Gå videre til hovedindholdet

Opslag

Viser opslag fra juni, 2006

SLUTSPILLET VM

Mine Tips: 1 .Tyskland - Argentinien: 2 . Italia - Ukraine : 3 . Englandf - Portugal 4. Brasilien - Frankrig : 5. Tyskland - Italia 6 Portugal - Frankrig 7. Tyskland - Pertugal (3) 8. Fianle Italia(2)- Frankrig ( World CUP WINNER 2006) Rödt: Tabt.

Ciao` Italy

Se se..

Med overraskelse i stemmen, må jeg konstatere, at jeg har fået 25 positive tilkendegivelser på mit indlæg hos ZDF! (der er sikkert blevet frasorteret lige så mange, der hoverer over Danmarks manglende deltagelse). En skriver, at i Tyskland er man ikke "zu gast bei freunden"...
jeg synes nu ganske bestemt Italien er fortjent videre - straffe? Tja, man lægger sig sgu da ikke ned i feltet i sidste minut - og selvom det ikke er med vilje, er han da i vejen alligevel. Ukraine - CH; elendig, latterlig kamp mellem to hold der ikke burde være ved vm. Heller ikke særligt betryggende, at Ukranie vandt DKs pulje, og at Alpeostene slog nr. 2 i puljen, Tyrkiet... Ghana basker ikke Brasserne, men jeg tror det bliver meget tæt. Portugal er mine absolutte yndlinge - gode boldspillerer, og skal de ikke have lidt ros for at nakke de arrogange digespringere fra Holland? Hvis Tyskland slår Argentina er vm ovre for mig. Jeg har netop registreret mig som forumbruger på ZDF (denmark) og skrevet på ugehjælpeligt tysk - om de da for faen ikke kan indføre lidt obejektivitet når det handler om andre lande. Endnu er indlægget ikke dukket op (de skal først gennemses!!) - hvilket jo bekræfter mit indlæg?! Spanien - smak "les frogeaters"

Morsomt

Jeg saa Svejtz mod Ukraine til sidste skud... det var dog en morsomt kamp! For dem der har rigtigt forstand paa fodbold kan det har väret anderledes. Mig mindede den kamp op diverse opgör TSV Tönning (Tysk) havde med IF Tönning (Sydsles.) De spillede dengang bare hurtigere. Ukrainerne gör kun det Leo Blochim har befalet. Alt andet( selvinitivitet!) bliver betragtet som oprör! Swejzerne skulle blive hjemme og spise deres stinkende ostefondue og kravle rund paa bjergene. Af fire "straffespark" brändte de alle ! Til alt dette brugte de over 2 og en halv time. Magelös. Tyskeren bliver gang paa gang bestyrket i deres tro paa Weltmeisterschaf t Hvad kan det ende med?

Skod VM

Jeg synes næsten at Holland - Portugal var den bedste kamp indtil videre, det siger lidt om kampenes standard og hvilke kriterier der afgør det. Holder nu på Argentina som har spillet fornuftigt gennem hele VM og håber at Portugal bliver nakket i deres næste kamp. Italien er bare for latterlige, heldigt at deres nabo dommer hoppede på det FAKE straffe de fik. Holder på at schweitz skal vinde over Ukraine og kunne være mega stort hvis Ghana klaskede Brasillien hvilket næppe sker. Og sverige (af mangel på respekt staver jeg dem ikke med stort bogstav) håber jeg skammer sig over deres indsats, er klart enig i at det var VM`s dårligste præstation.

til sidst..

Det var en fornøjelse at overvære kampen mellem Mexico og Argentina. Begge hold spillede dejlig fremadrette teknisk fodbold, med temposkift, driblinger og respekt for hinanden. Man smed sig ikke ved første ogbedste lejlighed og man så alle spillernes glæde ved legen med bolden. Argentina vandt fortjent, men Mexierne skal have al ære og respekt for deres indsats.

