Gå videre til hovedindholdet

Opslag

Viser opslag fra november, 2007

Travl tid

I de seneste uger har jeg haft travlt med at indrette foreningens nye aabne värksted Hvor jeg ogsaa vil have mit staffeli staaende. Der er bevilliget nogle penge til materialer og en del af medlemmerne hjälper da lidt med , nyt flisegulv, nyt lofts(beklädning) en skorsten og "Kanonofen" det skal nok blive hyggelig. I lördags var jeg saa et smut i Tönning at se efter min fars gravsted mens Jutta var i Kaltenkirchen. I dag ville han have fyldt 105 aar. Sa jeg vinterpyntede hans grav. Jeg var saa en tur i det gamle pakhus ved havnen hvor nogle gamle skolevenner hjälper ogsaa frivillig. De holder julemarket der fra näste weekend. Nu er jeg hjemme i Walkendorf igen men for mig var det en travl men dejlig weekend.

The Vikings are back

Årets sidste store begivenhed udspiller sig snart. Danmark møder England i kampen om hvem der er de største- EM-ikke deltagende tabere. Bolden er i spil. Danmark presser godt fra start og lidt uventet scorer Vilfort på et langskud efter blot 4 minutter. Efter scoringen tager englænderne det meste af initiativet til at spille fremadrettet fodbold og det bliver belønnet med en scoring af Shearer efter 18 minutter.I resten af første halvleg står england for det meste af spillet,med et par farlige chancer før dommeren fløjter til pause. Anden halvleg er igang. Englænderne forsøger at fortsætte hvor de slap men danskerne viser at de også er kommet for at vinde. Efter 49 minutter har Danmark spillet sig frem i modstandernes målfelt. Povlsen løber fri og modtager en perfekt aflevering. Alene med målmanden placerer han bolden i venstre side men rammer stolpen. 250.000 tilskuere står helt stille og tænker -Kodak Moment-. Bolden ryger tilbage til Povlsen som i anden omgang sender bolden forbi må

nul

Allerede weekend igen, den kommer så pludseligt - og er alligevel længe set frem mod. Nu gælder det om at nyde den i fulde drag - og i morgen aften, eller senest mandag morgen, vil der falde en kommentar om, at weekenderne er for korte…. Travlheden fortsætter - og det er ikke engang juletravlheden der har sat ind endnu. Lige nu er de største bekymringer rent logistiske…jeg skal være i Jelling kl. 13 på mandag og de følgende dage - og det er netop de dage hvor Lone skal arbejde fra ca. 10.oo til 22.00…hmmm, vi finder en løsning.

Uge 47

Pyh,m weekenderne går lidt hurtigt lige for tiden - og ugerne går endnu hurtigere, så jeg skal hele tiden tage mig selv omkring skuldrene og minde mig om, at jeg også skal tage vare på mig selv, min kone, mine børn og mit helbred - hvilket jeg også gør... Lige for tiden er jeg dog lige på tærsklen til lidt let stress. Jeg ligger i forhandlinger med min ledelse omkring ekstra betaling for det arbejde jeg gør som koordinator i Pusterummet - og oveni er jeg lidt i clinch med min tr - som netop står som mellemled i forhandlingerne. Jeg pjækkede fra et supervisionsmøde i eftermiddag, der var ganske simpelthen ikke overskud til det, for det er meget krævende at supervisere - så det blev ikke idag. Jeg skal holde møde for mit team på onsdag, det kræver en masse småting der skal være på plads - og senere skal jeg til et pæd. møde, hvor jeg vil blive præsenteret officielt som tovholder og koordinator. Torsdag skal jeg på kursus i alkohol og børn, men har også ansvaret for det konsultative team,

flere stoffer...

