Gå videre til hovedindholdet

Opslag

Viser opslag fra 2002
hej allesammen. mange tak for alle julegaverne.de er alle i brug. håber at alle har det godt og pas på jeres maver. hilsen lotte og lukas
"Den, der vil være lykkelig én dag, drikker. Den, der vil være lykkelig en uge, slagter et svin. Den, der vil være lykkelig et år, gifter sig. Men den, der vil være lykkelig hele livet, bliver gartner. "(eller maler, eller tegner eller bare kreativ.) Kong-Fut-Se
Til alle der kan laese denne blog: God jul og glaedelig nytaar haaber svaaeren er spröd, og anden moer Husk solen altid skinner hvis bare vi gir den lov. og efter den store frokost tid. sa er det med at fölge trop og passe rigtig paa sin krop, undgaa brok og stive ben og ta engang en lille en. far,farfar,morfar.
Hvviis a ska väre helllt ärligg sa har a skrävet di inleeeg po mi geestebog. der er juo ingen annen der ka finde poet. www.geocities.com/dalwitz2002/ har ändret udseende igen. der jo meget der skal pröves, det tar en del tid og jeg foretager en del forsög de fleste misslykker förste gang saa tar det en hulens tid at rette fejlene og pröve igen, alt paa engelsk og jeg er igen Iteer. Neste uge vil jeg til fredericia sa I kan regne med at jeg nok dukker op mandag. Sa hav venligst gaveliste klar. HUSK jeg far kun tysk pension endnu andragenet til dansk pension p.gr.af sygdom(arbejdsuduelighed) löber og de danske pensionsmyndigheder ssiges der hos BfA er nogen tunge drenge at danse med. Min tysk rente er klar for 15 aars arbejde. Resten haaber jeg at fa fra kongeriget for 30 aars velbetalt skat. Men hvornaar? Sa der er smalle tider boy.. det skal nok blive bedre engang.P. t. er der skut meget at arve! Jeg gläder mig at se jer. Lukas er min seng klar?
Når man kigger i gæstebogen synes jeg ikke, at alle bidrag er lige sobre. Juleforberedelserne er i gang, men langsomt, juletræet er endnu ikke købt, gavelisterne ikke sendt - men alligevel garanterers en god jul. Håber alle er raske og helst ved godt mod.
Forkølelse - i stedet for alle de gratis "impfungen" skal du tage til DK engang imellem og få lidt antistoffer. Håber ansigtet får normal størrelse igen.
Når man leder efter en forklaring på surrealistisk litteratur bliver man henvist til en engelsk opslags"bog", som er så forbandet svær.. kan jeg få lidt hjælp.. Ønskesedler fra fredericia er under udarbejdelser - jeg håber der er blevet sparet op i de små hjem.
Jeg er nok min it lärers dummeste elev. Jeg skulle oprette et Hyperlink til min e-mail, det kan jeg ikke klare. Jeg kan det pagebildderen tillader, kan dog ikke finde saadan noget. Haar sögt paa google efter mine billeder de kan ikke finde dem. men ellers er det sjov og koster vel i starten flere nyeopstarts hvis man sidder fast.How do I do. Uhm,fläskessteg
Til min yngste käre sön..... allways look at the lightside of liwe... pröv om du kan ändre det.... thi saadan er livet, ingen har sagt at det er lutter lagkage.. se paa din far, der alte pjok!
Dette er vel nok et hyggeligt interaktivt museum,lugten af gamle bøger og af fugt,lugten af gamle skøger og af frugt. Snart er det jul,et gammelt plot for ivrige forbrugere,emballage i tonsvis,skuffede ansigter,ækel marcipan E244-E322,kunstige smil fra ekspedienter, julekort fra Malta,reklamer hugget i granit og utrolig ulækker musik!Hvad mere kan man forlange?
Selv om den rette besvarelse er afleveret af en person der har overskredet alderstrinet fo deltagelse, får han alligevel mulighed for en præmie - han skal give en hakkebøf på "den lille hornblæser" ved lejlighed. Til andre "viewere" prøv denne hjemmeside.
Som udelukket af konkurencen, rykker det i mig, der er jo noget af min egen livshistorie. Denne unge mand som ville forhindre "den lille hornbläser" at se en opmarsch ad danske nazister , var den senere präst for Eidersted i sydslesvig Flemming la Cour Möller, du har selv väret med i Tönning for at besöge ham. Han var prästen der Jordfästede min far 1947, der arbejdede uträttelig for den lille flok af dansksindede i landet. Da han blev pensioneret köbte han udenfor Tönning en Eiderstedgaard, sakalt Haubarg. Det skulle blive et mödested for unge Sydslevigere og danskere. Flemming Möller havde den overbevisning at danskheden skulle positionere sig ,ikke saa meget politisk end kulturellt. Han var som sa mange Eiderdansker. Det indbragte ham ikke altid forstaaelse blandt de mere koekstistense pragmatiske SSW politikere. Da hans kone kom ud for et färdselsuheld og blev svärt skadet flyttede man nord for gränsen. Flemming laCour Möller dödede for 1 aar siden og ligger begravet
Uddrag fra Frydenholm (Scherfig); Pludselig hørte man bravo-råb og latter, og der blev klappet. En ung mand var klartret op på statuen og hængte en sæk over hovedet på den lille hornblæser. Hornblæseren skulle forskånes for synet af det der forestod. Og folk jublede. Den unge mand blev hurtigt halet ned af fire betjente og anholdt. Andre politibetjente drev tilskuerne tilbage og dannede beskyttelseskæde om statuen og sækken blev fjernet fra hornblæserens ansigt. Hvad skulle den lille hornblæser ikke være vidne til? hvem var den unge mand? hvor tilbragte den unge mand sine senere år? Svar udbedes; deltagere i denne konkurrence må ikke være over 60 år!
Nu skal du bare sidde dernede i WD og give os dårlig samvittighed. Jeg har masser af sige, får det bare ikke lige gjort. Man har så travlt som single. mht. geocities skal jeg nok forsøge igen..... Håber I alle har det vel, glæder mig til anden på søndag - husk det fatter - posten er som regel meget længe under vejs - så vær i god tid. vh. It-Konsulenten
En hel uge uden nogen som helst har noget at sige. Der er noget gruelig galt enten med mit hoved eller min Computer.. Jeg forsöger ogsaa med hjälp udefra at at faa indrettet en Homepage, det er da fandens hverken Aol ("In 10 minutten ihre eigene Homepage) eller den side Thomas anmeldte ved Yahoo wirker, Medes Aol slet ikke reagerer paa min sides opraab kommer yahoo med en anmeldelse at min side er under construktion, forsöger jeg at gaa vidrere vill den have mit password som den saa pure benägter og istedet tilbyder min en betalt homepage til 9 $ 0m maneden og 15 $ engangsoprettelse. Disse skide firmaer kan mann heller ikke skälde ud og kalde dem for pengeafpresser die har nemlig igen adresse man kan maile sin harme til. Lord, lord lord. Det gälder kun gysser, hurtig og helst i forskud. Det er lurd
Godt sören peter clausen du faar en skrivemaskine! Nu til noget helt andet. I morgen er det" Allerhelgen", en dag hvor mann tänker paa alle personer der har passeret dette liv, og er optaget i Himmlen. Dagen efter,altsaa den 22. nov. fejres "Allersjälen" her tänker mann paa alle personer der er afdöd, ogsaa dem der maaske endnu ikke har naaet at komme i Himmlen og stadig sidder i skärsilden. Det er dog ingen af den sidste kategorijeg vil tänke saa meget paa. Af dem jeg kendte : Wilhelm Clausen som döde 1947 Hedwig Clausen Günter Clausen Poul Cristian Poulsen Dagmar Poulsen Dagmar Andersen Johs.Poulsen og mange,mange flere det er ikke kun med sorg i sindet jeg tänker paa dem. Det wa
Nu er det snart jul og jeg tror at min ønskeseddel er den samme som Christoffers,men jeg vil specifere den alligevel! En skrivemaskine. En pakke Belsø mysli.En Playstation 2.En Gamecube.Syv par Levis bukser.Et brugt buskort til 2 zoner.Et indkøbsnet med påskriften"Paris".Et ton muskatnød.En kopi af Peters kirken i krystal.En tatovering som lyder "Ubermench"i nakken. Der var en dame som som udtalte at Darwins teori om at mennesket stammer fra aben ikke er blevet bevist,men hun lignede også en gris!
. Har smidt min cd-playser af helvede til (Citat) Skulle jeg nogensinde väre i besiddelse af en cd-playser ville jeg godt hvad jeg ville göre. Haar fortiden med myndighederne, baade danske og tyske, ballade. En vil ikke give mig Folkepension endnu,de andre synes nu at jeg skal ikke have understöttelse mere og synes jeg skal söge "rente", men jeg har kun 15.aars indbetaling i Tyskland. Deraf ka`man ikke leve. Menn... jeg har aabnet mit visir og kämper med aaben pande! Det kan dog väre jeg midlertidig skal tilmelde mig i det danske samfund igen. Men jeg har jo mine börn saa i maa finde ud af hvem der vil tage imod en olding for en tid! Rolig ,rolig kun et tilbud ad gangen! Jeg blir nok til en p l a g e.
søndag eftermiddag, vi sidder hos mor og venter på at bøf og kartofler bliver færdig. mit komfur er jo gået død. søndag er jo den eneste fridag jeg har, jeg er allerede træt, efter bare en uge på fuldtid..kære jan din cd player har du givet mig, jeg mener ikke at jeg bor ad helvede til tak. jeg ønsker jeg alle en god uge.
