Gå videre til hovedindholdet

Opslag

Viser opslag fra juni, 2004

Skulle hilse...

Hej Lillebror... Skulle hilse Tanja mange mange mange gange fra David - har været på besøg hele dagen, han havde kun godt at berette.... hvad med flyttelæsset - altså det i kasser, forventer at du giver et par meldinger. Jeg holdt foriøvrigt med Portugal, indtiæl de kom foran, så spiller de på tiden, det er afskyeligt at se på. Begge hollandeske annullerede scoringer var ganske reelle, EM er snyd, dommerne er pivede og Danmark er det sande mesterhold.

Det er da pokkers!

Det er da pokkers at det ikke rigtigt kan blive sommervejr i aar! Det er da pokkers at czekkerne bankede os med 3-0. Det lyder värre end det var fortjent. 1-0 havde da väret mere rimelig. Okay, mange har dog nydt den boldbehandling vores spillere viste imod deres kraftbetonede spil. Vejret skulle nu vel snart ändre sig sa vil jeg da en tur mod nord igen men i denne ustabile tör jeg knap. Vi faar se!

Æv...

Ikke nok med at vejret kun var nogenlunde en dag - Danmark spillede også kun nogenlunde en halvleg - 3-0, det er for meget. Det mindede lidt om vm hvor endland bankede 3 hurtige ind - og så var den kamp ovre. Første halvleg var ok, men vi kom til for få reelle afslutninger. Det var især Claus Jensen bag Tomasson der ikke leverede varen - han var for langsom, for omstændelig og så så hans løbearbejde ud, som om han skånede sig til næste kamp - der reagerede Olsen for sent....Målene, de var flotte om end lidt billige. Det føste kan ske, såfremt man ikke er klar over, at Koller 202 cm høj,når 2 var velspillet og no.3 burde keeperen have holdt - han gik fo tidligt i knæ. Det kunne også være gået den nden vej, så gode var tjekkerne heller ikke - men det var de idag. Nu holder jeg med tjekkiet, håber hollænder baskes ud, at grækerne smadres og at de sidste kampe bliver underholdene.

Nu gider jeg ikke mere.....

Æv, nu er det ved at være nok med der vejr. Det hele er så gennemvådt, jeg kan ikke foretage mig noget at det jeg gider - så jeg sidder bare og plejer min efterdepression. Lone er i fuld gang med at sætte Carolines værelse i stand, det bliver flot, men jeg gider ikke male og sortere plastiklegetøj. Jeg har arbejdet med skolesager den sidste uge, men har nu også er rent bord - og på nettet er der heller ikke noget jeg gider at foretage mig. Jeg tror jeg vil benytte eftermiddagen til at "power-shoppe".

mere expertviden....

Jeg kan kun give "amatør-experten" ret - i ale påstande. Tysklands exit skyldes deres måde at spille fodbold på. Ethvert land i europa, Lattland eller Færøerne´, kan på dagen afholde et tysk hold fra at score. et er ikke noget nyt, tyskerne har ikke villet se det. Jeg synes de har rigtigt godt af det, o jeg synes også, at Rudi bruger fornuften og træder tilbage - han er ikke og har aldrig været en træner (se tidligere blogindslag). har har ingen visioner, har ingen fortrukken taktik og har ikke formået at videreudvikle et hold, der ttrods alt havde succes ved VM. Hvis tyskland skal videre, tror jeg, at de skal tage en udenlandsk træner, en der har arbejdet med moderne fodbold, en der har haft succes - og som har mod til at stå imod pressen og befolkningen - og alle "experterne". Se på italien, de bruger altid gamle italienske trænere, derfor er de ude - man ved hvordan de spiller, hvordan de reagerer og hvordan man stopper dem - de har ingen alternativer til deres s

ES HAT NICHT SOLLEN SEIN

Denne "dumme" udtalelse bliver brugt ustandseligt dagen efter AUS af Tyskerne. For en naiv amateör fodboldexpert som mig er problemet dog, tyskerne spiller en foräldet kedelig fodbold. De behersker ganske sipelhen ikke det moderne spil. Nul kombi- nationspil siden 2000 er der ikke sket en döjt i tysk fodbold. De pröjsiske "dyder" ,styrke, udholdenhed og mod(!) er ikke efterspurgt mere, europäisk fodbold er kommet ud af "Damptidsalderen" Rudi Völler ( Es gibt nur ein R.V.) Og sikke en understöttelse holdet havde i pressen, nul kritik, hold ud paroler, heller ikke eksperter stod op og meldte tvil! "Chefen kunne jo blive sur". Nu staar de der med haaret ned ad nakken. Jeg kann ikke skjule en lille "SCHADENFREUDE" . Efter to kampe,begge uafgjordt, eeetttt maal, burde der have väret nogen der raabte op.Men i tyskland ville igen väre "Nestbeschmutzer" for en gammel gut som mig fandt jeg at der var paraleler til tiden

