bo Palm, gulvene i speisestuen , i gangen og på trappen skal ordnes. Mandag og tirsdag fortsætter de med den store stue. SÅ er det perfekt. Der kommer også et par tømre på besøg, de skal lave bogreoler (gulv til loft) for os. Jemen dog så vi kan- men det er også meget mørkt et hele.

Ikke mere nu.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Tillykke med fødselsdagen...

Idag er det Farfars fødselsdag, hurra hurra hurra.... Kære FarFar - tillykke med de 75 - det var da lidt af en kamp at nå så langt, men vi glæder os alle over at dagen kan fejres stille og roligt. Nu skal du bruge kræfterne på at blive i bedre form og for alt i verden være tålmodig - så tager vi den derfra. Os alle i Fredericia

Refleksioner efter en lang dag

Kommunikationsnedbrud….altså bare rent blog-indlægs-mæssigt. Jeg ved ikke hvor mange gange jeg har forsøgt mig med et blogindlæg med indhold – hvad enten det er regeringsomdannelsen, spritkørsel eller OL – men, ak, intet er der kommet på nær en bunke "kladder" der ikke egner sig ti offentliggørelse. En ting er at "Skitfisken" på Urban er gået i stå, hav værre er, at end ikke på familiebloggen formår jeg at opdatere dagligdagen, på den anden side: intet nyt…. Jer er ved at skrive på en roman…eller en novelle…et essay måske….og har formen…men intet indhold. Romanen sker gennem brevudvekslinger mellem to mænd, der har et eller andet fælles…men som de ikke kan tale om, men som de er "dømt" til at skrive om – for i det øjeblik noget skrives, reflekteres der –og derigennem opnår de en bevidsthed omkring de problematikker der har været igennem. Jeg ved bare ikke hvem der skal skrive sammen, hvad de har til fælles eller hvad de overhovedet skal skrive om