Gå videre til hovedindholdet

Opslag

Viser opslag fra april, 2005

Hjemme ige....n

Så fik jeg overstået Samsø. Det var en barsk omgang, med vold, hjemsendelser, trusler osv. Jeg vil pt ikke komme nærmere ind på det, da jeg lige skal bruge weekenden på at reflektere begivenhederne.... men det var - og er - meget barskt. Samsø var dejlig, lys, blæsende og frisk - desværre var nydelsen begrænset pga. deltagerne. Håber I alle har det godt, nyder livet, nyder alt omkrng jer - der er sgu så meget "dirt" man ellers bliver opslugt af. God weekend.

Tiden gaar sin gang...

Ja, ja, hvornaar tänker man over tidens endelig? Ikke hver dag, jeg-, naar jeg i avisen eller andre nyhedskilder bliver mindet derom, paven döede for ham er tiden altsaa ogsaa endelig, han var en "gammel" og syg mand diverse sörövere og fyrster ta`r ogsaa billetterne, jeg staar ryster en halv gang paa hovedet og tänker: saadan er livet. Anderledes tar det i mig naar jeg hörer om Niels Henning Örsted og Ebbe Klövedal Reich har sluttet af, begge to yngre end mig, og selv om jeg ikke kendte nogen af dem personlig hörte de da med til min tilvärelse, det var det der dannede kulisserne uden om min verden og for dets billede. Hele ens tilvärelse bliver der jo rent rundt i kulisserne og revet ned, bygget op og om, men her bliver man varskoet og vender sig til det og afhängig i hvilket livsafsnit man befinder sig i har det svingende interesse. Men saadanne nyheder kommer det tättere ind paa livet og rastlösheden breder sig, hvad var der nu du skulle naa og ordne inden din tid er endel
Reklame er vigtig  

Ikke helt klar endnu.

Vi har desværre ikke haft tid tilat se ret meget af filmem, men vi foventer at se den i aften. Vi har set de første 20 minutter - og de virkede fantastisk gode - jeg glæder mig meget til at se den. Så snart den er færdig, indsamler jeg testresultaterne og videregiver dem straks. God weekend - og god "Store Hvededag"

Denne søde planlægningstid....

Hvert forår er der flere følelser der rammer mig. godt at jeg ikke skal til eksamen... at finde en ny arbejdsplads.... stress i forbindelse med planlægning af næste skoleår... lejrskolerne venter... ad1: Når foråret rammer og jeg mærker solen mod ansigtet, kommer den dårlige samvittighed op i mig i et ganske kort glimt - æv, jeg har ikke forberdt mig godt nok. Det er kun et sekund, så lægger jeg mig på knæ og roder lidt i blomsterbedet. ad2: jeg kører altid sur sidst på skoleåret. Jeg synes man laver det samme år efter år, at kollegerne er dovne, at min indtægt burde være højere og at jeg er bestemt for noget mere. Det har ikke været så udpræget endnu - jeg har mit på plads, har efterhånden en vis statur blandt leder og kolleger - så jeg kan næsten vælge og vrage. ad3: I 15 år har jeg planlagt mit skema og arbejdstid så jeg ikke fik for meget overtid, at jeg tilgodeså så mange som muligt - samtidigt med, at jeg også fik en nogenlunde arbejdstid. Hvert eneste år, hat min ledelse lavet d

Forår??

Sikke en dejlig dag - solen skinner, det lufter lidt, men ikke mere, end man alligevel kan gå i sin have i timevis. Jeg har lidt ondt i armene at slæberiet, klipperiet og kanteriet, men det er en tilfredsstillende ømhed. Hvis det lige kan holdt forår imorgen også, vil haven være up-to-date, og så kan vi gå igang med alle de småplaner vi har.

POSTEN KOMMER TIL SÖREN

Jeg sender et paar billeder og en "realvideo" (PC) og en af mine film d.m til Franz Hansen`s Allee, deri lägger jeg en Köbevideo om Hitlers sidste dage paa tysk selvfölgelig thi skurken kunne ikke tale dansk. Den maa alle se jeg har talt med Jan om det, da jeg ser den först er den gratis for jer andre Sören og Tanja maa se den först da de jo har besväret med at aabne brevet. Tak for hilsenen. Den 13. altsaa idag bliver Alfred Kasanowski, hvilket vist betyder Nyhus paa nypolsk, ottetitre han holder sig godt det gamle hus. Ellers alt i orden her, ingen ildkampe og politijagter efter narkohajer som hos jer i Little Chikagofästningen.

Drömmen

Det er ikke saa forunderlig i disse tider hvor der ganske simpel besluttes at klokken skal vise to i stedet for tre, at der nu skal betales med euro i stedet for med mark, at der indföres en ny grundlov ( euro ) uden at spörge (det tyske) folk at man i disse tider har en saa märkelig dröm som jeg havde i nat (natten för min 66. födselsdag, alle der blev 66 skulle nu väre 91 aar! Og strax var man 91 og der nyttede protesterne ikke noget basta. Jeg fölte mig i nat som en 91.aarig. Nu kunne drömmetyderne jo nok finde ud af hvad det mon kunne betyde, jeg der själden husker sine drömme til om morgenen, ved ikke hvad der har givet min hjerne an ledning at hitte paa saadan en historie. Tak til alle der maatte sende en hilsen til mig i dagens löb. Mange hilsener fra en seksogtredsaarig enoghalvfemser!

Æv...

Her troede jeg, at jeg skulle køre tur med familien i en pralerøvsmercedes - og... så var det bare en kæmpe skuffelse. Den var perfekt, så godt ud, man sad godt - alt var lækkert - og alligevel kedeligt... det var faktisk rart at komme i Seaten igen, mærke accelerationen, skifte gear hård og høre vinden.... Godt jeg er så "fattig" at jeg kan tillade mig en spanier....

Netop!

Den gamle blogger skal bestaa saa länge..... Har dog igen problemer med messenger og det udenom .. jeg kan ikke finde de mail som ifölge et henvisningskilt skulle väre ankommet.. forunderlige logiske computervweden? og dog er det saa vanskelig... Tak for sidst til alle omkring skärmen, foraaret er her... men kun om dagen, om natten er det bitter kalt! Saa egentlige fremskridt gör naturen for tiden ikke. god weekend allesammens!