Gå videre til hovedindholdet

Opslag

Viser opslag fra juli, 2004
Et forsinket billede af fødselaren fra april 

Lidt lysere.

Tillykke med den nye landstræner - det første problem er, at trænertrioen ikke kan blive enige om Ailton - det er da en god begyndelse.... Bilen er lavet - tandremmen er skiftet, og fordi det er en rallyebil, er den forstærket og bygget således, at den kan "tåle" at miste tandremmen, uden at det tager resten af motoren med - det var et held, og nu bliver det en forsikringsfag mellem væksted og fabrikant - vi er ude af det. Min visomstand gør mig kvaler - men efter et tandlægebesøg her til formiddag, må jeg alligevel vente en uge inden de trækker svinet - æv.

Endnu et forslag...

Da så mange har deres bud på en tysklandstræner - vil jeg da også bidrage med noget... Gerd Muller skal være teamchef. Uwe Seeler skal være kegleopstiller. Georg Schwartzenbeck skal være taktisk koordinator. Klaus Fischer skal være plænevedligeholder. Uwe Rahn skal være plænevedligeholderasisstentkandidat. Sepp Meier skal være pressechef (på engelsk). Jurgen Klinsmann skal være boldhenter. Hansi Muller skal give holdet teamgeist. Uli Hoeness skal være straffesparkstræner. Erich Beer skal skabe holdets profil. Lothar Matthaeus skal være bartender.  

Endnu en billøs uge er gået...

Jeg håber I alle nyder at sidde i jeres forurenende blikkasser - jeg er meget misundelig. Vi har netop talt med mekanikerne - pyh - jeg håber at der er en eller anden forsikring der tager over - vi har overholdt hvad vi skulle mht. vedligeholdelse og udskiftning af reservedele - tandremmen står til at skulle holde endnu 70000 km. Tandremmen er gået - med sig i døden har den taget 16! ventiler og et topstykke. Nu er det jo sådan, at min Seat ikke bare er en spansk Polo - sidste gang noget vitalt gik i stykker var det en specialbygget potentiometer, hentet i Spanien for 4.500 kr og gangen forinden var det ca. 11 cm plasticrør til motoren, der skulle hentes i Spanien - til 860 kr - hvad bliver et ikke til denne gang???? Selvom vi er sikre på, at mekanikerens eller producentens forsikring må træde til, er det alligevel med en vis sitren i maven weekenden skal overståes med - hvad bliver svaret på mandag? I nødstilfælde har vi fundet den næste bil - Mercedes A - ellers håber jeg, at der

Se lige her....

Som I sikkert kan se, er der nu mulighed for at putte billeder ind på bloggeren. Jeg har siddet og leget lidt - og fundet ud af - at det er ganske enkelt. Det kræver et lile program der kan downloades ganske gratis. Når det er installeret, skal man følge anvisningerne, så kommer billedet på bloggen. Programmet sørger selv for den rette størrelse og link videre til det reelle størrelse. Man skal lige sætte sig ind i programmet, men det er meget nemt. Jeg er ved at finde ud af, hvordan man får det gjort uden at være "redaktør", men det skulle være nemt. Programmet kan hentes på www.hello.com - følg anvisningerne og en ny verden åbner sig. Håber I har det godt sydpå.
Endnu en test 
Dette er en test Fra Redaktøren

glemsom..

i formiddags skrev jeg, synes jeg selv, en god artikel.... den er ikke ankommet paa bloggeren.. formodentlig har jeg lavet en fejl... saa kunne jeg jo bare gentage den og göre alting richtich!!! det dumme er bare .. jeg ved ikke mere hvad den handlede om!

hvad...pokker..

Jeg har anskaffet mig en mobiltelefon, men hvad ska`jeg egentlig bruge den til..? Den er dyr i drift, til DK koster den 1,99 pr. minut! Saa den skal kun bruges i trängende tilfälde, Job har jeg ikke mere  saa ingen i den vide verden vil snakke med mig. Saa ender det da med at det er en nödtelefon som jeg kan have med mig paa biketur eller biltur alene, saadan bliver det behagelige med alderen til nödhjälp!! Hilsen til Alle, Nu indträder Thomas snart i sit fyrreogtyvende aar. Kort er paa vej  

Det var da ogsa katten´s......

I dag hjemkommet fra Bielefeld, efter hardrace, i morgen söndag og paa mandag er det allerrede den 19.07 aarets vigtigste dag. Jeg befinder mig i mit 66sinstyvende aar, og kan ikke mere det som jeg kunne da jeg var 39. Derfor beder jeg for 7 gang mig undskylde Christoffer at jeg ikke med beste vilje kan naa at komme til din vigtige dag. Gi din farfar et par dage til regeration og glaed dig et par dage mere til din födselsdagsgave som jeg hermed forsikrer du vil modtage sa snart jeg er kommet til hegterne.    O K? Tiilykke med dagen i morgen den 18.07.2002. Din farfar.  

Selvom...

