Gå videre til hovedindholdet

Opslag

Viser opslag fra december, 2005

Godt nytår

Igen er Aar udfolder sine Vinger; Det flyver frem med Morgenrødens Glands; Igjen vi spørge: hvad mon Aaret bringer? Hvor falder Sørgeflor, hvor Brudekrands? Skal krigsråb eller fredens hymne lyde Hvad meisler det i Verdens Marmorblok Hvad vil det reise og hvad vil det bryde? far hen hver frygt! Vorherre hjelper nok. Han er i gode og tunge Dage Det hjerte, vi os trygt tør hælde til; Igjennem Mulmet vi klarhed drage; Vort Liv er ei Tilfældighedens Spil!

As Time Goès By....

Saa gik 2005 nogenlunde vel, ska´vi saa allesammens ta`2006 i samme aand. Et godt og lykkeligt nyt aar. Jutta og far.

Happy Newyear Folks`

Godt nytår.... Håber at alle brugere af Bloggeren og Familien får et godt nytår og et godt år 2006. Fest kommiteen til årets Nytårs hygge/fest( billedet) ønsker også alle en god og festlig aften.......og husk,gå aldrig tilbage til en fuser.

De lange dage...

Vi er efterhånden også igennem julebordets rester (endelig), så i aften står den på pizza (juhuu). De lange dage har vi endnu ikke problemer med at få til at gå. Vi er som regel oppe til kl. 03.00 om natten og står først op ved halv ellevetiden. Vi ser film, spiller, køber ind, hygger os og får alt stress helt ud af kroppen. Vi nyder det. Nu er forberedelser til det nye års fest igang, de meste er købt - også krudtet - selvom det er nemmere at købe hash end det er at købe "kinesere" og heksehyl efter nytårsbraget i Kolding. Mine 500,- er dog brugt - og måtte jeg, brugte jeg endnu mere... Forresten kører jeg internet med dobbelt hastighed - 4mb - så går det hurtigt, ikke et sekunds ventetid. Oveni ringer vi "gratis" i DK´(til Tyskland dog for 34 øre/minuttet) for 99 kr. pr. måned - det er da vist billigt.

Julen varer ved til paaske....

vi har spist alle resterne, hvad ska`vi saa finde paa
Tja, mine er ordnet og på vej tilbage hvor de kom fra....

Ja, tak for alle gaverne

i modsaetning til andre har jeg naaet at faa lidt orden i mine gaver. Tak til alle

Tak for gaverne.

Tak for alle de fine, sjove og praktiske gaver vi her få Frantz hansens alle 11. har modtaget, det er som altid meget fine gaver. Håber også at i er blevet glade for hvad i end har måtte høste af gaver.

God Jul

Jeg ønsker også alle en glædelig Jul og håber alle får som fortjent. Fandt lige en hat som jeg synes ville passe ind. Håber at vi fortsat i det nye år kan holde Bloggeren i live og at det fortsat vil være stedet hvor vi kan diskutere hatte eller ej og andet diskutabelt stof. Gætter på at det er en gul-kloak lastbil?

Uden ord - gæt selv

Glædelig jul

Irritationer i julen...

Så er det "it-eksperten" der har kraftigt brug for hjælp - jeg kan sgu´ ikke få mine lydfiler (wma) lavet om til mp3 filer - og da afspilleren kun afspiller mp3 - gir den ikke lyd....hmmm. Jeg ved at andre har løst probleme, så derfor beder jeg indtrængende om hjælp - hurtigst muligt, da det jo er juleaften i morgen...

Aaret`s laengste nat....

Glädelig jul.

Spezielle hatte

Sören Clausen, hvis julebrev jeg har modtaget med posten, gav mig ideen med specielle hovedpryd. Her et eksempel for et sofistikatet stykke. For at bäre det skal der opfyldes visse betingelser, minst et semester teologi, eller en religiös oplevelse, (Lourdes) (Kirstens Kilde i Svendborg)( ell.lign.) Hovedfomen skal väre lidt aflang og en af de vigtiske krav der skal paa toppen väre en plet haarfrihed (af tekniske grunde, tänddings impulsen from oven skal ramme en bestemt region af hjernen, haarpragten er af isolerende virkning) jvnfr. munkene havde for en sikkerheds skyld baberet et lille stykke bart. Som bärer af denne slags hovedbeklädning kunne f.eks. Thomas Clausen 6Julivej i Friksja have udmärke sig! Vedligeholdelse kunne hans viv ogsaa kaldet Lone, ved jävnlig polering udföre. Med baering af en saadan hat(*) fölger retten at före betegnelsen "hellig" ( hans hellighed eller den hellige). Ifölge Tyskere(Wir sind Parpst) skal der tildeles Franz Josef Strauss posthumt en sa

Jesushat???

Før Bowler hatten og kasketten kom frem, var denne hovedebeklædning som stammer fra Israel meget populær i de mere religiøse kredse. Om det kan kaldes en hat er måske mere tvivlsomt.

Hör her alle Clausener!!!

Da forfatteren af "Höjt paa traeets grönne top" i et af versene begrundede hvorffor Henrik skulle have det Dannebrog havde han ved köb af sine gaver allerede gjördt sig tanker, fordi han var stärk, han havde mod. Det samme har ogsaa jeg gjordt, tanker saa märkelig det end lyder. Disse tanker vil jeg kundgöre juledag, naar i har overvundet de skuffelser og den vrede efter at have set mine sölle gaver. Saa vil jeg ogsaa samtidig göre mine bemärk- ninger over de gaver jeg faar. God jul.

Fin fin jeg har en del paa knagen.................

Jeg ledte efter pavens hat og fik Il Duce`s.