Blitzkrig,pigeskrig,chilli med ild i ........................røv! Drik en kop Psylosobin te af amazon svampe så falder alt på plads,og hvis ikke drik noget mere! Suede koncerten var cool selvom den i en skod avis blev kaldt"En plagiat koncert"! Min cpu har ingen lyd,og når jeg vil ind i audio settings kan jeg ikke aktivere den? Mvh Piskeben,Vojens.
Ser fremad, har det godt, glæder mig til onsdag d. 25 - bliver der officiel IT-vejlleder, et forbandet hårdt og koncentreret kursus. Mangler kun en gang mere i Århus, et par enkelte opgave - og så er det videre. Stoffer tog sin første togtur alene igår - de bekymrede forældre fulgte med på behørig afstand, i bil, nåede netop af være i Herning da han ankom. Han havde nydt turen, havde fået en afkrydsningsliste af far, så han kunne kontrollere stationerne. Stoffer fortalte "at han havde sat kryds ved Thyregod selvom det ikke havde stoppet der, man skulle selv trykke hvis man ville af ".... Der havde for i øvrigt ingen kontrollør været, men det gik alligevel. Christoffer er en stor dreng, hele onsdagen var han til "harry Potte"-dag i Fredericia Hallerne, fra klokken 13.00 til 21.00, han havde fået en masse gode ting, fået nye venner "det er TIM " og haft en rigtig god dag. Når jeg ser på ham, er han min lille dreng, jeg skal beskytte, ordne alt for, beky
Hej-ho,hej-ho clausen. Synes det hele er sort eller hvidt, nat eller dag, godt eller skidt. Hvad er nu det ? Livet er altid uretfärdig, isär mod os selv. Man kan saa sätte sig hen og väre fornärmet, drömme sig tilbage til bedre dage , vär sikker uden for din dör gaar livet videre. Du skal selv tömre dig rammen for livet. Taag dig rolig en off day af og til, men husk den der kommer forsent bliver straffet af livet. (Russidk Ordsprog.) Derfor: op o taa, styrt dig ud i et. Far
Synes det hele er sort eller hvidt, nat eller dag, godt eller skidt. Der er ikke noget midt imellem, det må jeg søge. Ungerne tager på ferie i Struer idag, Christoffer skal selv, alene, køre med toget til Herning, den bekymrede fader står selvfølglig i Herning når han ankommer. Har smidt min cd-playser af helvede til - svømmer rundt i de gamle plader fra 80érne, Gnags, TV2, Genesis, Prince, Bowie og så videre, det er hyggeligt. og til sidst; Man har pligt til at være lykkelig Camus
Siden 8 dage sender tysk tv-sport intervies af alle mulige spiller paa fodboldslandsholdet om at sikre sig og kommentere at den kommende kamp nu ogsaa bliver vundet. Tyskerne skal jo möde Färöerne og er meget nervöse. Aarsagen er jo nok deres 2:2 mod Skottland. Saa megen omtale havde färöes fodbold vel aldrig för. Respekt, respekt. Nu skal sildehoverne bare gaa hen og täve pröjserne. Clausen (agurketidforvalter)
efterårsferieefterårsferieefterårsfeefterårsferierieefterårsferie efterårsferieefterårsferieefterårsfeefterårsferierieefterårsferie efterårsferieefterårsferieefterårsfeefterårsferierieefterårsferie efterårsferieefterårsferieefterårsfeefterårsferierieefterårsferie efterårsferieefterårsferieefterårsfeefterårsferierieefterårsferie efterårsferieefterårsferieefterårsfeefterårsferierieefterårsferie
Haaloooo....fra Walkendorf......(Ekko,ekko,ekko.eeooo eo o ) Her gaar det sa godt sa godt.....idag. Selv Jutta har det godt.... Hvordan har Du det Lotte og Du Lukas? Hvordan har DU det Sören ? Hvordan har Du det Jan Thomas og DU Line og Du Cristoffer og Du Lonemor ? Hvordan har Fru Clausen detmon? Svar udbedes ad dage evt tanker og ideeer er velkomne. Den ubestridte leder af clanen. Gerhard den Karl i exil.
Surt vejr med storm og regn. Tur til Warnemünde, at se paa bölgen og Alfred. Han har mönter fra Helgoland fra Cristian7 tid. (1749-1808) Hvad betyder initialerne Krone VR?om det kan findes i intn? Ellers intet nyt Nyt.-Som det plejer. Hilsen til alle
"OB,Ob er de bææste, dem kan ingen tææske", en knoldesparkethold fra Fyensland slog et par umotiverede frysende spanse topspillerer.En god oplevelse, men absolut ingen stor kamp. Endelig weekend.
Er ved at gøre klar til aftenens kamp. Skal til Oénse med gutterne, skal se OB mod det spanske (no. 1 pt.) tophold Celta De Vigo. Glæder mig.
Har set Sign`s i Rostock biffen ( paa tysk) ikke daarlig, dog skulle de ikke farvet alien grön det gav den skär af ironi. intet nyt ved östfronten.
Hostmasteren er igen online, så skal der til at ske noget på bloggerren. Har netop installeret explorer, fået ny opkoboblins, så min emailadresse er endnu ikke i orden, der kommer besked...juhuuuu
Kan selvfølgelig ikke huske forfatteren, vistnok noget engelsk, Billunds underrettes. Tak for al den hjælp jeg har modtaget i ugen løb - det har været fantastisk, hermed også en hilsen til søens folk. Visdomstanden trukket, hævet kind, hul i kæben, sidder på skolen og laver it-opgave, alt ved det nye.
I R R S I N N Start Fredericia 10:00 An Walkendorp 14:30 Tak til alle som gjorde opholdet i FREDERICIA behagelig. Her har intet forandret sig. Giv mig nye impulser. Hvad hed den forfatter til den Berlinbog som Du omtalte fornylig Jan? Svar herpaa udbedes.
Ligger i næsegrus på mine hævede knæ af taknemmelighed for transporttilbuddet til The Queens town. Flyttebil bestilt til Fredag kl. 12.30, huset flyder med kasser - alt er ved at være klart til operation "Det forsømte forår ll". Glæder mig til at se alle
Søren, du skal møde på Glentevej 19 2th. , Fredag den 13 (!) klokken 13 til indflytnings- og slæbehjælp. Påregn at bruge et døgns tid... Betalingen falder i naturalier fra vejlevej...
mandag bliver store vaskedag, for jeg har nemlig købt en vaskemaskine. så søren for fremtiden behøver du ikke at vende dine 2 par underbukser mere, kom bare over til lottemor. 4 kr pr. vask. ha en god week-end, alle i gamle mandfolk.
Jeg har været inde og se billedet af mig som "Rumpilot",det er faktiskt meget godt,men nu er det jo også af mig,så hvad kan man ellers forvente!Gode farver,og så er det jo en anden stil end du plejer at male,udtryksfuldt!
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 der er sa kort fra 1 til 63
Jeh har, jeg har ellers haft den tanke jeg er Gerhard allene pa paa denne side her og ville udnytte al den plads til til at löbe rundt og spille vandango saa endelig dukker Sören op med sin sin förste litteratur kritik af Blicher og gud hjälpemig min yndlings forfatter Herman Bang han er da virkelig god ham hermann find dig lidt litteratur om himself og du vil forstaa at han var et meget meget interessant menneske der er stadigväk nogle der läser ham skidegodt sören.
3. uge på VUC og jeg er allerede mega mættet af Herman Bang,Blicher, og de andre ynkelige,selvhøjtidelige skabninger som beskriver,en gård,en mark,en bonde som er i konflikt med sig selv over bondepigen marie,hvis onkel døde til havs,en diskussion om hvis krikke er hvems og hvorfor?Nej,der er langt til Hunter,Pete Haute og Edward Bunker.(Og The Simpsons)
Quater i ni, det er mörkt. 1. September begynder det metrologiske efteraar. Har i köbt formbrändsel? T.t i Walkendorf 14° Celsius (Anders) Stille stille.............................................