Valgkamp - klassekamp

Nu dages det brødre .... Selvom man måske har tvivlsomme erfaringer i Mek.Pom med de røde faner, tillader jeg mig alligevel, at ytre mig til fordel for de røde. Aldrig har jeg stemt så venstreorienteret som idag, da jeg anser Socialdemokraterne for at have glemt deres basis, modsat Venstre der stadig vælges af bonderøve... I Kongeriget er der brug for nye vinde. Ikke så meget på grund af skattetryk, mangel på arbejdskraft og krigsdeltagelse - men fordi, Danmark skal ud af den selvfede, selvovervurderende fase man har været i de seneste år. Vi skal forbedre vores image ude i verden, vi skal være europas svar på B&O, være fremme i skoene, tænke utraditionelt, tage chancer og vi, at Danmark er et stolt, tolerant og stærks folkefærd. Dette gøres ikke ved at være småracistiske. Det skabes ikke ved at gå med de store lande. Det skabes ikke ved at give asyl til 250 irakere. Der skal meget mere til - der skal en holdningsændring til - og først og fremmest en ny regering.... Godt valg.

Godt valg!

Morgenstund har...

Caroline kom letterer til skade under spring-træning i går aftes. Hun vred om på venstre ankel og må holde den meget i ro, så hævelse stille og roligt forsvinder. Jeg skal naturligvis blive hjemme hos hende idag, hvilket også passer mig udemærket - jeg har så mange opgaver jeg skal have løst, og med den intencitet der pt. er på arbejdspladsen, når jeg simpelthen ikke det der er mine opgaver ellers. Stoffer fik selvfølgelig også tilbudt en dag i sengen, men afslog med begrundelsen "Når jeg skal være hjemme, vil jeg have huset for mig selv..." og så drog han afsted. Hva faen er det for et barn vi får opdraget - han rykker overalt, fagligt, menneskeligt og involverer sig i mange opgaver. Efter han er blevet elevrådsformand (og modtager meget ros), var han f.eks til Topmøde på Fredericia kommune igår, samt bestyrelsesmøde (!) på skolen, hvor han fremlagde elevrådsarbejdet og projektet "god skole" for en samlet bestyrelse - lidt sejt. Nå, arbejdet venter og Caroline kede

Promotor a.d.

Pilitiet i Tessin arbejder meget, meget langsomt....Lillebror ophold i Reichshaupstadt varer meget længe....og Lillesøsters nye internetadgang og Vistamaskine er åbenbart ikke køreklare....men Storebror har så meget tid i overskud, at han konstant og til evig gene, blogger på livet løs - So here´s another one. At være promotor er ikke en let sag - og jeg begynder at forstå M-Palles gentagne forsøg på at fikse kampe. At få bokserne kostede 500,-, nye controllerer til Wii kostede 700,-, ringsidehotdogs kostede 149,-, øl og vand kostede 100,-, bettings på nettet kostede 150,-......og indtil nu har jeg tjent ca. 100,-. Så jeg håber det varermeget, meget længe inden der skal promotes en kamp igen. Det var tilgengæld skide hyggeligt, sidde 12 mennesker for tv klokken lort om natten, med rester af hotdogs i skægget og en kold hof i hånden.

Jeg glæder mig...

Så er det lige før....I nat klokken 02.25 stiger årets boksebrag i Cardiff...og jeg vil sidde ved ringside (næsten). Der er blevet hentet øl syd for grænsen, der skal købes ind til "ringsidehotdogs" og signalet (500,- kr.) er på plads. Nu mangler bare storskærmen - og gæsterne. Vi bliver ca. 10 i aften, nogle kommer tidligt kl. 19 - andre dukker op efter deres familier er lagt i seng. Den nye Wii skal agere underholdning først på aftenen med det interaktive boksespil, en kammerat tager også sin X-box med, i tilfælde af, at en fodboldfight skaber interesse. Lærredet er fundet frem - nummerpiger er bestilt, kone og børn sendt til svigerforældrene,så dagen skal gå med lidt lettere oprydning, lidt indkøb - og "forventningens glæde" frem for alt.

Heller ikke her....

Hornene kom senere !

At der ikke skal herske tvivl.....