Selvom at der ikke er særligt mange bidrag til Bloggeren i denne tid - fortsætter jeg ufortrødent føljetonen om sommerferien der gik i vasken. Først bilen; efter at have stået på værksted siden fredag, har de nu endelig kigget på den. Det viste sig, at trækremmen er gået!!!!!!!! (grim ting); og de følger det måtte have med stempler, ventiler, pejlstang sv. - og at de derfor ikke vil kigge på den før vores mekaniken, altså ham der plejer at "holde" den er klar - lige nu er han i Bulgarien eller lignende - og er først tilbage om 3, se og skriver tre, uger!!!. Konsekvens - vi holder stenalderferie, flygtningeferie, møgferie uden bil. Lidt sol er der da også - vi fik skiftet remmen i foråret - og derfor ligner det en erstatningssag, da vi er uforskyldte og at der er garanti endnu - derfor håber i, at den engang med tidne, bliver repareret uden omkostninger for os - bortset fra, at vi må¨gå cykle og futte byen og riget rundt - i regnevejr - og så bliver vi tynde. Min vrede

Invitation

Da det som de elleve forgående år er Christoffers fødselsdag den nittende juli - og derfor håber og forventer vi, at så mange som muligt dukker op til lagkage og grillparty på mandag.

Tak for vejret

Lidt godt kommer der da - Lone er gået igang med kontoret - og derfor har JEG fundet mit Star Wars-spil - så klarer jeg mig et par timer. SPC er velkommen til en kigger og evt. låner.

Sommerferien...

Vi valgte at køre ungerne til Struer - for at de kunne holde lidt ferie hos bedsteforældrene. Da lone og jeg ville køre hjemad løb bilen lidt mærkeligt og mistede trækkraft - så det endte med, t vi blev bugseret med falck fra Struer til fredericia - og nu står bilen på værksted - de går igang med den på mandag.... Jeg frygter, at det er cylinder eller topstykket der er i udu - det lød lidt henad en gaffel der roterede rundt i motoren. Er det seriøst kigger vi efter en ny bil -æv æv æv æv og æv.
Vi overvejer tilbuddet - luge nu trækker varmen mere end blæsevejret. Jeg vovede mig ud etkort sekund for at fylde traileren md byggematerialer - og vupti - efter 4 minutter stod det ned i lårtykke stråler. Var det uudholdeligt tidligerer, er vd ved at være fuldstændigt tåbveligt, min ferie regner væk - jeg gider ikke sidde indendøre mere. Tæpper mv er fjernet fra overetagen, der er et flot trægulv i repoet, nu skal vi bare finde ud af, om det skal slibes eller males. Kælderen får også en tur. Nu vil vi øve os i at lægge laminatgulv i eftermiddag - inden vi betræder byen for at følge med i festlighederne.

Endelig slut

Så blev EM overstået - og endelig holdt jeg på vinderen. Jeg anser stadig Portugal for et bedre hold end Grækenland, men potugiserne spillede ligeså dårligt som de har gjort gennem hele turnereingen, og denne gang var der så meget fokus på, at Merk ikke kunne give dem alle de fordele de har haft i gennem turneringen. Grækerne kæmpede, holdt taktikken og scorede det mål - som de har gjort i alle kampe. De havde fortjent sejren - og det var så det. I næste uge er grækenland en nem modstander som de var tidligerer. Godt touren er igang - der er hverken græske eller potugisiske rytterer med. Den græske rytter kan så ikke satse på at alle 185 andre ryttere kører forkert og den potugisiske rytter kan ikke forvente at målstregen bliver flyttet til det sted, hvor han lige netop er forrest af feltet.

I denne sommer 2004....

har den verdensomspaendende "jet stream" der runder jorden flyttet sig temmelig meget mod sydsaaledes at den ganske normale vestström gar hen over gaar over nordbrittanien Danmark og den norlige del af det Europaeiske fastland. Det kan der ikke aendres ved og dermed er sommeren som den er og den forbliver for aaret som den er. Altsaa ingen hedebölge som de to foregaaende aar. Da det nu er saadan skulle man indrette sig. Her et forslag: Mann kunne for eksp. starte sin bil og besöge sin gamle far i Nordtyskland. Det er saa laenge siden. For et short trip kunne man tage Lotte og Lukas med.og evt börnene.Köre til walkendorf. Blive en eller par nätter inkl.forplejning og smutte efterladende Lotte og Lukas som tager en längere ferie og tilbagebringes af den ganle tidsnok. ...det var bare et forslag nor va det nouet?

Hvad forstår bønder sig på agurkesalat?

Hvad ved skolelærere om foboldt? Ikke en skid - og efterhånden er de også ligeglade. Inden em var der ingen tvivl - Spanien vinder, tjekkiet er medfavorit, Danmark gør det godt, Frankrig i top og england fighter som altid.... portugal er blevet fulgt til finalen, som en dejlig pige hjem en fredag aften, Grækenland har holdt ud, og har som en GRIM pige, alligevel fundet en der følger hende - og giver hende noget at mindes senere hen. Hvor er det godt Touren starter, så kan man begynde forfra med sit gætteri, sine skuffelser og sine skud i blinde.