Gå videre til hovedindholdet

Opslag

Viser opslag fra november, 2005

Tillykke...

Det næste spæde skridt mod "kernefamilien" er fuldbragt. Tillykke med den dejlige bil I har kødt jer - jeg synes det var velvalgt. Den ser godt ud - og jeg ved af erfaring, at den kører endnu bedre - så glæd dig, lille bror, til du selv får lov at styre "din" bil. Jeg glæder mig til at få en lille tur - og glæder mig til de fælles ture vi skal tage os gennem landet.

Hatte strid...ok!

Den forkerte hat til den forkerte tid kan väre livsfarlig.

den sidste

Hvad med denne beklædning ? ville passe godt til de brede vidder i Mek.Pom?

det må lige nævnes...

Der er øjeblikke der gør, at man værdsætter sit arbejde. Efter et par forbandet hårde uger, med syge kolleger, manglende ledelse og skøre unger - havde vi her til aften Julefrokost med vores specialklasse. Vi havde valgt en restaurant, hvor der kun blev serveret tallerkenretter og ingen børnemenuer. Maden blev flot serveret, med pynt og det moderne franske køkken og ungernes (15årige) øjne glimtede ved synet. De havde aldrig set mage, aldrig smagt mage og aldrig skullet sidde så længe ved et bord og være "voksne". Det var ikke alt der blev spist, men alle gik hjem med en positiv oplevelse. Der var ingen uro, ingen grim tale, ingen mobning - faktisk var eleverne eksemplariske - og det var en stor fornøjelse - især da værten bød på kaffe og Cognag da alle elever var gået og vi lærere sad alene tilbage. Oveni var det en af mine modtagelsesklasseelever der serverede, og selvom hun ikke taler korrekt dansk, og selvom hun måske ikke har en "accepteret" farve - gjorde hu

Dagens hat!

Sidste hat.

Höj i hatten!

Havde jeg penge, kunne jeg köbe mig en ny hat. (Standard Oil standard)
Det glæder mig at du handler etnisk - jeg sprugte bare i klassen og se, der var en der havde den du burde have haft at vietnameseren....

Tilbage til huen

For ikke at udsätte mig yderlige former for spot og spe (?).... har jeg köbt en nödhue hos vietnameseren paa torvet i Gnoien!

Mon det er den rigtige?

Vi har masser af glemt hatte, huer, kasketter, turbaner m.m liggende - og det netop skulle være din - er jeg ikke klar over. Men den ene vi har fundet der passer bedst kan du se her....

OPROP Efterlysning

Dusör udloves til den Person der finder min vinterhue. Evt i findes kälderen paa 6 Juli vej!

Tilläg

Läser jeg mine indläg dagen efter kan jeg se at jeg stadigväk er for sjusket. Min dansklärer Andersen ville krumme sine täer!

Sidste söndag för Adwent.

Det var den sidste söndag i kirkeaaret, tyskerne gemmer det bedste til sidst, dagen kaldes for "Totensontag". Jeg kan huske som barn blev der i radioen kun spillet "tung" musik og all forlystelse var verboten. Det var en lang tung, mörk söndag kan jeg huske. Folk gik paa kirkegaardene,- ogsaa for at se om gravstederne nu var bragt i vinterstand. Der hänger nu noget fast frs ens barndomstro..... Jeg var ogsaa paa kirkegaarden i Tönning allerede lördag og fik gjort gravstedet klar til vinteren og smaaborgerne der kom i dag for at kigge. Jeg synes det kan klare all kritik fra fru Schmidtz og Hinke! Da jeg var midt i arbejdet kom et ägtepaar forbi og mente det var da et gammelt gravsted og sikke vidunderligt trä der voksede sig stor og stärk. Det synes jeg nu ogsaa og med skam maa jeg overfor jer indrömme at jeg allerede til sommer gik og tänkte paa at fjerne det. Nu synes jeg det er pänt og sikker nogle af de betsanddele gamle Willi Clausen bestod gaaet op i traeet. Na

Bare for at bidrage med lidt

Det er da godt at i har lidt at skrive,får også læst det i bidrager med så jeg kan følge med i det hele. Tror at Msn har taget meget af det man ellers ville skrive. Håber dog at vi fortsat kan holde gang i denne Blog. Fætter højben hedder i sverige: AlexanderLukas (hvad har jeg vundet)

weekenden er snart ovre...