Lidt til eftertanke; > Det er lettere at skrive sin livshistorie end at holde den ud.... og Man kan hverken leve i fortiden eller nutiden, men kun i det øjeblik - der nu er forbi...
hej lotte,sören og thomas,börnebörn og venner og veninder,pantefogeder,politimester,fru nielsen,og bekendte. ja det har jeg lyst til. og bagetter paa Jensens Böfhus. Var fornylig paa et sakaldt fransk böfhus i Dalwitz...(hörer til Godset og betyres af msrr. Ro´bert) jeg kan si` jer de skal gaa langt endnu för de naar den standart. Selv Jutta mente at der er langt endnu. Mine udstilling er slut den 3.09 saa for jeg hele herligheden med tilbage. eeeeetttttttt billede solgt det mindste til 55 Euro = ca 450 Kr. Kan i finde et galeri i Fredericia der vil udstille mine billeder tar jeg hele Produktionen med til byen. 10% provision til jer. maaske elve . Näste termin for tur med bil til fredericia bliver omkring thomas flytte dag. Husk at köbe en makrel den dag. Har malet tre nye billeder et af sören som jeg synes er blevet rigtigt godt alvorlig jeg synes det er kedelig med de landskaaber saa jeg er gaaet over til figurativ maleri. vi ses.
hva så far. kommer du ikke snart til danmark så vi kan få os en gang mørkt groft rugbrød med becel og røget makrel. jan jeg skulle hilse fra bente brotgård eller hvad dælen hun nu hedder, hende den bette. nu varer det vist ikke længe inden model caroline skal i avisen igen. hej hej
Det er sjovt at,hvad war det nu han hed, Severin kan aabne sin käft som et kraterhul og sige saa lidt. Sande engle har ingen vinger. og bor ikke i himmlen der har de ikke noget at göre sande engle har ingen vinger og er saa flinke og rar som du.
Gaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaab.......................................................
Modløshed? Nej da, en lille krise måske, modløsheden trives langt bedre i Nordkorea, Dresden eller Moskva - næh, vi har jo trods alt hinanden engang imellem. Nu skal I jo snart komme med gaver til mit nye hjem, så har både I og jeg noget at gå op i. Og lotte, hvis du næver mit navn og adresse til din nabo bare en eneste gang, så vil jeg aldrig lave flæskested med brun sovs og rødkål til dig. Tænk at nævne flæskesteg i 30 graders varme, det må være det Poulsenske gen der stritter frem. hilsen den lidt triste, men absolut ikke modløse.
pas på med at drikke en kop kaffe med en nabo, det kan blive et mareridt. hun kommer ind i butikken , hun sidder og venter omme i gården og når hun hører man er kommet hjem , står hun udenfor vinduet og råber , lotte og lukas kommer i ikke ud og leger. når man så har sagt nej 3 gange går der 5 min. så ringer hun og spøger igen. og gud hjælpe mig i går havde jeg vasketøj ude og kl. 22.oo hørte jeg en pusle i mørket. gæt hvem. hun ville tage det ned og bære det i for mig. så i dag er vil taget om til mor for at sloppe for hende. jeg tror at jeg flytter til pjedsted, jeg kan åbentbart ikke få ro for belastende folk. kære jan , pas på hende når du flytter til glentevej, hendes altan vender lige mod dig. tak for nu.
Tak for raadet Thomas! Hvis jeg nu bare vidste hvordan jeg kunne tröste jer alle.Mig synes der er udbrudt en art modlöshed i Familien, jeg haaber jeg synes forkert. Her som sädvanlig mit rövkedelige sanhed: De färreste levede lykkelig til deres dage ende! I de själneste tilfälde har livet en eller flere HAPPY END`s . Gaa hen og forelsk jer! sikke noget hva? hilsen fra en skrothandler.
Nej hvor er der travlhed her paa kanalen.. Min comp.har lidt kuk engang imellem nu serverer den mig plaudselig en oldgammel version af AOL Gu`ved hvad der vel foregaar paa Festplatten, jeg tror de war fast men det skal vel läses som F E S T og hurlumhej. Hvad siger Du ITJAN ? Det gaar ikke med salget af mine skillerier i Gnoien! Saadan er det med at kaste perler for svin. De vil hellere ha`et Lithografi af van Gok med guldramme on at köbe i et hvert möbelhus en et unikat af clausn. Malerie er brödlös kunst. Hilsen fra en sur maler. Det er den samme surhed som naar jeg havde mistet en ordre hos icm.
Du skal nok undergaa en skönhedsoperation Thomas, saa vidt jeg kan huske havde it foruden et skönt ydre en XXXXXL f i n g e r. Din far som saa gerne vil väre sjov. Det kan väre Du skal have et GREEN CARD i Sachsen-Anhalt. Saa er i to dernede. Hilsen til Lotte og Sören der ogsaa morede sig. Gerdchen
Det er dejligt at man allerede er ønsket som it-instruktør inden man overhovedet har påbegyndt kurset. man må have et godt rygte, eller en allehelveds mangel på kvalificeret arbejdskraft. Rosenborg - Brøndby 3-0 (spille først kl. 20.oo)
hvad nyt kan mann ogsaa berette naar det hele ligger "usamlet" som et puzzel? jo..da.. jeg er ved at skrive en fortälling, (roman) har allerede faaet tre a4 sider fyldt, jeg synes de er go og spändene. pa dynsk. !!!! nu er der höj sol over walkendorf hilsener fra bondelandet.
Jeg har pudset næse nu i mere end en uge jeg har en tønde fyldt med snot og den skal jeg bruge til at hælde ned af bakken grønt og smukt og flot tænk, på en sommerdag at stå på ski i snot. Fra "Mustafas Kiosk" af Jakob Strid
Tillykke med Fødselsdagen JTC,så uanset hvor mange gange mor fortæller om at du var ved at blive kvalt ved fødselen,så har du klaret 37år,det er mere end hvad Jesus og Cobain kunne holde til. Idag skal jeg se Lord of rings på dvd,og snart kommer Midt om natten 2.
Til fernisering standsmässig paaklädt med ulbrichskrimjaket med leninstegnet ( i ved nok de gamle forbindelser ) . Pressen tof et billede desvärre i s/hv saa han kom ikke rigrig frem. Kl.19:00 dukkede Byens Kvindelige Kulturelite op for at mönstre , det tog 14 X 3 sec. (Da var 14 billeder) og saa til kaffen.Man bad Maleren at fortälle om sine värker om motiverne og tecknikken. Jeg gav raadet man skulle give sig mere tid at betragte disse kostbarheder.Om min vej til MVog sniksnak. temp. i lokalet war henved 32 grader alle kölemaskinerne (Cafe) löb paa fuld omdrejning sa det var bare med at komme ud. I dag en 3 spaltet artikel over aabningen prima skrevet med lignende billede( med kunstneren himself). den 2. August det var markedsdag i Gnoien og alle valkendorfer bönder kommer til stan. Det ligner da ikke vores gade, Kirken er skäv, i skoven er der for mörk m.m. der er flere der aldrig har läst en bog (jo deres sparkassebog) hvordan skulle de kunne se paa malerier. det er til at le
Pyhh, det var hårdt med 24 timer uden tv og video. Har netop købt 24 tommer Phillips-tv (ikke 16:9), Panasonic video, tvbord og, hovsa, vaskemaskine. Alt er nu istalleret, så livet kan gå sin vante gang. Det var godt at ferniseringen gik godt - og også at du er ved at være lidt tyndhåret.
Efter at have renset mit haar for de sidste tomatrester er jeg efter endt fernisering tilbage i Walkendorf. Det war en warn dag saa folk have nok at ville gaa pa en udstilling. 4 Kvindelige "kunstkritikere to fra presse og tänk Willi og Herman var ankommet. Det sidste var den overaskelse dejlig at se sine ganle brödre. De kan sagtens Willi havde laant sin Datters (Birgits ) bil 500 BMW p.gr. af klimaanlägget, saa kan mann sagtens klare sadan en smuttur . Billederne falt vel godt ud, senere mere. Godnat da
Først og fremmest ønsker jeg alt held og lykke (tillykke) med udstillingen i aften - håber du nyder det, om ikke nu, så senere... Sidder i et hjem uden tv, video og vaskemaskine, første del af "resten af livet" er igang. Varer dog ikke længe, farer ud af døren og køber tv (21 tommer uden 16:9), video )den billigste) og masser af vaskepulver til industrimaskinerne i kælderen - der er gudskelov masser af udsalg og jeg har fået min overtid udbetalt. Hav en god aften og saa videre...
fra www.gnoien.de 31.07.2002 Café am Markt in Gnoien Ausstellungseröffnung von Gerhard Clausen aus Walkendorf Forslagne hjemmeside højner i høj grad niveauet på "bloggeren!". Grundet forskellige omstændigheder, kan vi nok ikke nå ned til ferniseringen, selvom vi meget gerne vil.
Hvis mann vil vide hvad der foregaar uden for Fredericia`s byport : www.gnoien.de under Freizeit und Tourismus sehr zu empfelen!
Ska vi ikke ha lidt niveaa i dagbogen? hvorfor kan mine drenge ikke diskutere Erasmus von Amsterdam og hans Cristian med mig paa behörig vis? HST= HANSESTADT STRALSUND ( Som HH:Hansestadt Hannover)
Saa fortsättes serien : forleden hos Billunds............. I min sögen efter nyt fra Hans christian a. stor plakat i vinduet Ny biografphi om ham, bogen var der ikke kun plakaten info fra sälgeren ( Hun) det var en amerikanerinde der havde fundet ud af de smaa kryds i hans dagböger betöd at han viksede den dag(tysk:polere) . Na er den nu ogsaa naaet derover ?!. Experten träkker haaanligt paa smilebaandet. Hvis nogen kommer forbi, hun vil tage den hjem, kig paa èn`og fortäll. Reinhaard von Rhiinhaard Gog Clausen.
