Gå videre til hovedindholdet

Opslag

Viser opslag fra juli, 2005

Sommervejret

Sommervejret er vådt, vådt, vådt - kældre overalt er fulde af vand - men vi slap for det helt store. Lidt i baderummet, lidt i Christoffers rum og en fugtig gang - det var billigt sluppet. Facaden stråler, dråbernes trommen larmer på det nye tag - og vi er klar til at tage imod det varme vejr...........når det kommer

Maddox for President

Sådan kan man også mene om den nyeste Star wars........ http://www.thebestpageintheuniverse.net/c.cgi?u=episode3
I dag er det "Stoffers" fødselsdag - hurra, hurra, hurra Han sikkert sig en gave får - og når han hjem fra "skole" går......... Hej Christoffer - tillykke med de 13 år. Selvom det tordner og regner, blæser og er gråt, er jeg sikker på, at det gælder en helt anden der har fødselsdag idag.
www.earth.google.com Jeg fik det op at koere her til formiddag - med stor fornøjelse. Det er ikke alle steder der er lige nemme at få skarpe - fx. Fredericia og Odense - og det er endnu ikke lykkes mig at finde Walkendorf. Jeg prøver at fnde ud af, om man kan sende hinandens steder til hinanden...

har i hört...

google har en side der skal hedde noget i retning google earth.com den kräver 512 ram og en hurtig forbindelse den er gratis og du kan ude fra rummet se paa ethvert punkt paa jorden ogsaa franzhansen og falkevejen 6 julivej og walkendorf i en pän oplösning hvis nogen finder den beret her om den saa vi anner ka väre me.

Typisk...

Så sidder man her en onsdag formiddag og vil nyde optakten til dagens etape - og frem kommer hele T-mobil, med rådgivere, personlige trænere, eksperter, chauffører - og ingen vil indrømme - at det rent faktisk var et nederlag for holdet på gårsdagens etape! Hvor er det træls. Det danske CSC har herhjemme fået på hatten for at Basso ikke er er så god (- et minut tabt) og at holdet ikke angeb nok.... Men nu har vi jo også "kyllingen fra Tølløse" Vejret ser ud til at skifte lidt - ikke høj sol endnu og måske regn de kommen dage.
Forsommer 
prøv: www.123hjemmeside.dk/fyrre nyoprettet - billigt og med mangler i materalet..

Sigrid i Kbh

Tanja og jeg var igår, fredag, med Sigrid i Kbh.Det var en rigtig dejlig tur,vi var ikke i tivoli eller rundt og se de stereotype steder men chillede bare rundt og nød vejret,vi var dog i planetariet og se Grand canyon,det var sjovt og som sædvanelig for mit vedkommende blev det en ambivalent oplevelse,da min indlevelse er så kraftig at jeg holder meget hårdt fast i sædet til stor morskab for tanja.Håber også at i nyder de gode dage. (billedet er fra årsmødet)

ak ak de gamle dage

Om turen.......

Efter sygehuset havde godkendt Christoffers fod (næsten da) tog vi afsted klokken 13.00 - drønede derudaf med et mål i det fjerne. Ved Elbtunnellen var der lidt meget trafik, men det gik ok - omkring klokken 21.40 spiste vi syd for Heidelberg - og fik at vide, at der var et hotel 5 km. fremme - vi tog et værelse m. fruhstuck til en ok. pris (103 euro)... Næste morgen tog vi afsted og havde en dejlig tur gennem Frankrig - mod varmen. Klokken 20.00 var der 36 grader - og vi tog et Formule1(2 x 30 euro) hotel i Bezieres nær den spanske grænse (150 km.) Efter en meget, meget hed nat på grund af varmen!, ankom vi til vores hus, efter en lille omvej, klokken 11 om formiddagen. Huset var klart til at rykke ind i - og mindre end en hal time efter lå ungerne i poolen og nød det. Casa Hilde, et lille hus i et spansk parcelhuskvarter, stille og roligt - med to soveværelser, køkken og stue, et badeværelse, to solterasser - og så den pool - det var helt vidunderligt. Vi fanst et nærliggende superma

Hola....

Netop hjemvendt fra Toreadorernes land - kørte fredag aften klokken 15.37 - ankomst til 6.julivej, lørdag klokken 10.00. Vi havde en fantastisk tur.... Mere senere, nu vil jeg sove efter 4356 km.