Gå videre til hovedindholdet

Opslag

Viser opslag fra marts, 2006

OKW meddeler;

Efter vedtaget forretningsorden dateret; marts 2006 meddelles der hermed fra hovedkvarteret; Træder plan to ikke i kraft i planlagte tidsrum, må det anses, at plan tre (af 30 marts 2006) afløser denne pr. medio april. plan 3 - confidential. Gulv i kælder samt tilhørene tilpasning af gulv og dørkanter må anses som skubbet til efter 7. maj 2006 - såfremt plan 4 (mur i have) ikke bør tages op før plan 3 i tilfælde af postivt vejrlig.

Plan 2

Kommer plan 1 ikke til udförelse träder efterfölgende plan nummer automatisk i kraft. Plan 1 träder ikke i kraft grundet vejrsituationen i egnene udenfor kongeriget. Plan 2 (to) Om vejret bedrer sig paa den 1. April träder en aendring af plan 1 i kraft som kun ändrer dato for afrejsen. Ellers gälder samme konditioner.

Plan 1

fredag den 31 marti, skulle vejret te sig ordentlig saa jeg ikke kommer til fredericia som en vaad klud, eller maa aflyse det.

tiden flyver...

Så har jeg officielt titel som "ekspert" i dansk som andetsprog - og er nu kompetent til at undervise elever med anden etnisk baggrund. Det har jeg gjort i snart ti år - og nu er vi ved at nedlægge min klasse - der er simpelthen ikke flere nye elever....Så er det jo godt at jeg er blevet akt-lærer for specialklasselinjen, dumme, kriminelle, socialt svage, danske elever løber vi sikkert ikke tør for i nærmeste fremtid. Tillykke med den nye verdensborger - håber de nyder det - pludseligt er ungerne store og skal konfirmeres og det næste bliver vel at skulle finde en lejlighed und so weiter.... Tiden, tja, en måneds tid så går årets højdepunkt (for os) af stablen. Vi føler endnu vi er godt med, men det kniber med tilmeldinger - aktisk har vi kun modtaget ti tilkendegivelser om deltagelse den 7. maj.... God weekend.

En Mekpommer mere!

Idag den 21.marts 2006 klokken 12:05 blev Dörtes og Ingolf`s sön födt ved kaiserschnitt i klinikken Ribnitz-Damgarten. Mor og barn er raske . Födselsvägten var 3900 gramm längden var ved födselen 53 cm. Det er det andet barn i familien Wolter efter Hannes (5aar) har man nu en "Fiete" hvilken sa ogsaa passer til omgivelsen.

Tillykke, tillykke...

Her ved sene áftenstime ønsker jeg Jutta tillykke med fødselsdagen fra 6.julivej...Jeg beklager jeg ikke fik ringen, prøver at få indhentet det. Vi læber som altid stærkt, konfirmationsforberedelserne er i fuld gang og stresstærsklen skal øges for at komme godt igennem. Vi glæder os rigtigt meget. Endnu et tillykke fra os alle.

Trods alt!

Jutta Langben(Longleeg) gennem 12 aar min partner, fylder i dag den 15 Marts 2006 femtifem aar.

Hvorfor hörer man aldrig...

Sörens kommentarer den seneste tid? Skolen kräver tid, ok men lige en lille muk maa der da väre tid til. Lotte`s lyd.... virker den nu? ses!

fra min iglo...

efter hvad jeg har erfaret fra syden`s Clausner er der stor gläde over invitationen, man bemärkede dog med en hvis vemod at der ikke var nogen Dannebro paa invitaionen, jeg forsikrede at det absolut ikke var politisk men at den flotte stil(design) som Christoffer har anvendt ikke tillod heraldiske tegn. Jeg tillod mig at love dem an mass danebro paa silve dagen. Det jeg kunne fornemme at de selvfölgelig kommer, Ulla og Hans var da med til Christoffers daab, sa det er jo en gerne udfört for- pligtelse. Efter den 15 marti vil jeg dukke op til byggesnak hos jer enten med bike og om vejret er utidig med bil. Jutta er saa indspändt i sit job at hun venter med at komme med til senere.

ingen titel

Efter en lille fiskeforgiftning - en syg datter, en kone med undervisningsministeriet i Århus og generel vintertræthed, var det første arbejdsdag i denne uge for mig. først et par timer på skolen, så på vuc og derefter på supervisionskursus... og, hold kæft hver er jeg træt nu. Jeg håber alle efterhånden har fået deres invitationer - og håber ligeledes, at tilmeldingerne strømmer ind snarest - (en del af Lone familie har givet svar, så kom nu...). Vi glæder os, er i fuld gang med diverse bestillinger - og nyder ellers livet i frikvartererne...

Livet og vejret.......

Der er da godt at omgivelsen hele tiden giver eksempler paa at "det kunne vaere meget vaerre". Hvis vi boede i Bayern eller ved vestkysten i Japan. Her har man snehöjder pa 250 til 450 centimeter, der er vores 20-30 cm ikke saa slem. Vi var lige kommet hjem fra et kort besög i Kaltenkirchen og jeg havde fordelt min snue der da vinteren startede en ny runde, foraaret ligger knock-out i det neutrale hjörne og dommeren taeller. Jeg ser med gru at der ikke rörer sig noget i hjörnet. At det nok har en ende engang og vinteren bliver besejret er ifölge Dirck Passer "hven ve om vi overhoved for et föraar?" ikke saa sikkert. Hvorom alt jeg er saa trät af den kamp og särlig i denne uge hvor jeg passer vejen voran vores del af blokken, söndag blev det til tre udrykninger, fru Wald skal da gaa sikkert til skraldespanden. Jeg faar da malet noget, alle mine halvfertige billeder gör jeg nu ganske simpelt hen faerdig. Ellers gaar det da nogenlunde og den 15 naar Jutta fylder aar sk