Der er muligvis plads til en kummefryser i en bekendts bil - forudsætningen er, at en tilsvarende model til en tilsvarende pris er leveringsklar pr. 19 september. Brugte foriøvrigt 1 time mellem 00.00 - 01.00 på at forklare min 10-årige søn, at jorden ikke går underm vistnok.....
Godt jeg ikke viste Christoffer hjemmesiden med Weekend ture til Amsterdam! Jeg hører Gerd`van gog holder verdens premiere på kunstudstilling,held og lykke med den! Nu siger de at kæmpegranitstenen ikke kolliderer med jorden alligevel!Jeg havde ellers planlagt at jeg om 16 et halvt år ville låne mange penge i banken,lege med æter,tage til Polen,og rende nøgen rundt ugen før sammenstødet,men det blir vel ikke til noget. Hvis der er nogen som har en bil der kan rumme en kummefryser(Køleskab)så må de endeligt sige til.
Siden klokken 17.30 dags dato har jeg hørt om; spiderman-kostumer, spiderman handsker, spiderman tilbehører, Århus, Tegneserier, Obi-Wan, lange hårtotter, Mace Windu´s lasersværd og så meget videre... Det er hvad man får ud at at lade sin søn tilbringe en eftermiddag med hans Farbror....det blir´ dyrt.
1+1+1=111? Christoffer er lige dukket op for at besøge sin mormor,de to sidder og hører giro 113 og spiser papcorn,hyggeligt,hvis man ser bort fra varmen.Nede i Billunds,ledte de efter HST,og de prøvede at bilde mig ind at den på Dansk hedder"Leaving Las vegas"selv om jeg sagde at jeg havde den i to udgaver,men de blev ved med deres Tvind overbeviselses teknikker,så det endte med en flyve skalle,en snes knytnæveslag,trusler"Jeg hved hvor dine børn går i skole" før jeg blev overmandet af to Undercover-gademusikanter.Men spørgsmålet som hele tiden dukker op....hvem købte sidste eksemplar? From Hell.
Det er haard kost hvad der kommer ud af kielen af Erasmus af Rotterdam. Scholaastikeren, som jeg engang for en del aar studerede. Der kom en del hovedpine ud af det. Senere har mann fundet ud af aat han var död af syfillus. Men det kunne mann jo let inficere sig med i den tid. Dermed vil jeg da ikke sige han var gal i sindet, uhadada nej, han har saamen nok efterladt sig sa mang et klogt ord,da. Vejret har bedret sig fra morgenen med tykke skyer og "niselregn" til en fuldfed sommerdag med spisning paa altanen, og dagen war reddet da min höjelskede datter ringede op...ja hvis jeg ikke havde hende. Nedtälling til Dommedag for 57 aar siden war vel begyndt Det er godt at Jan Thomas har födselsdag den dag saa kan vi altid huske det, men det ka Jan da sörmene ikke göre for. vi nedtäller dog aligevel til dagen. Farfar is an old sluderhang.
Har Jupiter ikke indgivet menneskene meget mere affekt end fornuft, som en snes til en? Og så har han sat to mod en, to tyranner så at sige, af største voldsomhed, vreden og begæret. Hvor meget fornuften formår mod disse forenede stridskræfter, fremgår tydeligt nok af dagligdagen, hvor den ikke har andet at gøre end at skrige sig hæs i protest og formulere moralen. Og de to ber sjælens hersker ryge og rejse og tager endnu skrækkeligere på vej, indtil den kører træt og trækker sig tilbage og giver fortabt. Erasmus af Rotterdam, 1600-tallet.
Det er selvfølgelig god hukommelse...eller også 1 stk. 25,-, 5 for 100.- hos Billund. Har fået tilbudt Glentevej 19 2.th - hvor faen er det, skal svare inden imorgen kl. 12.30 og kan ikke få fat på nuværende beboere. Næste uddrag: Da vognen er udstyret med en moderne teknik, der kun kræver lidt vedligeholdelse, er det kun nødvendigt med et ringe omfang af regelmæssig sevice for at bevare vognens trafiksikkerhed, økonomi og driftssikkerhed.. Forfatter ukendt; Instruktionsbog Cordoba 1994
Raoul duke har mange gode ideer,har du købt bogen eller har du en super hukommelse? Matt groening har et spørgsmål:Hvis man får amputeret sit ben mens man lever,venter det så på en oppe i himmelen? Og:Er der hulemænd i himmelen?
Serveren er nu igen oppe og køre - men jeg modtager stadig ingen mail!!!!! Kun de færreste fortstår psykologien i at ordne en færdselsbetjent. En normal fartsynder vil gå i panik og øjeblikeligt køre ind til siden, når han ser det store lys bagude ... og så begynder han at undskylde og tigge om nåde Det er forkert... Det vækker blot foragt i strisserhjernen. Det man skal gøre - når man kører med de 150 i timen og pludselig ser de blåblinkende lygter i sit kølvand er, man skal accelerere, tryk sømmet i bund helt op til 180 hele vejen til næste frakørsel og foretag et 180 graders sving... Hunter S. Thompson; Fear & loathing i Las Vegas
Kan desværre ikke sende og modtage mail...serveren fra Cybercity er nede. Evt. meddelelser kan sendes via teecee@ofir.dk
Christoffer,jeg er ked af at jeg ikke kunne komme til din fødelsdag,men jeg var ved at bygge en kopi af eiffeltårnet af knækbrød!Men jeg vil gerne se alle dine gaver en dag,jeg hører at du har fået en gameboy adventist...det er da cool!Så en dag besøger jeg dig og glæder mig til at se Tusindårsfalken,som helt klart slår det SW som jeg er i bessidelse af.Og måske har jeg en rigtig gave med til dig! (Fattigrøv her i slutningen af måneden)Men jeg håber du havde en god dag! May the force be with you!
30 minutter, så er fødselsdagen ovre. Vi takker for den venlige deltagelse - de forærede midler er allerede omsat til en GameBoy Advance. Lejligheden er fyldt med alskens star wars og lego - dagen var en meget stor dag for Christoffer.
Forresten ... jeg tror aarsagen til all den regn findes i kulthandlinger farbror soeren fremkalder ubevidst ved sine medizinmanns kult handlinger, med höneslagtning og bongo trommler og rythmiske stampen i gulvet!
To Day is CRISTOFFER`s Day... Ti aar paa denne verden.. TILLYKKE me èt da. Det er da spändende at have sa meget tid foran sig. Ski` med at det ikke altid er lutter solskin, baade storm, regn og torden kan väre spändende, det gälder kun om at have ly i närheden og det har Du jo. Haaber Du for en god dag i det lille hus, med hele familien omkring dig. Farfar
Endeligt har Guderne opdaget at jeg har slaget en høne og drukket dens varme og aliminiums smagende blod,for til gengæld at få dårligt vejr.Nu venter jeg blot på at dommedag skal komme til syne i form af en gigantisk bølge som vil skylle(Dansk Folkeparti ned i en rist)alt liv væk fra jordens overflade så vi kan starte påny(Undtaget mig,nogen må der jo være til at fortælle de andre hvad de skal tænke!
Synes godt om udtrykket "brutalkapitalisme" - har ikke yderligere kommentarer, da det netop er hvad der er ved at ske. Politisk forfalder landskabet mere og mere, politikerne bliver mere og mere "medieludere", der bruger medierne som springbræt til deres egen vinding og så kører de ders eget løb. Sommerferien er blevet brugt af DF til at køre en række smædekampagner mod alt hvad der er fremmed i DK, versallerne fra Venstre følger med (magtveligehodelse), og den danske befolkning følger apatisk med - bare vi selv har - så skider vi på alle andre.
Turen til WD gik hurtig og glatt igennem. Zing snurrede med max.ydelse og blev overhalet paa det lille stykke motorvej ( 2,3 km)fra färgen Rostock til Abfahrt Ost af 14 danske gröntsagskölebusser. Mandag tirsdag blev zingen gemt väk knoglerne skulle have fre... Lotte er en rar at gäste, Lukas en stor dreng! Taaak til alle for sidst. Ingen response paa mine dommedagsprognoser!!!! I Walkendorf alt ved det gamle, om natten gör hundene om dagen snurrer grässlaamaskinerne.
Til lykke til Olle... Til lykke til Ramus... Håber turen til WD gik well.... Kaffe og Kage, "Lille Hus", Fredag d. 19.07 klokken 14.30....
Det er allerede femten minutter over tolv. Under däkke af terrorist truslen er stormagterne i verden ved at opruste. Först Busch som perhaps havde en grund til det. Derefter hans ubetingede loyale vasal Schröder, der med en indenrigsminister som havde staaet i läre ved de latterlige befrier i firserne Rote arme fraktion, han havde forsvaret for et paar af dem, har oprustet ikke den tyske här menn den saakaldte Grenzschutz som staar under hans og kansleren komanndo. Der er pumpet millioner ind i den organisation som skal forsvare borgerne mod terrorangreb. Den kann selvfölgelig ogsaa bruges til at nedkämpe " optöjer " som borgere kunne finde paa at starte. Altsaa til nedkämpelse af interne uroligheder. Senest er Chirac sprunget med paa vognen, välgerne som i Danmark med Pia, som i Holland og senest i France som ville give ham en lärestreg ved at välge höjre blev nödt til, for at redde sig ud af situationen, give Chirac den umaadelige stötte der nu gör ham skör i Bolde
Der er en som har bildt mig ind at man skal gennemføre garagen i Driver for at bruge koder men ham som har fortalt mig det tror også han er så klog,er det ikke rigtigt Jan TH.C?