Frygt af CC - stil til onsdag

En dag i skoven gik en pensioneret efterretningsagent, ved navn Hamilton, sig en tur. Det var en frostklar januar. Den dejlige sne knasede under hvert fodtrin og de sidste fugle, der ikke var taget sydpå kredsede over de nøgne trætoppe. Hamilton kunne føle sig tryg herude. Efter at have set sine makkere blive dræbt, selv blive skudt på og selv været morder, var han glad for at kunne begynde på en frisk. Der var ikke en lyd i skoven og ikke en vind der rørte sig. Et skrig flåede skovens stilhed, lyden fra et knitrende bål hørtes, Hamilton vendte sig om og så til sin store rædsel, et barn omspændt af flammer komme løbende hen mod sig. For første gang i mange år ramte panikken ham, han løb alt hvad han kunne, uden at vide hvor han løb hen. Da han kiggede bagud var der ingen ting. Det var ved at blive mørkt, kulden blev kastet i ansigtet på ham. Han vidste, at han ikke kunne nå tilbage til sin snescooter. Han fik øje på et stort gammelt hus gemt godt mellem nåletræerne, o

Så går det løs igen...

Det var rart at der kom gang i debatten igen - også selvom huen er fundet og afleveret til sin rette ejermand. Her lige endnu et lille bidrag.

Puster liv i hattestriden...

Bare for at jeg også kan sige at jeg,om måske med et lidt tyndt bidrag, også deltog i hatte debatten. Her vises at man også kan bære hat med stil.

Tak for sidst Sigrid Marie Clausen.....

Det blev da en skön födselsdag uden slagsmaal og blödende tuder. Jeg kan huske min far sagde naar alt gik rolig og stille ved familiesammen kommster : "Dat vär en richtig Dubbennakker festival". Trods mange biler paa Autobanen ( hvor skal de alle hen dog!) kom vi paa 4 timer fra friksja til walkendörp. Tak til alle for en dejlig weekend.

Sigrid 1år

Idag er det min fødselsdag, glæder mig meget til at få gæster og allermest til at pakke gaver op,så er jeg i form til Juleaften...hi hi Pakken fra farfar fik jeg af posten imorgens,mange tak for det. Kærlige hilsener Sigrid Marie Clausen

Den første hovedrolle..

Caroline gik her til aften sin storebror i bedene og præsterede en flot og levende rolle som den gamle klokker i skolens julespil 2005. Hun havde en stor rolle med 27 replikker - i et stykke hvor gennemsnittet ligger på 2 replikker. Hun spillede - billeder fra forestillingen offentliggøres senere. Efter skuespillet var der fælles spisning med forældre og lærere. Det var en huggelig aften på Købmagergades skole.

Tillykke "Siri"

Den tiende dezember er det SIRIsdag. Tillykke Tillykke. Haaber i for en god dag med boller og chokolade til hele klanen. Tilykke ogsaa til moren dagen efter. Der er en lille pakke paa vej fra Jutta og farfar. Haaber den naar frem i tide!

Flere danskere

Der kan her på 6.vej ikke herske nogen tvivl om, at flere danskere på banen havde givet bedre mulighed for S04 for at komme videre i Champ. Liga. Tænk, at den mest definsive spiller på holdet, nu har scoret to gange i træk. Næh, hellere benytte "Kåde Kevin" og "Væltende Asamoah" så de måske kan spille sig i form til vm. At sætte Sand pg Poulsen på banen 4 minutter før tid er latterligt... Apropos VM - såfremt de forskellige stadions holder, såfremt de tyske hooligans bures inde i god tid og såfremt trænerne (Meier fra Duisburg) holder sig i skindet, tror jeg, at det bliver et godt vm - jeg glæder mig til at se fodbold i en måned uden at skulle regne ud, spekulere og håbe på Danernes 11.

Alt tak...

Vi her på 6.julivej kan lide det hele - men det kniber også med pladsen efterhånden, måske skulle vi lave nogle byt - udskiftninger og se det hele i nyt lys. Vi har haft en af de travle uger - og weekenden blev brugt til at tanke ny energi. TV, varme og den oprydning vi ikke nåede i løbet af ugen. Julen nærmer sig med hastige skridt - faktisk er vi ikke rigtigt kommet i julestemning endnu - end ikke Lone pynt er på plads. Juletræet der plejer at stå på terassen d. 1 advent, er end ikke i vores overvejelser endnu. Men vi glæder os til juledagene, til julegæsterne, til maden og gaverne - og det er helt sikkert, at vi når julen inden den kommer for alvor.

Billeder til jul

Som sidelöbende gave vil jeg gerne rydde mine vägge for billeder. Hvis nogen af mine börn svigerbörn, börnebörn m.m kunne tänke at hänge saadan noget stads paa väggen skal de si`til. Foroven et efteraarsparti (i arbejde, udsnit af 40x40 cm) som indgaar i samlingen, Lottes tre billeder fra Berlin,berlin samt et par andre (30x30) den gyldne port til Caroline. Haves andre önsker kan de formuleres, kik paa : www.123hjemmeside.dk/skitfisk . Flere indläg önskes ogsaa paa bloggeren!

Saa ert weekend.....

Efteraaret gaar paa haeld, glemt er de grönne blade fra mai og junisolen -vi ser frem mod en kold vinter.

Danske boller paa fremmarsch i Mecklenborg

Förste Advent blev der i "Alte Ausspanne" i Walkendorf til ettermidagskaffen serveret boller bagt efter dansk tradition. Der var godt besög i det lille Caffee. Walkendorferne der mödte op fik en kop varm chokolade med flödeskum en bolle (se billedet org.) med tilhörende smoer og evt.marmelade samt fire forskellige julesmaakager ialt for 2 ?. ( 15dkr.)