daw

er lige et smut ved mor.lukas er ved sin fader til i morgen. skulle sige fra heidi at vi bare skal ringe hvis der er noget med jeres biler. han laver det sort og har også en mekaniker tilknyttet.men der skulle jo helst ikke ske noget foreløbig.tak for en god tur til walkendorf, håber at du kom godt hjem.

Nothing

det var et sygt nederlag,kommetatorerne sagde at vi kommer igen,men har de nogen garanti for deres ord,eller var det bare for at trøste dem selv,mig hjalp det ikke..... er igang med flytning,jeg synes ikke jeg kommer videre,jeg flytter bare ting ind i et rum og sætter det igen tilbage. det spil: Ratchel and klank,er meget underholdende,jeg kan ikke stoppe,jeg er besat og skal komme igennem...på to dage har jeg spillet 13 timer,det er en federe verden og jeg lever gennem spillet,det er mig der er en talende gnaver og uanset hvad i siger tror jeg ikke på jer......ikke helt men det er et totalt cool spil.Håber i alle har det godt trods vejret,det må være dejligt at have sommerferie i dette pisvejr.Tænkte om christoffer vil med på en et dags tur sammen med Tanja og mig evt. se noget akvarium eller andet kultur??jeg kan jo spørge ham,så kan Caroline komme med en anden gang,hvis de overhovedet gider. CIAO`

Huttelihut

Hallo Sportsfreunde..........en useriøs kommentar Ærø burde vinde EM,det ville jeg kalde en foræring....Svenskerne får klask iaften,bagefter indtager børnrbørn til frihedskæmperne fra WWII tønning og erklærer europa for frit....tænk jer himmelen sort af fritidsfaldskærmskræmmere.......Vildt Tanja,rababer kællingen,rejekællingen har købt en Mazda 323 Sportline i lilla metallic,nu kan jeg også få en kasse Cola fra tyskland pr. efterkrav. Watch out JT,godt du kan hjælpe mig med at flytte har omkring d. 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10/7 det er jeg glad for.

Atter tilbage...

Christoffer er vendt tilbage fra de nordiske dage i Harnosand. Det var en lang og hård tur til nordsverige. De boede på en skole, deltog i svømmeturnering med de andre nordiske lande - Christoffers hold blev toere i holdkappen, var på udflugter - og så var et hjemad igen. 17 timer hver vej. Det er n meget træt dreng der ligger på sofaen. Han er glad for at være hjemme, han led meget under hjemve - og havde der ikke været så forbandet langt derop, var faderen taget afsted for længe siden.
Portugal burde ikke have vundet - deres sejr var ufortjent og en foræring fra dommerens (fifa?)side. Hver gang en portugiser lagde sig, blev der dømt frispark, frisparkene blev ikke udført hvor de blev begået, det samme med indkastene - og russerne fik ingen frispark - heller ikke de klare. Udvisningen af målmanden er skandaløs. Havde han berørt bolden, kunne man have givet ham et rødt kort - men det gjorde han ikke engang - det var en foræring, og ødelagde russernes chance for at skabe en ordenlig kamp. Man kan også undre sig over, at midt i 2. halvleg var der ikke flere bolddrenge, indkastene tog op til 30 sekunder - og ved Figos udskiftning, skulle stjernen lige tilbage over en kvart bane for at aflevere sit armbind. Portugisernes spiller helt klart mere seværdigt fodbold, men hvorfo skal russerne straffes for deres måde at spile på? De spiller på kontra, teknisk ok, hurtigt og systematisk - og de af en enfoldig norsk dommer. Jeg må indrømme, at en sejr til Grækenland i sidste ka

Jeg må indrømme...