Hurra for Chr. 4

Tak for tabet af Skåne, Halland og Blekinge. Den svenske indsats var elendig, pinlig og amatøragtig. Hvorfor ville de til VM? Når man er bagud efter 12 minutter, har man da masser af tid til at omstille spillet, ændre opstillingen og konceptet - og hvis intet skulle virke - så kan man arbejde røven ud af bukserne. Intet blev gjort, absolut ingen reaktion. Udvisningen var ok - selvom at det skete på tysk (usprotslig) opfording, og skal ikke være en svensk undskyldning. Trænere valgte at sætte en forsvarsspiller ind (?) på bekostning af deres midtbanechef - og..... ja, senere blev en angriber erstattet af en angriber og..... ja, så var det slut med den svenske taktik. Det mindere om det svenske håndboldslandshold der for 2 år siden fik stryg af DK - hvor træneren i en timeout startede med at sige; "ja, hvad skal man da gjøra?" - og overlod spillerne i stikken. Ibrahimowitz er en skændsel og burde have haft sit serbiske pas i nakken, Larsson spillede som den retrætespiller han e

Klemperer`s dagböger

Det er da fantasisk billigt ! Jeg haaber det er intressant läsning for dig. Svenskerne skuffer mig egentlig lidt. Men hvad skal man göre hos tyskerne , viser dommeren jo altid en ud saa resultatet bliver saadan som aftalt. Her kan man blive til Cykelfan.

Analyse af VM

Efter mange dages trist sparken rundt, spaken ned og sparken forbi, begynder flere og flere kampe at ligne den bold vi så godt kan lide. England mod Sverige var en klassisk opgør, med spillemæssige finesser og taktisk snilde - og som retfærdigt blev en pointdeling. Det var også en nydelse at se Portugal, i hvert fald i første halvleg, spille fodbold på trods af, at Scolari havde valgt grudstamen fra. Mexicanerne skal også roses, de spillede med og havde nok fortjent et enkelt point. Spanien står som de indtil nu bedst spillende hold. Deres kombinationer, boldsikkerhed og taktik gør de fleste modstandere møre på et tidspunkt - og så kommer de fortjente mål. Spanien er geheimfavorit. Det er italienerne også. På trods af svinestreger virker de som et af de taktisk bedst fundrede hold - og med evnen til at omstille sig. Argentina ligner en verdensmester - fysisk er de på toppen, spilemæssigt super og med de spillerer der kan afgøre tætte kampe. Brasserne, tja, en god midtbane, et nogenlun

I höjere svjärer..........

Har downloadet Google Earth paany... det er overväldene godt kun Danmark gemmer sig endnu lidt Pröv engang Walkendorf skrap indtil 600 feet (200m ) hvorimod jed ikke i fredericia kan se jeres hus og have. Triks elle tipps modtages gerne. VM: Kan Sverige slaa Tyskland? Har haft en del tordenvejr...

Manipulation

VM er det rene gok! Det er garanteret et ledende medlem der har fingrene i spillet, maaske den ledende, for hans genvalg skal han bruge afrikanerne og asiaterne saa dommerne flöjter formedels en godtgörelse for disse nationer og faar dermed ödelagt det fine i en fodboldkamp til en udholdelskamp hvor det kun gälder om at have den fornödne kondition. Teknik gälder ikke noget mere det hele ligner en boxekamp uden parader, bare taev lös. Tilskuerne sidder maabende og bliver af fifa erkläret for dumme ogsaa tv deltager med i denne manipulation i hvert fald tysk tv... ingen kritik hverken af dommerne, organisationen og de "smaa" nationer saa er du out og "vermiser" vm. Fifa ligner mere og mere en cosa nostra forening.

VM

Jeg ville så gerne skrive lidt om vm i fodbold - men jeg orker ikke - og jeg vil sikkert også blive sagsøgt af ovenstående...

Her var der brug for Christoffers dykkerdragt!!!

At der er vand under Svensborgsundbroen og broen over Oangelandsund er klar men til morgen var der sammme forhold under som over broen. Det stykke saa over langeland til Spodsbjerg var jeg ved at fryse til is selv om regnen fortrak sig den korte jakke er som en karkklud der suger fugtigheden til sig. Färgen over Langelandsbältet til Taars gav saa mulighed paa herrretoilettet at faa skiften alt töjet bukserne var jo beskyttet af overträksbukserne men resten drev. Ankommet til Lolland viste regnen sig ikke mere hverken paa falster eller i MV klokken 18:15 var jeg tört i Walkendorf med rygsäkken fuldt af vaadt töj. Jutta var glad og havde middagen klar . Tak for sidst det var som altid dejlig jeg savner baade Thomas og de danske reporter og eksperter nu maa jeg nödtvunken höre paa tyskernes äv og tv. Vi ses!

VM

Ikke så snart forlader han Kongeriget i regn og torden, før end VM åbner sine målsluser med 6 mål til Argentina... Tak for sidst, vi forventer flere besøg i løbet af sommeren.

Alle Clausener önskes..

En rigtig god pinse! Gid i maa se "pinsesolen" danse og have en lykkelig dag!