Gå videre til hovedindholdet

Opslag

Viser opslag fra marts, 2008

"Femte estradasphere"

Se den paa S K I T F I S K !

en søndag i marts

Så gælder det den første opvisning i år. Idag skal Caoline danse. Det er ved at være nogle år siden hun sidst har været danser, men denne æson har stået i hip-hoppens tegn. Naturligvis klarer hun (også) det flot, så hun er allerede rykket op før næste sæson - typisk. I morgen er det så springgymnastikken der står for tur. Der er i år blevet trænet særligt meget, og også her er Caroline en af stjernerne. Hun er langt den yngste og mindste, men også det indslag hvor andre end forældrene klapper. Vejret - skøn solskin og ret koldt, men ikke den forventede "snekatastrofe". Det er faktisk underligt, at i takt med vores veje, hastigheder og biler er blevet forbedret, er sneorskrækkelsen tiltaget. Bare der er lidt udsigt til nattefrost fyger det omkring med advarsler mod at bevæge sig ud og meldinger om pletvis isglatte veje får tv2-news til at send reportere ud på stedet - ganske latterligt. Nu vil jeg vække huset, har sat kaffe og friskebagte boller frem - og forberede dagens opga

Memories

Create Fake Magazine Covers with your own picture at MagMyPic.com Discount Magazine Subscriptions - Save big!

Hvornaar har du sidst vaeret paa "Skitfisk"

Tak for "Andersen & musikken" Tak for de fine forskellige indspildninger af "Que reste t -il de nos amour" Rigtig god paaske til alle Clausener i Danmark Tyskland og hvor der ellers befinder sig nogen.

Tak skal i have....

saa blev der alligevel en god paaske, det kunne ikke laves bedre.

Hurra og helleflynder

Naturligvis også et tillykke fra 6.julivej – og med en medfølgende bekymring over et sygehusbesøg – også selvom det kun er et kontrolbesøg… Håber alt forløber som det skal. Så er påskeferien skudt i gang, skønt. Pulsen er nede i en acceptabel rytme, solen skinner fra en blå himmel (indtil videre) og dagene er ikke planlagte – ret meget. Lørdag var jeg på den famøse kokkeskole ( titrinned ), som jeg i et øjebliks kådhed havde meldt mig til. Vi startede kl. 13 – og vores inviterede gæster stødte til kl. 19. Jeg var ret nervøs… det var jo ikke enkatine jeg skulle færdes i, men en af Danmarks førende gourmetrestauranter. Jeg valgte at lave en af forretterne med en kammerat. Helleflynderfilet, stenbiderrogn, olivenoliegele, blomkålspure, og en hulens masse garniture. Alt lavet med friske råvarer – intet fra dåse eller lignende. En helleflynder er ret stor, men med kyndig instruktion fik jeg fileteret kræet, olivenoliegeleen var en lang kemisk proces med præcise temperaturmåinger, blomkål,

Tillykke Jutta

Vi vil geren ønske Jutta tilykke med dagen,og håber der bliver tid til at fejre trods sygehusbesøg. Stort tilykke. Sigrid og Søren.

Hurra !

I dag den 15.03 har Jutta Langbein födselsdag. Hvilket jo sker mindst en gang om aaret. Det aber dabei er at hun siden Torsdag opholder sig paa Teterow sygehus, til undersögelse. Oppegaaende og i bedring. Man kan faa kontakt under tel. 00493996141201 Alligevel god bedring og tillykke!

Tak Sön

Weiter, weiter ins Verderben Wir müssen leben bis wir sterben Der Mensch gehört nicht in die Luft So der Herr im Himmel ruft Seine Söhne auf dem Wind Bringt mir dieses Menschenkind.

Ja det kan, desværre…

Jeg ved det er lidt flovt – at sende en lille pakke til et andet land er vel ikke den store krævende handling – men på forunderlig vis, er det endnu ikke lykkeds mig at få det gjort – og det beklager jeg naturligvis. Dagene flyver af sted. De starter kl. 5.45, Lone skal af sted, så skal ungerne op, så skal der lige ordnes lidt. Skoldedagen er fyldt med udfordringer og hobevis af møder, aftaler, netværksgrupper, supervision etc. Caroline går med aviser 3 gange om ugen, Stoffer har sit job og bunkevis af skolearbejde. Af og til dukker Sigrid op (gudskelov) og det gør Lukas forhåbentligt også snart lidt mere. Der skal ryddes op, købes ind (jeg skal GÅ), laves mad, organiseres, så omkring 22.00 er der næsten ro på dagen…. Kl. 22.30 snorkes der velfortjent i hele bulen – og derfor, er den halve times tur til posten indtil blevet udsat og udsat og udsat etc… beklager.

Kan det dog vaere ?

At det tager 3 uger for Charles Trenet at komme fra Fredericia til Walkendorf. Alsooo..hit mit der disk

Effektivitetstid

Så må det være tirsdag....åbenbart noget der vil gå ind i historien som en af de utallige møgdage der popper op i løbet af livet. Klokken 8.15 havde jeg en aftale med en knægt der bevæger sig på kanten af kriminalitet og som har mange skolemæssige problemer - han dukkede ikke op. Klokken 9 havde jeg aftalt et møde med en elev, der trives meget dårligt og som går rundt med noget der ligner en depression - han dukkede ikke op. Klokken 10 havde jeg en aftale med en knægt der trives socialt dårligt, dels på grund af nogle meget skrappe familiære forhold, dels på grund af en lidt dum placering hos os. Jeg skulle have lavet en profilanalyse på ham og planlagt et forløb - han dukkede ikke op. Når ungerne nu engang er så sjuskede med tider - hvorfor kan deres klasselærere så ikke lige sende dem ned til mig??? Jeg gider ikke rende rundt på skolen på grund af at andre ikke tager deres job seriøst. Nu skal jeg have idræt - gider ikke - og derefter skal jeg til et møde med nogle lærere, der har e

Hold paa hat og briller!