Gå videre til hovedindholdet

Status


Man ligger som man har redt – gammel ordsprog med eviggyldighed. Jeg skal være den sidste til at pege fingre af dem der stemte på DF, for deres valg er jo en reaktion på den regering vi har haft indtil nu. Jeg er selv en af dem der ikke har stemt på et af de rigtige regeringspartier, jeg har også flyttet mig – endnu mere til venstre (venstrefløjen) og er dermed også med til at vælte Statsministeren. Jeg kan forstå hvorfor man vælger regeringen fra, jeg kan forstå at man måske vælger mere blåt – men jeg kan slet ikke forstå at man vælger DF, der så end da ikke vil i regering – hvor dumt er det da lige?

Det er tåkrummende pinligt at jyderne i den grad er DF´ere og jo mere jysk det bliver jo mere DF stråler der fra dem. Folk i Skive, Thyborøn, Åbenrå og for dens sags skyld Fredericia er jo slet ikke påvirket at de mærkesager DF står for. der er ikke mange flygtning i Jylland, koncentrationerne er små og der er slet ikke de problemer som i de store byer – hvor Df ikke står så stærkt. At folk i Tønder stemmer DF med 40% er latterligt. Alt står stille i Tønder, der er ingen flygtninge og byen lever af grænsen, den grænse, som DF vil have lukket med og spærret med bomme. Det er helt ude i hampen. Men pyt med DF.

Problemet er jo i virkeligheden et helt andet sted – hos Socialdemokratere. De skulle være et stort bredt folkeligt parti med velfærd og social bevidsthed som mærkesager, men er i stedet blevet en mudderkage af populistiske og politiske magtønsker. Folkeskolereformen er skrot, dagpengereformen er håbløs, salget af DONG en rævekage og flygtningepolitikken er ren DF.  Thorning udtalte selv, at social i Socialdemokratiet ikke havde noget med socialisme at gøre – og dermed lagde hun stenet til det nuværende regeringsskifte. Altså magt før principper – håbløst.

Jeg glæder mig især over at de Radikale og SF fik smæk, jeg glæder mig over at Socialdemokraterne mistede deres eleskede magtfølelser, jeg glæder mig over at Enhedslisten fortsat skal være vagthunde i Folketinget og at, der findes så mange paphoveder der stemmer Alternativet, det er da festligt. Lige så meget glæder det mig, at Venstre skal vinde med et tab på 12 mandater – lidt pinligt.

Liberal Alliance er idiotisk – jeg gider ikke spilde flere ord på dem, de Konservative dør snart og tilbage står et kongerige, der glemte hverdagen i valgkampen og stemte med som den indre svinehund som retningsviser.

Kommentarer

  1. Inger Støjberg, Joachim B Olesen og Jim Lyngvild .. ....

    SvarSlet
    Svar
    1. Støjberg bliver sikkert undervisningsminister...JimLyngvild, seriøst???

      Slet
    2. Jim Lyngvild er en stor støtter .. Og sikkert snart medlem , har han udtalt.

      Slet
  2. idioter er der sgu nok af....

    SvarSlet

Send en kommentar

Populære opslag fra denne blog

Tillykke med fødselsdagen...

Idag er det Farfars fødselsdag, hurra hurra hurra.... Kære FarFar - tillykke med de 75 - det var da lidt af en kamp at nå så langt, men vi glæder os alle over at dagen kan fejres stille og roligt. Nu skal du bruge kræfterne på at blive i bedre form og for alt i verden være tålmodig - så tager vi den derfra. Os alle i Fredericia

Refleksioner efter en lang dag

Kommunikationsnedbrud….altså bare rent blog-indlægs-mæssigt. Jeg ved ikke hvor mange gange jeg har forsøgt mig med et blogindlæg med indhold – hvad enten det er regeringsomdannelsen, spritkørsel eller OL – men, ak, intet er der kommet på nær en bunke "kladder" der ikke egner sig ti offentliggørelse. En ting er at "Skitfisken" på Urban er gået i stå, hav værre er, at end ikke på familiebloggen formår jeg at opdatere dagligdagen, på den anden side: intet nyt…. Jer er ved at skrive på en roman…eller en novelle…et essay måske….og har formen…men intet indhold. Romanen sker gennem brevudvekslinger mellem to mænd, der har et eller andet fælles…men som de ikke kan tale om, men som de er "dømt" til at skrive om – for i det øjeblik noget skrives, reflekteres der –og derigennem opnår de en bevidsthed omkring de problematikker der har været igennem. Jeg ved bare ikke hvem der skal skrive sammen, hvad de har til fælles eller hvad de overhovedet skal skrive om