Vi bor i din B&O,stereo-reol,sammen med Mabel og med Hanne Boel. Når nettet er til rådighed skal det bruges fornuftigt!....Sneglzilla!
Så er jeg blevet optaget på Danmarks Pædagogiske Universitet - hvor jeg i løbet af næste år skal tage Skole-IT vejllederuddannelsen. Den giver mig mulighed for at bedømme og gennemføre skole-it uddannelsen for lærere landet over. Jeg skal være den der planlægger kursusgange, styrer Skoda-konferencer og vurdere opgaverne, fedt - 2 år, så fiser jeg ud i det private og laver det samme for større virksomheder - for dobbelt hyre... Og dagens; En gennemsnitlig, rask, veltilpasset voksen står op klokken halv otte og har det ad helvede til.
Goddaw do..velcomm jem da! Tavsheden fra mig skyltes tekniske forholdsregler som telecom indleder vis mann efter flere opfordringer ikke betaler sin afgift, jeg trak den en dag for langt, og jeg maa med flovhed i skriften erkenne de sataner lukkede for röret. Dagen efter var alt euroriseret men de lod mig sprälle en weekend over som nu er overstaaet. Jeg ville jo have väret til 5/6 juli dog der var lovet daarlig vejr, jeg ville köre udenom, men jeg tar nok Ö-turen som jeg starter i morgen. Fra Fredericia vil jeg saa en tur til Tönning paa et arkiv som kun har aaben torsdag fra 9:00-12:00 . Saa faar vi se videre. Turen gaar selvfölgelig paa blitzzing....................................................................................................................................
Hola amigos.. Vendt tilbage fra syden efter en vidunderlig tur. Drukket masser af billig sangria og slikket solskin. Nydt de dejlige aftner, tog t-shirt på kl. 23.00, paa pladsen. Billeder er paa vej til fremkaldelse - I SKAL se dem ved lejlighed. Nyder nu TdF i regnvejret.
hva så far. jeg syntes du sagde du ville komme, men der har selvfølgelig også været dårligt vejr. vi håber at du snart dukker op. vi har passet hamster i denne uge, men det er godt nok ikke meget vi har set til den. men det er da et flot bur. vi ønsker velkommen hjem fra spanien, gad vide om der er nogen der er blevet dernede. er der nogen der har set Polle Fiction? vi så den idag og det var så det.
Imorgen bliver jeg vækket af kanoner,men jeg er forberedt,jeg har nemlig købt en gigantiskt rulle staniol. Den røde lampe blinker hvilket betyder at min latterligheds kvote er opbrugt. Vi snes......nu blinker den igen!
Wow....Spiderman (Der spinne)er totalt fed,det er nok den bedste film siden .............Episodell(SW) Den kan anbefales,og den er desværre også børne-venlig,hvilket resulterer i nogle kollektive grin,som jeg HADER.
Hello....er der nogen på linien?Jeg er oppe hos mor for at chekke min mail,skulle lige ind på bloggeren,men der er jo ingen filosofiske indslag som man kan bryde sit hovede med.Jeg har fået Mobilos og mit nummer er:20775167 det er taletid til 2,50 i minuttet så jeg ringer kun hvis jeg får stærke smerter i brystet.Hører at Brother inc. og co kommer imorgen så jeg vil ned og plyndre kolonihaven imorgen før de dukker op,,jeg har plantet nogle mælkebøtter og strikket en anorak ud af nogle pudsige små egern som jeg mødte på busturen fra Fredericia til Holms passage i Flensborg.Hav det godt til vi ses!
Har det dejligt i Spanien. Vejret er endnu ikke optimalt, men solen skulle for alvor indfinde sig i loebet af idag (40 grader). Turen herned var haard, mere om det senere. Omraadet er skoent, der er ikke saa mange turister og priserne er acceptable. Vi er paa tur efter hadegaver, de findes i tusindevis hernede. Vi har alle det godt, mand, kone og ungerne. Jeg opdaterre loebende
Hei SÖNNE kom hurtig tilbaka! Det var saa opmuntrene at have dig med paa bloggeren. Tyskland fik en over näsen, selv om alle tyske TV stationer ikke har opdaget det endnu. Vi andre maa nu döje med "DER VITZEWELTMEISTER" die näste aar.Ellers havde det väret en god tid at starte en revulotion her f.eks die haard tränkte 4.Mil. arbeitslöse...........Hele regeringen var i JOKOHAMA , men de sover som selvanlig, og feier enda vitzeweltmesterskabet. Hej (med j)
Dette er det sidste indslag til Bloggeren i denne omgang,jeg har nemlig ingen tlf.forbindelse fra mandag,1/7,men jeg satser paa at faa det oprettet hurtigst muligt,jeg faar nemlig svärt ved at undväre"Miniclips",monotome spil,og de kloge ord fra Walkendorf paa Bloggeren. Nu maa jeg hellere skynde mig at downloade nogle"Babes"saa länge det er muligt. Paa gensyn!
Lidt lommeuld pilosofie giver mod paa tilvärelsen, Jeg kan ikke snakke med andre sadan lidt dansk altsaa ergo maa konputeren holde for, og naar prody parrot läser det op for mig välter af grin og har det strax bedre.
Lukas vil nok cyckle,men kan han??????? Igaar var jeg hos mor,hun lavede macaroni og ködsovs,aldrig har jeg smagt noget saa godt,saa i fremtiden vil mig og min bror nok väre at finde ved mors gryder....Mums..... Hvordan gaar det i Tyskland?og hvordan mon det gaar i Spanien?Her gaar det godt,,jeg gläder mig til at re-etablere mit hjem,men det blir morsomt at se hvordan mine kammerater vil faa min sofa op i lejligheden? Og husk,der er intet at frygte naar man er stärk i troen. The end.......of the beginning!
hvad er det dog i alle skriver på disse sider, jeg kan slet ikke følge med. lukas og jeg har været i haven og plukke jordbær og ribs. imorgen for lukas en ny cykel, men gad vide om han vil køre på den.
Käre gud, - der er ikke nogen der kann hjälpe dig til allersidst. Har du ikke haft den fölelse för , sa bliver du räd for alvor! Nar du kun har sögt til den side af livet hvor der var liv og glade dage er dette ikke forunderlig. Har du begaaet et par dumheder og faaet et over näsen og har du lärt af den smerte er du knap sa overasket. Med alderen kommer denne fölelese af hjälpelöshed alligevel af sig selv, den udgör den, til dags ikke meget efterspurgte.- alderdoms visdom. Den aktuelle livsfilosofie kender disse udtryk ikke mere som sa mange andre visheder er de overdäkket af alt det skarn der paduttes os som det vigtigste for livet nyde, tilfredstille dit behov, leve, opleve, se- overgangen ved forestillingens slutning er dog den samme. Alt den unödvendige bagage kan kun göre din smerte större, ja du har erindringen for en kort stund men ogsa de kan öge din smerte . Forberedelsen til det allersidste er nödvendige og kräver dog en tid af dit liv. Behold dem for dig selv og la
Så er vi ved at være klar til afgang - altså til Spanien. Vi tager afsted klokken 05.45 imorgen, fredag, og er tilbage i Dk næste søndag. udsigten siger; 32 - 35 graders varme, ingen skyer og masser af " Chartaux" Husk! Tryk på post&publish
Hvor er min Game Qube?????????????????? Hvor er mit 32tommers TV og mine Werner Panton möbler????????? Hvor er min Ferie???????????? Hvor er Holger???????? Who Framed Roger Rabbit????????? Og nu mere kedsomhed: Gud er död.Mvh Nietzsche......Nietzsche er död.Mvh GUD.!!!Hvis gud skabte jorden paa syv dage,kan han indrette min lejlighed paa femten minutter.Gud er ikke död.Han er bare meget syg!!!!!Og til sidst:GUD LEVER!,Det gör den vantro Sören ogsaa!
