Gå videre til hovedindholdet

Opslag

Viser opslag fra november, 2004

hilsen til Tanja.

Da en af mine kolleger lige er blevet far - og at vi sidder og griner af de historier fra Alleskolen og alle deres barselsvikariater, kom snakken også på Tanja. Hils hende mange gange fra Anders, han gik i parallelklasse i folker´en...
War i dag i Rostock paa Weihnachsmarkt. 

Nu juler det sa langsomt......

Et barn er født i Betlehem Betlehemthi glæde sig Jerusalem!Halleluja,Halleluja En fattig jomfru sad i løn,og fødte himlens kongesøn.Han lagdes i et krybberum,Guds engle sang med fryd derom.Og Østens vise ofred dér,guld røgelse og myrra skær.Forvunden er nu al vor nød,os er idag en frelser fød.Guds kære børn vi blev på ny,skal holde jul i himmelby.På stjernetæpper lyseblå,skal glade vi til kirke gå.Guds engle dér os lære brat,at synge, som de sang i nat.Da vorde engle vi som de,Guds milde ansigt skal vi se.Ham være pris til evig tidfor frelser bold og broder blid! Nu kan i jo öve jer lidt paa den. Om kort tid vil jeg saa afhöre jer personlig. Og nu til noget helt andet; Min hjemmeside Geocities/dalwitz2002/vil ikke det som jeg gerne vil! Jeg kan ikke aendre paa siden mere og det er ikke godt nu her til Juletiden. Hvad siger du til det Thomas...du har anlagt den til mig Haaber i alle har det godt (igen) Jeg har ikke Sörens nye telefonnummer. Vi ses snart.

Juleshow

Christoffer har overstået sit julemarked i skolen. Med stor indsats, energi, opfindsomhed og charme skaffede han mere end 800,- kr. til klassekassen. Klassens samlede indtjening lå omkring 1300,- , så han var stolt og tilfreds. Tak til bidragsyderne... Alt går sin vante gang, vi er nu på trapperne af december - hvilket her i huset betyder, at vores kostomlægning er overstået. Christoffer er over 10 kg. lettere - og det ses. Hans humør, energiniveau og selvværd er steget - han har ydet en fantastisk indsats. Caroline har også været sej - hun har ikke skullet tabe sig et gram, alligevel har hun været fantastisk til kun af "synde", når hun har været med Fatter i Føtex. Det bliver jo spændende med familieforøgelsen - jeg håber alt går vel på det lokale sygehus. Vores dage har været fyldte - og vi undskylder, at vi ikke nået op til et visit. Efter den nye net-adgang, er det som at være 34 igen - og opleve nettet for første gang. Jeg surfer rundt som en teen-ager, hører D

Skidegodt (egon) Soeren

Kan den nye digi sony afspille analoge 8mm kassetter??? Jeg har saa mange meter og skulle ogsaa have so ein ding! men den skal kunne bruge mine gamle film til redigering i computeren derfor er jeg interesseret i din dom! Mit nuvärende kamera fra sony laver mpeg film som jeg ikke kan bearbejde i mit pinackle program. Var med jutta i Toy ar us. set paa mange gode ideer til börnenes julegaver, men jeg skal lige have den förste for min motorcykel rep rev et par sider i min Checkhefte. Den förste er snart. Fredericia komm sendte mig et träkort og beregnede den samlede skat dertil til 49.000 kr det var selfögelig en fejl, hovsa sagde damen fra skatten der er vist röget for meget inkomst paa din beregning det aendrer vi.... igen unskyld til en forstenet pensionist der nästen havde faaet hjertestop. Bogen skal jeg bestille omgaaende, der löber en serie i tysk tv om dette emne. Hilsen til hele klanen vi still gooing strong.

Ikke julegaveønske

Hitlers Manager Von Guido Knopp Gebundene AusgabeBertelsmann Verlag GmbH ISBN: 3570007014Euro 24,90 Jeg var meget skuffet over hans Flygtningbog - men enhver fortjener en 2. chance. Kan den skaffes i billig paperback - så må den gerne exporteres herop ved lejlighed.

Grundig - daneben

Tillykke - jeg glæder mig til at se kameraet. Christoffer har ikke snakket om andet de sidste to uger, "far, kan vi ikke..." - så nu kan jeg da næsten ikke undgå at skuffe ham til jul. Du skal være velkommen til at klippe din film på min computer - men ikke noget underlødigt som fødsler - så hellere en anden slags ass - jackass. MHT. B&O - når dit anlæg er 19 år gammelt - og stadig fuldt funktionsdygtigt - og med en brugtpris på 7500, så kan vi tage om det. hejsa.

Hejsa...

Så er man på - i døgnets mage timer, med en hastighed, så selv seatén virker langsom. Opsætningen gik smertefrit, Xp fungerer upåklageligt og har fået et godt antivirusprogram gratis. Prøv det . www.grisoft.com og vælg free edition - så får man et godt, sikkert og nemt antivirusprogram - helt gratis.. Jeg sender gigantiske billeder ved lejlighed.

Hej alle danske kvinder og mänd.

Först engang tillykke til det endnu officielle yngste medlem af Clausen klanen. Lukas Alexander Clausen fylderseks aar i morgen! HURRA HURRA HURRA. !!!!!! Haaber alle gaver kommer retidig. Er i gang med et "katalog" af alle mine billeder jeg har et foto af med smaa kommentarer om min mening med billedet, störrelse og tilblivelses aar...og hvem der ejer det. Bundet i spiralbind. Jeg er ankommet til side 47, saa det bliver et digert värk. En af modtagerne bliver ogsaa dig Sören (del af julegave). Angaaende HC kunne du skrive om hvad de smaa kryds i hans dagböger mon betyder, eller om han var homo eller paedofil. Nej det var sjofelt. Kronprindseparret var in Berlin og udnävnte HCA ambasadörer i anledning 200 aaret for hans födsel. Blandt andet Katja Rieman (lola rennt.) Fru Majsberger, hun har et Talkshow kl. 23:00 hver uge i ARD. Rövkedelig..hvem finder frem til sadanne madammer, Rieman läste et eventyr hans anden litteraere produktion kender de nemlig ikke. Hun lä

HC.Andersen

Mangler ideer til min problemformulering ang. HC.Andersen?? Det maleri ser meget spændenede ud,jeg var til fernisering i Pakhuset hvor Asger Funder Markussen stod for kunsten,der var næsten hundrede mennesker og jeg fik en tegning af ham (værdi 200kr) han var nok glad fordi jeg kiggede forbi,det gjorde hans egen søn jo ikke,hvilket jeg synes var pineligt. Jeg vil også gerne engang have en ægte GC på væggen.

RE:maleri

Det ser ganske godt ud - i collagestil... Det kunne faktisk ligne det der netop mangler over vores seng i soveværleset. Nu har jeg de sidste 3 uger været igang med at finde inspiration til soveværelsets sandfarvede vægge (nyt og flot), og så dukker dette op. Min inspiration? tja, jeg sidder og leger med Paint Shop pro 9 - det kommer der intet produktivt ud af.
Na hvad sir i til dette 

denne søde ventetid...

Har netop bestilt en ordenlig opkobling på CyberCity - jeg er træt af at nettet gåt så langsomt - også selvom jeg ikke downloader - de fleste sider er efterhånden så fyldte med flash og andet tingel-tangel, så selv politikens hjemmeside tager tid at hente. Jeg har bestilt en 2megabit opkobling - den fåes ikke hurtigere... wauw