Gå videre til hovedindholdet

Opslag

Viser opslag fra marts, 2014

Jorden drejer stadig rundt......

Og de viser stadig dårlige programmer i tv'et - har bemærket at alt underholdning i weekenden er tilrettelagt således at børn også kan se det,problemet er bare at det er fordummende og ligegyldigt. Ikke meget er der skete siden Grethe sønck kravlede rundt gulvet i gæt&grimasser og danskerne sad derhjemme med deres store briller og klaskede sig i skødet af grin. Og så er der jo vejret som stadig ikke er til at blive klog på,det skifter mellem kold og trist til trist og koldt,og de sidste par dage har der lagt sig et tæt tæppe af tåge på gaderne- hvertfald her i den ghetto hvor jeg stadig bor. Og så er der jo også aviserne som stadig skal tjene deres penge på alt andet end kvalitet. Substans og relevans har forladt blikfanget og forsiderne. På EB kan du læse om gustavs møde med Karl mar og supplere ligegyldigheden med et videoklip hvor Gustav bliver skudt med paintball på ballerne mens tåberne står og råber " Skal du have den i røven Gustav"? Bevæger man øjnene lidt til

Hverdagens små glæder.

Sigrid har været så heldig at finde den gyldne LEGO mand- Mr.Gold. På verdensplan findes der 5000 af den meget eftertragtede figur og sigrids er nummereret  no:2115/5000. :)

En fjollepause...

Der skal også være lidt plads til fjollerier.... Show us to your leader...earthlings...

Success is often followed by failure. Yesterday's victory doesn't win today's battle.

I tilfælde af at bloggen og internettet eksisterer for evigt vil jeg kort kommentere min rejse fra værnepligtig kanonføde til fokuseret dræbermaskine. Jeg har afsluttet battlefield 3 og kan ikke komme højere op i rang,derfor må jeg konkludere - mission accomplished! Det har været hårdt og til tider ensomt,men frem for alt har det været utroligt sjovt og udfordrende,og så er det sjældent at jeg har fuldført noget som interesserer mig. Har dræbt flere end jeg selv er blevet dræbt og har vundet flere kampe end jeg har tabt,og så har jeg affyret mere end 1.7 millioner skud fordelt på 1045 timer. See you on the Battlefield.