Gå videre til hovedindholdet

Opslag

Viser opslag fra januar, 2007

Av for Satan...

Straffen for at være den "ydende" familiefar her i weekenden er, at jeg har fået et lille "hold i ryggen". Det er takken for at tage med datteren i gymnastiksalen for at spille lidt fodbold, lidt badminton, lidt volley,lidt hockey og trænes datterens flik-flak og araberspring. Desuden sjippede jeg (jeg kan endnu) og jonglerede lidt. Ahh. kvalitetstid - bortset fra her til morgen, hvor jeg bogstavligt talt, måtte væltes ud af sengen. Men som en tro (og lidt naiv) lønslave jeg er, tog jeg sevfølgelig på arbejde og ydede min indsats der - næsten uden problemer og med en endnu ømmere ryg tilfølge. Nu kunne jeg vælge at tænke lidt over dagen idag - og måske overveje at pleje mig selv og min ømme bag i morgen, men lige netop imorgen har jeg et møde der er "uhhhh, så vigtigt", ligesom det kursus onsdag, mødet tørsdag og frokosten fredag... men så er det også weekend igen - og så kan jeg pleje mine børn og min ryg. Såfremt man tror, via dette indlæg og forrige ind

Sturm Stumer Stürmisch!

Lille Walkendorf ligger nu 22:15 drejet under og piskes af orkanbyer. Jeg fik nyhederne over DR netradio som overhoved ikke nävnte at der skulle väre bläst i Danmark -vi faar billeder fra oen Sild hvor hav og land staar i et men det maa väre slut med storm kort efter Süderlygum mod nord. Det maa da kaldes et klimafänomen. Jeg kunne godt paa mine gamle dage opleve et paar dage i Old Blokhus saa hvis i ikke har noget mod at huse en gammel sut vil jeg gerne tilmeldes jeg befinder mig til den tid i Fredericia , det er da planen. ok.

Ny software..

Har netop downloadet Explorer 7 i Windows Vista version. Ser ganske godt ud - om end lidt rodet, og med et væld af funktioner man, så man kan blive indlemmet i Microsofts verden. Virker en anelse mere klar i grafikken og en smule hurtigere, en smart funktion er "faner", altså flere "vinduer" man kan have liggende og arbejde imellem - ellers intet nyt. Vinterferien nærmer sig - og den 10. februar, efter vi har afleveret gave til Lotte, tager vi til Blokhus. Vi har lejet et store (10 sengepladser) sommerhus med indendørs pool - og skule der være interesse, kan jeg da godt hente folk i Ålborg ved lejlighed.

Analyse af billede I

Tja, hvad siger man? Er ikke den store kunstkritiker - men synes fantastisk godt om billedet. Først og fremmest er der farverne, den kraftig gule og skrigende røde, der giver et skær af varm sommerdag. Der en den kølige skygge under træerne - og centralt placeret sidder der en person der nyder det, slapper af - og som sidder med et selvbevidst kropssprog på en havebænk. Er personen så selvbevidst?, slapper han af?, nyder han at sidde på bænken - eller han i virkeligheden tvunget til det? Personen har ikke meget plads, intet rum omkring sig. Træerne står som tremmer for et fængselsvindue - og uden om er der byen, livet, friheden? Er personen tvunget til at sidde på bænken eller er han i valgt eksil? Tja, ved det som sagt ikke - men jeg nyder billedet - og misunder personen egngang imellem.

Hvad kunne mon

.............................................en psykolog faa ud af dette billede om det`s maler ?

weekend

Benyttede stormen til at tage en tur til Struer - hyggeligt og roligt ophold, var hjemme igen lørdag eftermiddag. Brugt resten af weekenden på de normale gøremål, hygge, læse, se sport, stryge og ærgre sig over at den snart er ovre. Skal på kursus i morgen hele dagenm, æv, gider ikke, mangler meget motivation for tiden.... Overvejelser omkring vinterferien i fuld gang - slingrer mellem 3 dage i Berlig eller en uge i poolhus i Blokhus - tager stilling i løbet af 3 dage. Spiller ps2 med ungerne, er kørt fast - lort.

Velkommen

Velkommen igen unge clausen. Rart at se dig benytte din computer igen, baade her og der. Er igang med en dokumentation over "The Dar(t)k Sheep and his Vader" udeoptagelserne skal foregaa omkring 1.februar i sneestorm ved Börkop og Traellenäss haaber at vejret bliver bedre til denne tid. Har sendt et paar billeder paa et Uk galleri kan ses under fölgende link. http://www.saatchi-gallery.co.uk/stuart/StudentArt/ast_id/24152

Home sweet Home

Nå...Så kom jeg endelig ind på bloggen igen, det var sgu da lidt af et projekt. Kan se der er blevet ændret lidt, ser fint ud. Må hellere tjekke tidligere post ud inden jeg selv bidrager med et indlæg. God dag og farvel igen.

Jeg har stadigväk mas med at komme ind paa

Jeg har stadigväk mas med at komme ind paa siden her men det er nok min computer der blokerer et eller anden sted for tiden reagerer den ikke paa mit password og jeg skal over omvejen forgot your password og saa for jeg hvergang ingang med mit nye gamle password. Jeg har kigget paa huset pa frderik den tredives vej, den gamle store radiator i den grönne stue, idag er alting hvit! er der stadig der er slaaet nogle huller hist og her og laver kökken og bad. men den gamle ingeniörtegnede og konstruerede udetrappe er der endnu der havde war det ikke kommet anderledes ogsaa naaet paa de 14 aar! Billedet her er optaget i söndag ved östersöen när rostock ,det er vores graf von und zu der faar sig en svingom og stuepigen og butleren lever som alle mecklenburger efter devisen ORA ET LABORA.

Bibliotekerne gav svaret paa Ove Sopp

Ja ja, jeg siger bare "hvem der sad i smörhullet" Der er 5 biblioteker der har cder med netop`det jeg söger efter. Det danske lydbibliotek i Aarhus ( intet hjemlaan) Odense Musikibibliotek ( kö paa 6 laanere) Frederiksberg Bibliotek Hjörring Bibliotek Haderslev Bibliotek Jeg kan tänke mig at at den kan bestilles fra Fredericia Bibliotek ogsaa. Jeg har jo et barnebarn i Fredericia der kunne klare at laane den hjem, ikke Karoline saa kunne jeg tage en togtur til Fredericia omkring den 8. Februar og lave en aftryk.

Nytårsstatus 2006

2006 er gået utroligt hurtigt - og samtidigt har det været et langt og indholdsrigt år. Først og fremmest er det året hvor Christoffer blev konfirmeret. De meste af vinteren og foråret gik med at forberede dagen - og vi er meget tilfredse med resultatet. Det er også året hvor mine børn er blevet store - hvor de begynder at blive mere selvstændige, og hvor vi har kunnet se ”frugterne” af vores ”opdragelse” - og også på det punkt er vi ganske godt tilfredse. Caroline siger ganske ofte, ”jeg kan slet ikke huske at vi har boet andre steder”…. Næh, det kan jeg næsten heller ikke. Det er nu fjerde sæson i ”Nova” og vi nyder alle hvert sekund. Der er hele tiden opgaver der skal gøres, men det er med stor fornøjelse vi lægger planer, og vi glæder os hver gang det lykkedes. Vi er særdeles tilfredse med vores stuer, så nu går vi videre. Dette er børnenes hjem, det er her de vokser op og det er 6.julivej de vil forbinde med deres barndomshjem, godt sådan. Den største del af året er brugt på arbej