Gå videre til hovedindholdet

Om turen.......


Efter sygehuset havde godkendt Christoffers fod (næsten da) tog vi afsted klokken 13.00 - drønede derudaf med et mål i det fjerne. Ved Elbtunnellen var der lidt meget trafik, men det gik ok - omkring klokken 21.40 spiste vi syd for Heidelberg - og fik at vide, at der var et hotel 5 km. fremme - vi tog et værelse m. fruhstuck til en ok. pris (103 euro)...

Næste morgen tog vi afsted og havde en dejlig tur gennem Frankrig - mod varmen. Klokken 20.00 var der 36 grader - og vi tog et Formule1(2 x 30 euro) hotel i Bezieres nær den spanske grænse (150 km.) Efter en meget, meget hed nat på grund af varmen!, ankom vi til vores hus, efter en lille omvej, klokken 11 om formiddagen. Huset var klart til at rykke ind i - og mindre end en hal time efter lå ungerne i poolen og nød det.

Casa Hilde, et lille hus i et spansk parcelhuskvarter, stille og roligt - med to soveværelser, køkken og stue, et badeværelse, to solterasser - og så den pool - det var helt vidunderligt. Vi fanst et nærliggende supermarked og proviaterede en smule.

Dagene var faktisk ret ens. op klokken 9, temperaturen var da omkring 29 grader, mogenmad, morgensmøring -i poolen, frokost, poolen, indkøb, pool, aftensmad (22.00), spille, pool, dvd - i seng.

Vi fik ikke set så meget. Vi var kun ved middelhavet få gange (sand og Christofers fod ikke godt!), men jeg fik læst nogle gode bøger, slappet af som aldrig før og børnene hyggede sig meget.

Vi valgte at tage afsted fredag selvom vi havde huset til lørdag formiddag. Vejret var lidt køligt (26), så vi kørte fredag kl. 16 - turen gik supergodt, vi undgik køer og det massive trafik der ville sætte ind om lørdagen. Vi var hjemme i frede lørdag formiddag kl. 10.00.

Bilen kørte upåklageligt, alt var perfekt på turen - nu må sommeren gerne fortsætte herhjemme.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Tillykke med fødselsdagen...

Idag er det Farfars fødselsdag, hurra hurra hurra.... Kære FarFar - tillykke med de 75 - det var da lidt af en kamp at nå så langt, men vi glæder os alle over at dagen kan fejres stille og roligt. Nu skal du bruge kræfterne på at blive i bedre form og for alt i verden være tålmodig - så tager vi den derfra. Os alle i Fredericia

Refleksioner efter en lang dag

Kommunikationsnedbrud….altså bare rent blog-indlægs-mæssigt. Jeg ved ikke hvor mange gange jeg har forsøgt mig med et blogindlæg med indhold – hvad enten det er regeringsomdannelsen, spritkørsel eller OL – men, ak, intet er der kommet på nær en bunke "kladder" der ikke egner sig ti offentliggørelse. En ting er at "Skitfisken" på Urban er gået i stå, hav værre er, at end ikke på familiebloggen formår jeg at opdatere dagligdagen, på den anden side: intet nyt…. Jer er ved at skrive på en roman…eller en novelle…et essay måske….og har formen…men intet indhold. Romanen sker gennem brevudvekslinger mellem to mænd, der har et eller andet fælles…men som de ikke kan tale om, men som de er "dømt" til at skrive om – for i det øjeblik noget skrives, reflekteres der –og derigennem opnår de en bevidsthed omkring de problematikker der har været igennem. Jeg ved bare ikke hvem der skal skrive sammen, hvad de har til fælles eller hvad de overhovedet skal skrive om