Ugerne går forbandet hurtigt - men det gør weekenderne i alle højeste grad også. Christoffer og jeg var atter i kirke idag - der var 3 barnedåber og et hav af salmer jeg ikke kendte - og så ingen andre end koret kunne synge. Når man nu ikke engang må skråle med i kirken, så kan timen godt blive lang. Jeg håber at næste uge går hurtigt. Jeg starter med et kursus i morgen - og så er det værste overstået. Tirsdag skal der vintersutter på bilen - de billigste - til 5600,- kr. Fredag forventer vi at tage til hovedstaden. En tur i vinterTivoli og shopping i Fields - ingen kultur, kun forbrug.

Familietraef

Ulla og Hans Kersting har väret i Walkendorf et par dage. Udstillingen af de tre söskende blev afsluttet og billederne transporteret hjem igen. De boede de to nätter i Alte Ausspanne og fredag den 10. besögte vi vores fätre i Rostock. Alfred er 83 aar enkeman og lever i Warnemünde i en flot lejlighed hvorfra han kan se östersöen og havneindlöbet. Günter er 81 aar og lever med sin kone Gertie som er 82 i et af de utallige boligsiloer i Rostock. Ved mödet hos Günter blev der som jo oftes ikke talt om sygdom og ens elendighed, men om vores fälles familie, Morfar og mormor fra Danzig Det var godt at faa frisket historierne op af öjen og tidsvidner. Der var hilsener til alle den store families medlemmer i nord syd öst og vest.

ingen indhold

Bjørne går i vinterhi - det gør mennesker normalt ikke. Derfor kan jeg heller ikke forstå hvorfor der er så stille på alle vores BloGs.... Det er ikke fordi jeg har noget særligt at berette. Jeg har købt Tim Burtons "Nightmare before Christmas" og netop læst Dahls "Charlie & chokoladefabrikken". Jeg har også fået afsluttet min "Verdenskrigen dag fo dag" og SS-bogen. Nu begynder 2VK. at kede mig lidt - så derfor er jeg gået igang med Jordens Søjler - en mursten på 800 sider. har sat mig for, at den skal være færdig inden jul. Jeg købte den til Lone i fredags - og fik den så igår - gennemlæst... Husk Lukas på torsdag. Forresten, en lille quiz - hvad hedder Fætter Højben på svensk?

Ny Blog

Jeg har lavet en ny Blog! Jeg er ikke sikker den virker? Den hedder "Meckkerecke" Den er offentlig gjordt! Hvordan kan ogsaa i bruge Meckerecke (Team)? Hvis i da vil? Nye blogs indsluses i Blogger kun en gang i dögnet. Se efter den i morgen den 5.Novenber og fortälmig.

Gaettebillede

det har noget med skole at göre... svar og vind en halv gris..... det vil den aabenbart ikke..... lorteblogger

Job

Det er hårdt at være på arbejde ? især når man starter. Det bliver nemmere med årene, men kravene man stiller sig selv bliver også højere. Jeg kan godt forstå at SPC er træt om aftenen ? og det er endda med småbørn ? så mange tænker nok, at det er at hælde Legoklodser ud på gulvet ? og så sætte sig i et hjørne og observere legen, holde ro, trøste og drikke kaffe. Jeg ved at der skal mere til ? man er på ? hele tiden. Det glæder mig at jeg nu får en levebrødsfælle, der giver mig ret i mine påstande om, at det er hårdt, at arbejde med børn. Det bliver ikke nemmere af at det er af anden etnisk baggrund, at de er dårligt begavede eller bare ganske almindelige børn der tilhører FuckedUp-generationen. Klø på ? arbejdet bliver en vane, man kommer senere til at elske, at to dage aldrig er de samme .