Der er intet i verden mere hjälpelöst og ansvarslöst og depraveret end en mand nedsunket i en äterbranderts dybder..oh gud sagde jeg det höjt?eller bare tänkte det?Talte jeg?Hörte de mig? HST. "Den der gör sig selv til et bestie,slipper for smerten ved at väre menneske" DR.Johnson. Udrag af Gonzo Journalistik. "Kill the body and the head will die"
Jeg kan huske at mifi poulsen, naar han talte politisk, gerne citerde en radikal politiker der i diskussionen om forsvaret skulle have sagt: "hvad kan det nytte". Tänk dig det, og saa saa han med et udtryk af "yuo cant`believe it" paa mig . Värre kunne der ikke siges noget i det officershjem han kom fra. Det var höjforräderi idet de radikale en gang i begyndeelsen af forrige aarhundrede (1920) var aarsag til at Oldefar poulsen maatte tage sin kasket af og blive efterskoleforstander.Da jeg begyndte at komme i det poulsenske hjem morede han sig dog ogsaa over de uafhängige som stod politisk paa ultra höjre als for en Haer paa 4,9 millioner. Ved et valg rög de med et brag ud af folketinget, jeg tror at en af dem hed Ivar Poulsen, mifi kunne beskrive den situation de nu befandt sig i. för alle stemmer var optalt sad de i et bumletog hjem til bramminge. Det lo vi meget over den tid..... ak ja. (uddrag af min egen dagbog fra den 21 Juni 2002)
Som enhver anden avis, spændende nyheder skaber en større læserskare. Vi glæder os alle til ferien i Spanien, vi har det alle ok, også børnene, der har fået det at vide. ´Præsentation af nyt "kaldenavn" --> x-man
Den 24. Juni 2002. Naar alt kommer til alt, er hele livet en spög! Det vi har brug for er nye floskler. Vi snakkes ved.... som Lotte siger
Dette er IKKE mangel på mod; Lone & Jeg går i fuld overensstemmelse fra hinanden efter vors tur til Spanien!!!! (afgang næste fredag). Dette er mod. Jeg skal nok ringe og forklare mig.
Serien har været afbrudt på grund af sommerferiefrokost på Købmagergades Skole, samt Ingas 60 års førselsdag - men den fortsætter her: At vide, hvad der er det rigtige, og ikke gøre det, er mangel på mod . Konfucius Sporten kort: Jeg gider ikke se fodbold mere - slut.
Da lärer Clausen aabenbart har tidsproblemer eller er i Espania (i morgen var i forgaars). optages en serie her. Überraschung : Tysk geteilt: übe-rras-chu-ng. 1 . Gewohnter Ablauf. 2: Schicksal, Wunder. Siehe auch: das Wunder von Bern. Sprich: Die Überraschung von Bern . Fortsättes: Jul 2003
Hvem er vi ? Skal os andre nu läre korrekt dansk.? Jeg tränger nok til`et. Saa sparten kart! Hvem f... kan stoppe kahn. Manden blir` da endnu mere skör.... nu hvor han vinder over alle hold. Ka da ingen skore! I övrigt skulle Scott have indrejseforbud til USA og tilbydes omgaaende STATTSBÜRGERSCHAFT i Germanien det var hand !!! han förte handen ud til siden og gjorde maalet mindre...snyd... snyd.... snyd
Vi starter her vores nye serie: Overraskelse (navneord, fælleskøn) deles: o-ver-ra-skel-se 1 . Det at blive overrasket 2. Uventet hændelse, uventet gave Fortsættes i morgen
Löft dit hoved du raske gut, om et haab eller to blev brudt, blinker et nyt i dit öje, straks du faa glans aaf det höje. Björnsteine Björnsen
hej sønne. hvis du keder dig kan du da altid rulle din køkkenpersienne op, og vinke over til os,det er så lang tid siden vi har set dit fjæs. er der nogen der gider at køre mig til kolding storcenter lørdag kl. 13 30. s.u. Jeg håber at alle har det godt, det er ikke meget jeg ser til mine brødre i denne tid.
Jeg maa godt nok have et monotomt liv,,jeg har simpelthen intet at skrive om,saa derfor disse kloge ord:Hvis man starter med slutningen sparer man en masse tid!(Gälder andet end böger).Ga-Jol klog.
Synges med let rusten stemme, tåre i øjenkrogen og med masser af lettelse... melodi: La marseilliese haha haha ha haaaaa haha haha ha ha haaaa haha haha...... pyyyh...
Hej alle bloggere. Jeg synes jeg sender en masse mail rundt i systemet, men får aldrig respons? Gå på fredericiaonline.dk og søg efter ¨tosprogede på lejrskole, så kommer der en god artikel frem. fra tysk tv, " hvad synes de om wm indtil nu ?" , svar; " vm.....ahh de mener wehrmacht !" Tysk kommentator synes at det er sjov at polakkerne har "eingebuergert" en nigerianer.....så han kunne komme med til vm. Fact ; han har boet i Polen siden han var 17. Fact : Jeg nævner i flæng....klose, Asamoah, Neustadt (neuville).... Frankrig....hvorfor verdensmesteren i sidste kamp...æåv
Hej Lotte hvor blev dit indläg af. Es gibt nur ein rudi völler....es gibt nur ein rudi völler..ein rudi völler...es gibt nur ein rudi völler.. Melodi: Quantara merra... Denne sang er tilegnet Thomas Clausen nr. 1. I tyskland
Hej - fodlam betyder lam i foden.Medicinsk ogsaa kaldet "Podergra" formeget urinsyre i blodet, som kaptain Vom havde det Knold og Tot`s Far. Futwold er vold med födder. Kan ses daglig. Starwars spörgsmaal NR 23.567: Hvilken Rolle spiller Kong Kylie i Jappas opdragelse?. Tyskerne kalder ham "der kleine könig"...de har en komplet mangel paa ordspil. Hva mä din tilmelding til Das GROSSE gewinspiel, Sören..?
I aften skal jeg se STARWARS for femte gang,,jeg begynder at undre mig om jeg er autist eller bare synes om at tilbringe tid i biografen(fetish).Ellers sker der ikke saa meget bortset fra at alle kampe som sendes skal ses,selv kina mod costa del sol(Rica) stod jeg op for at se paa sverige.lige nu faar Portugal chance til at bevise om de er de bedste, de skal bare hente de to maal de bagude med.Fodlam????betyder det lam i foden,og futwold er det noget de sender over RTL?
Hvem vil deltage i mit private "gewinnspiel" ??? Hovedgevinst 50 Euro paa den bare haand. faa mere at vide om din chance paa: "FAMILIE DAGBOG" om kort tid. Tilmelding her nödvendig
Stlle,stilhed,ro over familien... Starwars og futwold behersker tankerne, Lottes comp. er syg og sover i sovevärelset Jeg er paa det seneste blevet lidt fodlam. Zingen blir brugt flittig til smaa ture i dette skönne vejr. Mens alle ossi´s gloede körte jeg en herlig aftentur, en af de aftener som er saa själdent vindstille, lun, nästen skyfri himmel med herlig solnedgang, a nö det! Hej
Idag skal jeg til Kolding og se?????????????Starwars med THX-lyd. Saa mangler jeg kun en oversynkroniseret version.
I modsætning til vores naboer i syd kommer der mange daglige kampe i tv. Desværre kan vi ikke se nogle tysk transmiterede kampe, da ARD og ZDF kun har kontrakt for det tyske område - derfor bliver der sort skærm når der sendes wm på disse kanaler. Hvad fanden er det for et samfund vi lever i. Til dagligt skal jeg se tonsvis af reklamer på alle mulige tidspunkter, men når der endelig sendes noget seværdigt, skal man aflevere endnu flere Euro... Tak til Kirch. De danske ugeblade er forøvrigt enige om, at Danmark var offer for et komplot til Grand Prix.... hvad vil de mon skrive hvis DK ikke vinder wm? Er der nogle gode kampe du vil se, er Dk ikke længere væk end en næsten pesionist kan springe ind i bilen. Se kampprogrammet og sendetider på www.tv2.dk
germansk langkikning transmiterer kun 1. spil af WM live per dag . Resten er snak og prominente. Typisk, lig`som Corinna (Blavvddrr..) tror mann paa sejr og europäisk klasse.(for dk war det selvfölgelig kun et uhelt, der skal indlägges en velfortjent, kreativ pause! ) Tyskland ryger ikke ud "wir gehören zu den vier grossen". Hvis mann vil se alle fodboldkampe pa TV i germanien skal man abbonere paa premiere-spurt for to (2) aar. til 18 Euro pr. md. + reciever til 7,50 euro pr.md. Det kan igen arbejdslös tillade sig. I hele forrunden kan jeg ikke se et eneste dansker spil live, de sender deres egne kampe og skuler meget over til england (3 spil) som de nok mener er deres farligste modstander i europa (Pah!!) (I can live wihtout mussike from siegel)
Star Wars episode ll er godkendt. Fantastiske scener, landskaber og kampe, selv Anakins præstation er acceptabel. Jedi Far & Padewan Søn
Jeg skal igen ind og se STARWARS,men först klokken ni.,jeg gläder mig faktiskt ogsaa til trailerne til Spiderman og Blade II som ogsaa snart er aktuelle. Og saa vil jeg gerne takke for gaverne og kortene jeg fik til min födselsdag.
Farten igennem Danmark på "Zinngen" skyldes garanteret den hemmelige lidenskab for det tyske fodboldhold, der skulle spille klokken 18...
Yoda taler ikke tysk - han taler Gunnar NU´sk og er den sande klon. Vi glæder os også til at se den - vi tager derind onsdag - så må jeg sidde i mørket og oversætte for begge unger. Tak for sidste;søren, det var hyggeligt, men som sædvanligt alt for kort - det er ærgeligt at vi bor sååå langt fra hinanden.
Starwars......WOW! Aldrig har jeg set saa meget action,Anakin minder om en maniodepressiv mög unge,men han figther paa den vildeste maade,og han er meget, meget mörk.Gode gamle ben er en helt,og naar Yoda gaar amok gaar han AMOK! Mace Windu figther ogsaa forvildt.Filmen er ikke specielt börne-venlig,og der er en masse grimme monstre..Anakin dräber kvinder og börn...og faar hans förste robot-kropsdel.......Alt i alt den fedeste film,jeg har set.
