Gå videre til hovedindholdet

Juleforberedelserne er startet…

Så er nedtællingen for alvor gået i gang, næste torsdag er det juleaften, årets højdepunkt, den aften man hele året ser frem til. Forinden er der lige et par skoledage der skal overstås, men i modsætning til de andre år, er der fortsat temmelig travlt – det ser dog ud til jeg når det der skal nås. Dagen er blevet brugt på indkøb – madindkøb, så nu bugner køleskabet af madvarer der skal bruges i juledagene. Kalkunen er bestilt og leveres den 23., og bortset fra de produkter der skal være helt friske, så er det næsten kun den polynesiske vanilje der mangler.

På mangellisten er der også tomme felter ud for Christoffer og Caroline – og når man beder dem om en ønskeseddel, så får man et tomt stykke papir. Er det udtryk for at de er forkælede, er at de bare har det fedt? Christoffer har lige købt en Mac, som han har sparet op til siden juli og Carolines økonomi er fortsat udmærket efter "bankpakke 1" i maj måned, så ønskerne er svære at få øje på. Det betyder ikke at der ikke er noget der kan købes til dem, naturligvis skal de have deres gaver, men det er ikke mere Toys R Us der kan være dispenser for gaverne, næh, der kræves lidt mere. Vi får se, det skal nok lykkes os at finde lige det rette.

For første gang i mange år har vi heller ikke fået købt et passende træ endnu, men igen – vi når det hele – for juleferien er lang, og der skal slappes af og nydes, og hygges og spilles, og gåes lange ture – og bare være sig selv. Træet hentes en af dagene, og lur, om det ikke nok skal stå stort og flot den 24., til alles beundring. Julegaverne til den resterende flok er så småt ved at finde sin form, ideerne er der og enkelte er købt, pakket og klar til afsendelsen hvis nødvendigt.

Jeg glæder mig i denne juletid….

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Tillykke med fødselsdagen...

Idag er det Farfars fødselsdag, hurra hurra hurra.... Kære FarFar - tillykke med de 75 - det var da lidt af en kamp at nå så langt, men vi glæder os alle over at dagen kan fejres stille og roligt. Nu skal du bruge kræfterne på at blive i bedre form og for alt i verden være tålmodig - så tager vi den derfra. Os alle i Fredericia

Refleksioner efter en lang dag

Kommunikationsnedbrud….altså bare rent blog-indlægs-mæssigt. Jeg ved ikke hvor mange gange jeg har forsøgt mig med et blogindlæg med indhold – hvad enten det er regeringsomdannelsen, spritkørsel eller OL – men, ak, intet er der kommet på nær en bunke "kladder" der ikke egner sig ti offentliggørelse. En ting er at "Skitfisken" på Urban er gået i stå, hav værre er, at end ikke på familiebloggen formår jeg at opdatere dagligdagen, på den anden side: intet nyt…. Jer er ved at skrive på en roman…eller en novelle…et essay måske….og har formen…men intet indhold. Romanen sker gennem brevudvekslinger mellem to mænd, der har et eller andet fælles…men som de ikke kan tale om, men som de er "dømt" til at skrive om – for i det øjeblik noget skrives, reflekteres der –og derigennem opnår de en bevidsthed omkring de problematikker der har været igennem. Jeg ved bare ikke hvem der skal skrive sammen, hvad de har til fælles eller hvad de overhovedet skal skrive om