Gå videre til hovedindholdet

Opslag

Viser opslag fra februar, 2006
Det hænder jo af og til, at jeg kommer forbi bloggeren og undres over, at der ikke skrives mere deri...og selv ved jeg, at jeg pt. er en af de største syndere - så her kommer en lille up-date... Mit "superkursus" resulterer i, at jeg skal være problemløser i specialklasserne for elever, lærere (samarbejde) og forældre. Det gør, at jeg måske skal halvere mit lektionstal og i stedet have en masse "kontortid" - spændende. Jeg var på Comwell i Kolding siste onsdag, inviteret af en reklamefirma - og det eneste jeg vidste var, at det handlede om biler. Uheldigvis handlede det kun om Toyota - absolut mit hade-mærke numero uno. Jeg fik doh for 500,- kr. vin med hjem. Jeg har startet et nyt hold på VUC - meget svage kursister, men søde, rare og venlige. De skal lære EDB og kan næsten ikke skrive deres eget navn...(udfordring) "Dansk som andetsprog" er et kursus jeg har fået i år. Det er såååå kedelige og jeg kender hele rumlen - for en gangs skyld gik jeg efter fro

Affald.....

Hvor mange tanker spildes, lander som tankebolde i pasticspanden. Spild tankegang, spildt tid er blevet til foldet bogstavrebus. Hört!

God ferie da.....

For at holde en god ferie, skal man have noget at holde ferie fra, der er nok en del der ikke kan det endda. For- henvärende og pensionister kan ikke engang det. I er til at missunde og henvisningen til at nyde hvert sekund skulle egentlig altid väre der for dem der jobber haard. Naar jeg kl 8:30 ser ud af mit vindue og kigger ud i et landskab hvor kun de träer der staar närmest aftegner deres skelet i en ellers graa og taaget bagrund, hvor det er umuligt at skelne himmel fra jord,- opstaar der en längsel mod lysere tider. Der vil ikke kun väre solskinsdage forude hvor det er värd at nyde hvert sekund, men lad det dog storme med skyer der farer hen ad himmlen lad byerne piske og träerne böje sig hvilken frihed mod dette rögekammervejr. Ärligt vejr..... I dag den 16.Februar fylder Ulla Kersting födt Clausen 76 aar.

Vinterferie...

Så er vi på vej.... Vi har lånt et 5-stjernet sommerhus ved Fåborg, hvor vi vil bruge et par dage på yatzy, gode bøger og spapool. Alle der har lyst er velkomne til at kigge forbi - huset er til 12 personer - så kontakt via mobil kan udløse en kørselsvejledning. Vi glæder os og tager roligt afsted, da huset passes af farmor. En gammel (tidligerere) kollega, ham der i sin tid ansatte mig, er netop død - fundet bevidstløs i hjemmet, så desværre skal jeg nok til begravelse en af dagene. Det gælder om at nyde hvert sekund. Alle ønskes en god ferie.

Denne uge...

Først; Til lykke med fødselsdagen, lillesøster... Vi ses i morgen, lørdag. Dernæst; Juhuuu, vinterferie - hådt savnet og tiltrængt. Og så; Caroline takker for opmærksomhederne ved hedes fødselsdag i onsdags. Mere?; Fy for sat.. en uge - dansk udenrigspolitik er vand ved siden af.... I mandags gjorde et par kolleger mig opmærksom på, at der var mulighed for et A-K-T (adfærd, kontakt, trivsel) kursus man kunne melde sig til, såfremt man havde interesse - hvilket jeg så gjorde, meget overrasket over så mange kolleger der opfordrede mig til at søge det fordi, "jeg var så god til det" - se,se.. Da jeg forkyndte min interesse for den nye inspektør - aftalte vi samtidigt en MUS-samtale onsdag. (medarbejder-udviklings-samtale), som vi så tog. Allerede onsdag morgen havde han "afbrudt" min idrætsundervisning, for at fortælle at han havde valgt mig - og at det startede fredag - men jeg skulle gå stille med dørene endnu.. Onsdag eftermiddag havde jeg så mus-samtale, en god opl

Födselsdag 2

Käre Lotte ! Tillykke med födselsdagen. fra Jutta og Far.

Fødselsdag

Vi holder fødselsdagsfest onsdag kl. 18.30 med cacao, boller, lagkage og kagemand. I lagkagen vil der være masser af lys og DANNEBROG - og vi vil sikre os, at de ikke bliver antændt.

In Color....

I dag den 8.Februar 2006 har Caroline......

födselsdag! Til lykke med det. Jeg haaber at posten kan naa frem i tide, men den er paa vej herfra.

I MORGEN STARTER

PIGERNES UGE

Seneste Nyt fra Fenburg Avis

REKLAME

skummelt

Hvad christoffer ikke så var......

Var forleden ved at slette billeder fra mine mapper da jeg fik øje på noget jeg ikke tidligere har lagt mærke til,det undrer mig dog stadig om det er en fulg,om er det et fly eller er det....

Höjesteratchauför Helge Snotlakur meddeler:

Der er ved den verserende sag angaaende en gammel Redaktör ved Maanedsbladet TEXTBLADET som udgives i Ranum efter- haanden kastet med saa meget skidt at der skal en möggreb til at rydde op. Der tegner sig dog et billede af iverksätteren(ne) som bliver klarere og klarere. Interessen peger mod den gamle kendig fra "Bankenlybanden". Vi arbejder videre i denne sag og beder personer der har kenskab til opholdstedet om strax at melde sig. Dusör er udelukket. Billedet viser banden efter deres seneste kup overfaldet pa "Suppenküche" paa Alexanderkröds.