Gå videre til hovedindholdet

Der er vist en der skal have luft...

Det ville være krokodilletårer hvis jeg snøftede lidt over Bayerns nederlag til Inter i går aftes. Sikke en skøn kamp, ih hvor var det uretfærdigt – og huhaj hvor de tyske sportskommentatorer i Morgen-TV gjorde grin med de langsomme italienere ved at give dem øgenavne og udnævne dem til dette og hint – men hvem smiler? Målene tæller.

Det kunne være dejligt om FCK i aften i Chelsea kunne gøre noget lignende, eller i det mindste virke den dårlige indsats i den første kamp bort. FCK taber, men please med lidt ære i behold denne gang.

Araberne vil have en flyve-forbudszone, men de vil ikke selv involvere sig. Så står vesten tilbage med dilemmaet – skal vi intervenere eller se til,, hvordan en ussel diktator smadrer sig vej tilbage til magten? Det er under alle omstændigheder uanstændigt at Vesten ikke tager tydeligere stilling. Det er ret gratis at spille moralsk forarget, men det hjælper ikke. Enhver der slås ihjel nu, strinter små blodstænk på ”vores” hvide skjorter.

Gadahffi er heldig. Tænk at der sker en kæmpe katastrofe der fjerne fokus fra hans krig mod eget folk. Hvor er de stakkels japanere hårdt ramt. Jordskælv, tzunami, efterskælv, oprydning og nu en nuklear ulykke. Det er barskt og foruroligende at se – og det må snart være muligt at finde alternativer til atomkraft og det stigende energiforbrug der er ved at dræne jordens resurser. Jeg frygter, at det i sidste ende handler om cool cash og profit. Vi trænger til en ny vind, en ledelse de stiller krav og ikke blot mål til 2050. Der skal handles.

Tilbage til det vigtige, Schalke fyrer deres elendige træner Magath – langt om længe. Hvordan kan en ambitiøs klub ansætte en humorforladt og hård hund som Magath? Allerede fra dag 1 var det dømt til at mislykkes. Hvis man vil have succes, skal man have trænere med karisma, man skal have mennesker der formår at coache en flok mange-millionærer til en enhed – det kan man ikke med strafrunder omkring banen efter træning. Samme problem havde man i Wolfsburg, hvor man ikke gav træneren tid og Hamborg roder også rundt med planløshed. Nu skal tysk fodbold passe på at de ikke igen mister den gode position de har opnået efter mange års middelmådighed. Modsat burde Werder Bremen have fyres Scharff for mange år siden.

Og nu til dansk politk…nå nej, det er ikke-eksisterende.

Caroline bager-pige jobber vildt meget og tjener gode penge. Derfor har hun også weekendvagten, så de sociale forpligtelser må vige. Christoffer-drengen knokler med skolen, det er tiden for de store opgaver – og hold kæft hvor er niveauet højt, mange gange højere end i 80érne. Da der skal afleveres en stor opgave mandag, skal der knokles de næste dage – ellers må weekenden bruges, med afkald på de sociale forpligtelser. LederLone drøner også rundt og seneste sms fra Ålborg, med ministeriet, siger – Jeg er syg. Bare det ikke går ud over de sociale forpligtelser. Og så er der undertegnede der i weekenden er blevet overdænget med tzunami-lignende forældreklager over mistrivsel i klassen – og i dette virvar af landsbysladder forsøger jeg nu at navigere rundt – føj hvor er det hårdt. Seneste har jeg skulle formidle kontakt mellem nogle mødre der ikke kan tale sammen – og derfor trives deres unger heller ikke sammen, hvad er det jeg har rodet mig ud i? Jeg troede jeg var lærer i matematik, billedkunst, historie, kristendom og akt-lærer for børnene – hvad sker der lige. Oveni ligger der en fyringstrussel pga kommunale besparelser. Så fanen svinges højt…

Men vi er rimelig sunde og raske, vi nyder de første solstråler i måneder, vi stortrives – og trods de urimeligt høje benzinpriser fylder vi Seaten på lørdag, hvad enten vi er to eller fire.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Tillykke med fødselsdagen...

Idag er det Farfars fødselsdag, hurra hurra hurra.... Kære FarFar - tillykke med de 75 - det var da lidt af en kamp at nå så langt, men vi glæder os alle over at dagen kan fejres stille og roligt. Nu skal du bruge kræfterne på at blive i bedre form og for alt i verden være tålmodig - så tager vi den derfra. Os alle i Fredericia

Refleksioner efter en lang dag

Kommunikationsnedbrud….altså bare rent blog-indlægs-mæssigt. Jeg ved ikke hvor mange gange jeg har forsøgt mig med et blogindlæg med indhold – hvad enten det er regeringsomdannelsen, spritkørsel eller OL – men, ak, intet er der kommet på nær en bunke "kladder" der ikke egner sig ti offentliggørelse. En ting er at "Skitfisken" på Urban er gået i stå, hav værre er, at end ikke på familiebloggen formår jeg at opdatere dagligdagen, på den anden side: intet nyt…. Jer er ved at skrive på en roman…eller en novelle…et essay måske….og har formen…men intet indhold. Romanen sker gennem brevudvekslinger mellem to mænd, der har et eller andet fælles…men som de ikke kan tale om, men som de er "dømt" til at skrive om – for i det øjeblik noget skrives, reflekteres der –og derigennem opnår de en bevidsthed omkring de problematikker der har været igennem. Jeg ved bare ikke hvem der skal skrive sammen, hvad de har til fælles eller hvad de overhovedet skal skrive om