Det siges at der ved Spodsbjerg er blevet set en Sölvfarvet genstand i raketfart,U.K.O(Uidentificeret körende objekt) efter sigende skulle de lokale höre tonerne fra"I´m Zinning in the rain".Jeg kan se du ogsaa har kendskab til eider-stammen,en morsom supplering.
Det var sandelig nogle goè svar farbror sönne kom med. Gu ved om han selv har gener fra den stamme fra eiderens bredder eller er i familie med Björn Tidevand , som jeg kender personlig.Han var sön af den legendere Höj Vande hvis kone hed Ebbe. Dette kun til supplering af svarene ( som vi lo meget over den pinse). Og nu til noget helt andet: Zing närmest flöj over fyn,,,, fra friksja kl. 8:30.... spodsbjerg kl. 10:15 taars kl. 11:00 gedser 12:29...rostock 15:00 walkendorf 16:15 hvadbehager !!!!!!! Pänt farvel til alle jeg ikke fik sagt det ordentlig til.. god pinse...tak for sidst..vi ses...
Jeg hörer at Christoffer har forsögt at springe fra vippe til vippe...av!..Det kan väre det kan lindres,med nogle gode Dvd`r og noget hygge omkring sig,haaber du snart er paa benene igen...egentligt burde jeg ikke göre dette(Blasfemi) men til dine spörgsmaal har jeg ogsaa et svar? Maaske skulle man feje spörgsmaalene väk med noget Wittgenstein,men nej. 1. Fra Texas! 2. Naar man forvandles til en Sith(Darth Maul)starter det mellem täerne,det kan selv et par tennis-sokker velsignet af Mark Hamill ikke göre noget ved. 3. Hvis nu du staar i vand kanten og tidevandet kommer,paavirker det at du faar vaade täer,og ved Eideren bor en stamme som ved tidevande opförer sig som plankton,udgyder nogle skrämmende skrig,hvorefter de maler sig med mudder og lader sig riste paa Nord-tysklands störste brödrister i over 15 minutter,og alt det for at äre den ur-gamle tidevandskonge Björn Tidevand.Det sigse ogsaa at de ryger tidevandet og paa den maade bliver paavirket.Det er helt vildt.
ad2) der siges i Kiel findes der en forretning nede ved havnen hvor der kan köbes hvide "sprotsströmper".pröv dem og gör graa tänder hvide. ad1) der er for mange faar i dine lommer. ad3) det bliver de dog sandelig lille Cristofferus...höjdespring i maaneskin( fuld maane) er beviset, spörg mor og faar. denne hjelp kommer fra din kloge farfar.
Helligdagene fordrer en del filosofiske overvejelser her hos os. Christoffer har stillet følgende spørgsmål, og forventet svar på dem. 1. Hvor kommer lommeulden fra ? 2. Hvorfor bliver man sort mellem tæerne selvom man tager hvide sprotsstrømper på? 3. Hvorfor bliver mennesker ikke påvirket af månens tyngdekraft, når den er stærk nok til at styre tidevandet? Det er ikke altid lige let at være forælder....
Jeg har haft den rörende äre, at introducere det nyeste skud paa stammen,Lukas, for "meaning of lifes,Fede mand vs.Mintpastil. Han tager det nok ikke paa samme maade naar han har haft sine förste tömmermänd. I disse dage har jeg laant en Dvd-afspiller og omkring 14 film,incl Shrek,som faktiskt er temmelig god.
HVor er det dejligt at hele familien (næsten) nyder det dejlige vejr - frem for at sidde foran computeren og bruge "bloggeren"..... Alligevel kunne der fra redaktørens side ønskes en lidt større aktivitet.... Jeg tager til Tyskland i for at tanke "Pepsi" - interesserede kan tilmelde sig på den normale mailadresse.
Yoda ligner et viskeläder,han er lille,grön,og rynket og ligner noget der bor i näsen,han er en "Wife-beating-child hater". 100 Jedis mod 100.000 andre lede sataner,det kan da kun blive spändende,16 maj "episode 2".
Hvor er det dejligt at sidde og se "Imperiet Slår Igen" en lørdag aften. Jeg håber ikke at de danske folkeskoler og deres forældre og det omgivende samfund sætter nutidens ungen under sådan et pres, at det skal ende som i Erfurt.
Er på vej til Kopenhagen for at feire konfirmation - godt der ikke er sport i tv i dag. Der Præsident og Dronningen nævnede ikke "auf ewig ungeteilt" under deres taler ved gallamiddagen. God weekend...fortær hvederne.
Jeg har lige set et sted hvor man kan se en som skärer sin finger af med vilje.....Ilmer sejt. Der er ogsaa en elefant som träder paa nogle dyrepassere,gaar amok og bliver skudt i smadder af SWAT-Team. Le penn Rectum adios!
i september har forbundsrepubliken tyskland valg! Enten schröder eller kaos! enten stoiber eller kaos!. Af socialdemokraternes valgprogram som fixerer meget paa kanzler schröder et par tankeväkkede sätninger: vi vil retfärdiggöre tyskland rolle i europa og resten af verden! ( tyskland bör indtage den samme rolle som alle andre demokratier) vi vil göre en levende demokratie med en aabnen og fri kultur- mulig! ( det er lidt sent andre lande i eu er naaet längere) tyskland er et stärk land og har alle chancer! (chancer til hvad? og styrke til hvad?) na -- har vi ikke hört det för.hvorffor altid henvise til kraft og styrke?
Har i dag saaet allerhande urter, selv om jeg nok ved at det er lovligt tidlig. Havearbejdet er godt til at lösne de rustne lemmer. Jeg kan höre kanal 94 og faa et par nyheder som sker i vejle amt men det omhandler ikke om clausener og ishockey i A gruppen, saa her er jeg sommetider desorienteret. I maj vil jeg tage en bike-tur til Fredericia, jeg ved jo godt at der altid staar en seng klar til mig, hvorhen jeg end vender mig. Til aften har a set lille liverpol löbe ind i nogen problemer naar de kommer til lille leverkusen. Wat sagt der futbol experte .
Forældrene er tilfredse efter veloverståede skole-hjemsamtaler. Ishockeybilletter til Odense skaffes hurtigt og billigt ved lejlighed. Viva Real - smadr catalanerne og deres selvstyretanker...
Jeg er ikke helt glad for det men saa maa jeg jo väre den förste her paa Blogger...Godt gaaet og tillykke med IT-Körekortet,for ca.18 aar siden fik jeg körekort i Lego-land,saa jeg ved hvordan det föles.Danmark i A-gruppen i ishockey,saa er der ikke plads til nationer som,Tyskalandia,Svenskaj,Canadistan Starwar:attack of the clones.Man ser hvor Stormtrooperne uddannes,vilde bygninger,og en gammel kending. Spiderman,Blade II,Resident Evil,Matrix II og det bedste Movie scoop:Enterprise,handlingen forgaar för captain kirk(Meet Kirks childhood hero)......Gaab..........suk...............)
Jeg har fornemmelsen at bloogspot undertrykker mine indläg, eller kigger jeg saa själdent paa siden her. Jeg har med fornöjelse läst jeres fantasirige kommunikation. Haaber dette indläg passerer kontrollen
Efter at have brugt en time på nettet for at søge efter informationer om den 13. april 1963 - slog det mig - at det jo nok har noget med et bryllup at gøre..... Imorgen skal du ringe til toft og forlange, at med den ventetid skal de samle sengen ved levering - det gjortde de hos os - men ikke særligt godt.... Havd er præmien?
Vi glæder os alle til at se forsiden af elbobladet på 0nsdag. En ny komet i modelverden er på vej. Er der nogle der ved hvad der skete d. 13 -4 1963. svar udbedes. måske en lille præmie. Lukas seng er stadig ikke kommet , men den er jo også købt hos Toft. Hvor er hr.Clausen fra udlandet blevet af ???????
Det må have været en meget begivenhedsløs uge i Clausen-klanens univers....kun Søren lever det spændende liv på miniclip.
Godt der ikke findes en knap som hedder"Blow up my apartment"????????? Paa www.hypermind.dk ligger det nye "Moorhuhn II" under games. ...Gaaaaaaab.........Jeg har lige spillet Wrestling paa Miniclip,Brittaney spears mod B.Clinton...Action-packed....PV.....!
Idag modtog jeg en mail fra en forhenvärende tegner paa Simpsons(Bill morrison),jeg havde nemlig for sjov skyld prövet at maile til ham ang. hans egne projekter(Roswell),og tänk sig manden mailer tilbage og tilbyder at sende nogle eksemplarer han har liggende,da de ikke udgives Outside USA/UK...Gratis....Det kalder jeg service.
Når man ikke kan få svar på sin mail, må man bruge medierne, så derfor - er vores nøgle på vej nordover...vi mangler den. Vores asparges smagte foriøvrigt fremragende - Lotte, hvis din dåseåbner bliver væk - spiser Lukas dobblet så meget i børnehaven....(gnæk,gnæk).
