Gå videre til hovedindholdet

Opslag

Viser opslag fra november, 2006

Danmark i lyd, billeder og smag !

Det var foredrag nr.2. Der kom 20 personer, man fik alle slags sild med hjemmelavet currysalat , varm leverpostej forskellige slags oste fra Arla, dansk öl og bagefter rödgröd med (flöde) damerne havde lavet vanilliesovs. Dansk snaps blev der ikke raad til og sponsorer var ikke tilstede. Alt i alt kom der dog en slags dansk hygge op. Samväret sluttede efter 4 timer.Overskuddet var paa 25 euro som falt foredragsholderen til. Saa alt i alt en vellykket aften i Groß Roge .

Om at sende signaler.....di---da----dit

Sende signaler til mennesker i ens hverdag og omverden er en meget vigtig opgave. Mange mennesker er ikke i stand dertil eller sender forkerte budskaber som udlöser angst og rädsel ud hos montagerne. Hvad er saa et signal eller et budskab? Det.... kan väre et smil ......et öjekast..... en bevägelse..... eller ogsaa et lys...et lysignal. Se blot billedet, over paa den anden side af gaden bor min sure, gamle fedtede nabo. Han er saa närig at han hver aften sidder i mörke og kigger paa sit gamle sort/hvide fjernsyn, vi kan se det naar det skinner gennem de snavsede lasede gardiner som om han er igang med at svejse. Vi har derfor gennem vores juledecorationer en mulighed at sende det sure stykke gnavpot en hilsen ;om at vi snart er paa vej mod lyseretider. Mon han forstaar det ?

tænke, tænke,tænke...

Sidder netop og er igang med at skrive en ansøgning. Der er i sig selv ikke så svært, men ansøgningen skal stiles til folk jeg kender særdeles godt - og som ved hvad jeg kan og står for. Jeg skal passe på at det ikke ligner en løgnehistorie jeg fyrer af, men samtidigt skal det ikke virke som om jeg er ligeglad. Skal jeg skrive at jeg altid er glad og munter, når de kender mig som morgensur og tvær? Skal jeg skrive at jeg er god til mennesker - når man bare ved, at de kan fucke af, hvis jeg ikke gider dem? Jo, der er faktisk svært..
http://widget-1c.slide.com/widgets/slideticker.swf " type="application/x-shockwave-flash" quality="high" scale="noscale" salign="l" wmode="transparent" flashvars="site=widget-1c.slide.com&channel=360287970190292508&cy=bl&il=1" width="400" height="375" name="flashticker" align="middle"/>

Hvad er meningen ?

Når hanen Galer galde

Pyh, et lille mål er nået. Nu skal jeg ikke længere snige med langs husvægge og trappeskakter for JEG - jeg har også været på EB´s forside... Godtnok ikke en Ipod, men hva´, et lille skridt på vejen. Kykkelikyyy..

Generalpröve

Man havde sat mig med mit foredrag (Kender ikke ordet "Causerie"paa tysk), paa programmet til et eftermiddags "Kaffe und Kuchen" möde med Walkendorfs beboerne i Ausspanne. Der kom 35 menesker til kaffen 33 blev til mit causeri. Kl 16:30 var kaffen drukket og jeg begyndte og var märkelig nok ikke spor nervös. Jeg er nok paa vej mod barnlighed ti dengang spillede jeg en del skolediletant. Kl 17:15 klappede folk og synes at det var godt lavet. Lidt historie fra Blaatand til Magrete, lidt Sydslevig med hiv til Bismark og Co. Landbrug og Industri, Märsk og Netto. Om Danmarks Demokratie og dagli`liv. Skat og Velfärd . Krydret med historier fra livet og af og til en lille hvid lögn. Gennemsnitsaldren af mine tilhörer var vel om de 60 aar. Fok der ikke sidder i de bedste kaar. Ikke noget med at fortälle om himmel paa jorden men en lille forklaring hvorfor tyske politikere bruger landet som eksempel dog ikke siger noget om forholdene desuden. Jeg er nu parat til de näste for

Ih, hvor er det svært...