Tyskland spillede bedre end forventet - Holland meget svagere end forventet. At Holland tror at de uden tempo, fløjspil og indsats kan slå tyskland må være toppen af naivitet - de fik gudskelov rette lidt på det i pausen. Tyskland havde en inden for rammen - og resultatet kendes jo. Det eneste positive er, at det angribende hold fik scoret til sidst. En ikke særlig god kamp, ikke en god teknisk detalje (Van Niestelrooys mål måske), men 90 minutters husmandskost tilsat en svensk dommer, der altid dømmer ukonsekvent og latterligt. Vi er glade for vores grill, vores mur beundres vidt og bredt, vi glæder os til at få besøg igen.

Gennem storm og regn mod öst/sydöst

Over Fyn en del regn,en lille pause i Svendborg saa kom solen frem over sydöerne. Kronprinz Frederik stampede med vind fra styrbord mod rostock DEt sidste stykke mod Walkendorf ret kraftig vind,men uden skade pa materale og personer naede jeg 18:15 präsis hjem. godt klarer af en biker paa 65. tak for sidst allesammen.

Vejret...

Vores grill har fået den rette rist, så vi er klar til at gøre en helt færdig. Vi glæder os til du kommer - men pas på - vejret er ustabilt, og så megewt haster det heller ikke.

er saa langsomt paa vej mod nord.

Min broder Hermann föler sig ikke klar endnu til at tage en tur til MeckPom, derfor vil jeg pröve at naa fredericia. Jeg har lidt mere manchetter for turen end för. Jeg tar det dog med ro. Vejret er lidt ustadig men jeg tar afsted paa onsdag. Saa kan vi se hvad det blir til.

Regnen kom...

Da regnen kom troede jeg et kort øjeblik, at Zingen var på vej gennem Kongeriget. Caroline var på 20 km.s gå-tur idag - hun sover sødt og fast nu. Christoffer er ved at være en stor knægt, han roses fra skolens side - dejligt - det er jo også nu, at skolen begynder at blive mere spændende. Har modtaget 3 afgahnere, 2 albanere, 3 afgahnere (mere) - så de sidste 14 dage af skoleåret bliver hårdt arbejde, frem for den hygge jeg havde forventet. Som altid på denne årstid er jeg på jobsøgning - forsøger denne gang lykken hos en underafdeling af IBM der levere pædagogiske netværksløsninger til undervisningssteder - la os se hvad det ender med. God eekend.

Fra www.ugle.dk med melodi...

Højt under taget, hvor svalen bor Tekst: H. C. Andersen Melodi: ? Højt under taget, hvor svalen bor, har også studenten sit kammer, der sidder han nærmere englenes kor trods stuens og salens madammer. På væggen hænger hans hele stads, i lommen er skillinger fire, på bordet ligger Homér og Horats samt mange beskrevne papire. Et tællelys brænder i stagen smukt, selv skærer han aftensmaden. Det er så silde, hans dør er lukt, kun vægteren sværmer på gaden. Lad ham kun sværme i blåt talar, det rager studenten jo ikke. Han stirrer så tavs gennem rudens glar, ser stjernerne blinke og nikke. Han tænker på mangen en barndomsdrøm, imedens han stopper sin hose. Da bliver om hjertet han ganske øm, hans kinder ser ud som en rose. Han yndes af mange, har dog ingen ven, endsige en lille veninde, thi flagre hans sukke i natten hen til nar for de lystige vinde. Men sukke og græde er ingen plaser, undtagen for syge poeter, se, månen sidder på taget og ler ad ham og a

Svalerne

Jeg synes svalerne hörer til sommeren, de hurtige flyvere er sjove at se paa, og en svalerede under en straatagnaese er meget romantisk. Walkendorf har mange svaler, og de höje huse maa for dem väre klipper i et ellers fladt landskab.Velegnet til bolig! Men svaler har ikke träk og slip. Det hele sker umiddelbar udenfor deres bolig. De sviner omgivelsen til. Vi har paa 4de sal et stykke altan med tagudhäng, velegnet til en svalerede. MEN JEG VIL IKKE HAVE SVALELORT I MIN KAFFE Hver gang jeg kom ud var der nogle af de boligsögende der hurtig forsögte at oprette en byggeplads, selfölgelig sort! Over mit eftermiddagskaffealtanbord! . Scheeeeaa,og klap nyttede ikke. For ikke at bruge vold eller stärke sager matte jeg bruge den fordel jeg har fremfor svaler...at skrive!! Oprettning af svalebolig ikke tilladt! skrevet ville de ikke kunne forstaa... altsaa... jeg tegnede en Ugle og klippede den ud paa sort pap med store ojne og horn (hornugle) og limede den fast oppe under t