God paaske ligeover! Jeg er begyndt at tegne det nye lärred op med blyant,itakt med at mit nuvärende "Pops" intetanende og forraadt af sin skaber närmer sig den ultivemative slutning.
Jeg ska`love for at der er kommet gang i Fd. Men maa jeg li` kalde til orden. Ind til videre önsker jeg alle deltagere en god Paaske.
Printer News EXCLUSIVE!!!!!!! Jeg mangler nogle filer et eller andet sted. Maaske har jeg slettet en del af Windows???? Paa www.miniclip.com kan man banke osama bin (musik)laden-og nakke taliban hobbyister. Man kan ogsaa spille Pacman(lotte) Man kan ogsaa plukke asparges i 3d(Jan)
asparges. hvad med at stikke dem op i rø..... Søren, jeg fandt di patriksok i går men da jeg ikke havde mere lokumspapir så er den altså gone forever, sorry.
Afinstaller printeren igen og prøv så at instaler den igen - så kan det være lxxxxx fungerer - ellers tilkald kaosClausen patruljen - ungerne er som altid vilde efter at rode rundt i dine ting og film.
der afholdes kældersalg fra falkevej 23 på mandag. Fine blomstrede hynder, vistnok jan og lones der aldrig er blevet afhentet, kan købes for 7 kr stk. 2 kasser med babytøj, vistnok også jan og lones 15 kr stk. en basketball (sørens) 11 kr. tretten papkasser med avispapir 1 kr stk. og alt muligt andet skrammel foræres væk. så kom i god tid der er rift om tingene.
Da der er udbrudt skoldkopper hos Jutta`s feriegäster finja og jonas. Maa mine rejseplaner til kongeriget ändres.Jeg kan ikke väre bekendt at lade jutta allene med de syge börn og da foräldrene ikke henter dem, vil jeg hläpe med saa godt jeg formaaer. ettidig orientering om nye Terminer pr.mail!
hvem var Sören I.? Gerhard C. kommer paa Söndag og blir indtil i smider mig ud. Kan jeg sove i din lejlighed Lotte?
skidt....Søren I. er død. Godt....Første dag hvor man ikke skal have hansker på bnår man cykler fra arbejde. skidt....mange pjækker fra mine idrætstimer. godt.....der er masser af fodbold i denne uge. skidt....minekolleger er nogle hængerøve. godt....har nyt job i udsigt. skidt...imorgen mangler vi en barnepige godt....vi har farmor (måske) skidt...ugen er lang endnu. godt....vi har det alle godt. .
Fummel er et smart töjstykke som ikke altid däkker alle kvindens signalomraader! Saa man bedre kan Fummeln. Tror jeg nok. Saa i gamle Dage kunne man ikke Fummeln. Fra Fummeln skulle man holde sig fra indtil mann er fyldt 24.aar. Det gjorde jeg. Ellers siger du mange gode ting. I Marts vil jeg tage en tur til Friksja. Hej fra en der ikke finder det öjeblikkelige vejr särlig smart.
Som en "showmaster" ved Olympia Ekstra i formiddag sagde da han skulle kommentere Medaillenspiegel : "diese verdammten kleinen Norweger" das können wir nicht so lassen! En märklig maade Tyskerne har at vinde venner paa.
Som der blev sagt efter ishockeykampen mellem tyskland og sverige..."tyskland spillede lige op med en verdensklassemodstander, det tegner godt for fremtiden".......det blev ikke nævnt at det kun var i 3. periode (1-1) og at svenskerne allerede havde scoret 6 gange.
Om natten med 200kmph er ikke langsomt, godt at der ikke var polis i närheden! Take it easy boy,boy! De tyske sportsfolk i Salt Lake regner med större popularitet over alle tyskerne paa gr. af de mange madaliere det er tankeväkkende at det sker i de dicipliner hvor teknikken og gamle östyske tränere har noget at sige. Jeg ved ikke om det östyske folk blev mere populär p.gr.a. de mange medailler. Jeg ville hellere at der levede färre börn i Tyskland over fattigdomgränsen. Tyskerne har desuden en märkelig maade at at fejre det paa.
Havde Seat`en oppe på 200 km/t inat. Der var stadig masser af plads til mere power - men jeg turde ikke.... Ferien er slut - jeg glæder mig allerede til påskeferien.
mange tak for det fine postkort fra søndervig. Grossisten i søndervig er vist lukket. De skide tyske turister gider ikke at købe fummel, vel far. Jeg synes snart at du skulle komme her op. så kan vi fortælle hvad du har glemt. og måske købe noget fummel.
Alt er pakket og parat. Ungerne er rastløse - skal vi ikke snart køre. Jow, afgang til Søndervig Danland i en uge med masser af aktiviteter og badeland. Vi glæder os. Lone passer hytten..... Vi sender postkort så fremt vi kan huske adresserne, hvad vi sikkert ikke kan.... tc.
Hej Zörme. Zet zr zkke zffte zan zörer zra zig.Zin zamle zar zar zkke zndet zt zöre zt zindes zamle zage. kaz dz ikkz fortällz nogez soz jez maaskz haz glemz. Zamlz Zenneskez zlivez zärz. zaz zörz zrz . zaztzszizsz ikze.
Da jeg i sin tid købte "just a giggolo" savnede jeg det "biiiip" der kom til slut. Det var et prøvebillede inden vores Grand Prix optagelser ! Faktisk er sangen bedre med bippet. Som vi siger i DK, hvorfor tabe til sølv når man kan vinde bronze. brev til 8/2 ankommet. Hilsner Naj Samoht
Vejret var fantastisk saa jeg var en tur ud at lufte zing.Mine plader i Jejsing var bedre en deres Ry, Lotte havde den äldgamle grammafon paa värelset hvor jeg ogsaa havde plader af Rachel Rastenni,Gustav Winkler og en med Liva Whel, Köbenhavn..Köbenhavn. De var alle bedre ens dem Knud Mylin havde! Hven havde vi egentlig faaet den Grammofom af?. Svar i der husker saa godt. Danmark tabte til Germany i handbold hörte jeg...saa var den EM forbi for mig.. Det bliver endnu värre til WM i fobolll. Ka´i huske den Video Im´ Just aa Gigolo?? det vaar hvis i Fred,vej 25... Ak de tider. Februar den ottende har jeg termin paa sygehuset men jeg husker nok den og den 10. Hej ........................................................................................................................................drahreg nesualc
lukas er ude ved johnny denne weekend, og jeg gør rent som jeg plejer når han er væk. Der er alt for stille. Men nu har vi ferie , og gamle fastelavnsdragter efterlyses til fredag d. 8. Hvad med Hr. Clausen fra germany.Er du gået i vinterhi.
Sidder her foran skærmen og kan i baggrunden høre, at Danmark fører 20 - 19 over sverige - en sejr giver semifinaleplads. Jeg kan ikke holde til at se det - hvordan skal det ikke gå til sommer ???????? Hva` faen sker der den 10. februar - den 8. kommer først......
hej alle og walkendorf. ak ja penge er jo ikke alt. VI andre medlemmer af Clausen familien tager 14 dage til Maldiverne i uge 28 29. så vi går glip af oldemors fødselsdag, men det går jo nok. GOD TUR. Vi har lige hørt gamle BEE GEES sange og kom til at tænke på fars single plader fra Jejsing. Ha det godt og husk d. 10 februar.
Kære Fader, jeg håber ikke du føler dig overset dernede.....men vi har jo så travlt med at tjene penge. Vi har netop bestilt vores sommerferie, vi tager til Spanien, samme sted som sidste år, og går dermed glip af VM-finalen mellem Danmark og Spanien, men det vil jo nok også være festligt at se det dernede. Vi tager afsted den 28 juni og 10 dage frem.
Tillykke Malene, jeg havde naese for datoen og fik i en Telefonsamtale det nyeste sladder fra den usynlige Familie (og u(bön)hörlige) at vide. Nu hvor alle er raske gläder jeg mig til al den Post der kommer. Solen skinnede 1 Time og 17 minutter over Gnoien/Walkendorf.Det war det.
Det går bare så stærkt til hverdag, at man ikke får nået alle de sociale forpligtelser man burde. Alt vel på Ulerupdalvej - alle er næsten raske efter et par uger med influenza, utilpashed, forkølelse og almindelig vintertræthed. Efter 3 uger med fugtigt vejr, tåge og små plusgrader trænger man i den grad til LYS....LYS.....LYS. Arbejder pt med Mediator 6,0, et superprogram. jeg laver websider men har problemer med at finde en udbyder der kan "udsende" websiden i DHMTL (dynamisk hmtl) - æv. Søren, hvornår kommer du forbi ? Farfar, tak for billederne, et gallleri er wed at blive opbygget.. Lotte, vi ses jo ofte... God weekend fra os alle..
hej allesammen. Har I ikke savnet mig. Hvis jeg ikke lige svarer på jeres e-mails er det altså fordi jeg ikke er på nettet i øjeblikket. Men jeg vender frygteligt tilbage, når jeg engang får taget mig sammen, efter denne hårde jul. Håber at i alle har det godt. Det har vi på Falkevej.
Efter en weekend med en syg Caroline, er det hele ved at normalisere sig igen.Jeg kan varmt anbefale en PS2, grafik og hastighed erbedre end i reklamerne....