Først og fremmest kan jeg ikke knække koden - for det andet var jeg supervisor idag for en børnehavepædagog. Hun havde et problem med et barn der er lidt forsømt og en fader der kun tænker karriere - og det gik hun og rugede på. Jeg skulle så igennem en supervision få hende igang med en tankerække der kunne hjælpe hende videre. Fluks efter 5 minutters samtale havde jeg spottet problemet - hun skulle da bare tage en samtale med faderen - men et andet problem opstod, for en supervision skal tage ca. 90 minutter.....Hm, hm. Jeg tog selvfølgelig hjælp fra mit reflekterende team, mine observatører og fra overguruen, hvilket bare gav mig rod frem for løsning. Efter ca. 1 time stoppede jeg seancen. Se I, kære læsere, I en supervision må man nemlig ikke komme med tolkninger og løsninger, men via samtalen skal supervisanten selv opleve at kunne løse problemet - og det er diamentralt modsat min hverdag, hvor løsningere skal findes her og nu. Jeg elsker at superviserer - og jeg synes det er fedt

dit öl mit öl Odshherred`s hvidtöl!

Velbekomme ! Men nix : svaret var fehl! Hold du dig hellere til min favoritöl, gamle söde KB. Faas snart i alle butikker. Desvärre kan Odsherreds hvidtöl ikke faas mere.
Var med til sportsklubbens 50-års jubilæum i går. Først en velkomstdrink, så en middag på DaIsabellas, en koncert med Billy Cross - og afslutningsvis to kolde Leffe på den Irske. DaIsabellesa må være den dårligske restaurant jeg nogensinde har været på. Maden var elendig, især forretten, Parmaskinke med melon var halt utrolig. Man nehne; en skive tysk røget skinke en 2 gang 2cm stort stykke melon, lægges på tallerken. 30 gram revet cheddar lægges ved siden af (den gule ost fra McDonalds) en skive tomat, en skive agurk noget hvidt(?) en skive pepperoni revet kinarod 75 gram strimlet bov!!!!!!! Det var så ulækkert og grinagtigt. Det var godt min mørbrad var sovset ind i en udefinerbar sauce - så jeg ikke kunne se hvad der ellers var på tallerkenen, men noget mere har jeg da fået med, for jeg har siddet på lokum med 30 minutters intevaller hele dagen.. Forresten, jeg er sikker på jeg har vundet den kasse øl - men jeg er ikke sikker på at min kommentar nr.2 er blevet læst..

Haloooo..halloooooo....haaaalllooooooo.....

(intet Svar!) jeg kender fölelsen.... endnu for kort tid siden var der en der synes at det var godt at komme hjem igen (jeg formoder bloggeren her!) nu er alt stille og öde............................ hallo??? som dengang i slutningen af firserne , pludselig var de alle borte, det store hus föltes endu större, ingen kö foran badevärelses , ingen cyklekaos foran indgangsdören spisestuen blev ikke brugt beboerne kunne samles om 70 x 70 cm bordet i kökkenet, en dukkede da op en gang imellem, men det var mest om natten, det er vel livet . nu lider bloggeren vel samme skäbne, livet foregaar andetsteds, hvor det er interessantere og mere go`i. Alt hvad vi kan göre er sidde og vente!

Der er haab forude

Julekræs til kendere Gennem snart mange år har Carlsberg kunne forkæle juleelskere med Carls Jul, og dens herlige sødefulde og let krydrede smag, giver den julestemning helt ud i fingerspidserne. Nu har Carls Jul fået en kollega i kampen for at gøre højtiden så smagfuld som mulig: Jacobsen Golden Naked Christmas Ale er kræs for kendere. Som navnet antyder, laves den på Husbryggeriet Jacobsen, og er et fornemt bud på en kommende juleklassiker. Nyd den i godt og ølkræsent selskab med din far eller som ledsager til den sprødstegte juleand. Jacobsen Golden Naked Christmas Ale kan nemlig tåle mosten i alle sammenhænge, og med sin let ristede duft og det smukke skum er den også en fryd for næse og øjne.