Gå videre til hovedindholdet

Opslag

Viser opslag fra juli, 2012

Sommerregn

Hvis vejret da bare kunne beslutte sig. Enten regner det og er koldt, eller så skinner solen så man lige tror at....

OL-feber

OL er over os – hold da op hvor er det over os. Jeg ser ikke OL fra morgen til aften, men tv´et kører hele tiden i baggrunden eller online via iPhonen. Det er underligt hvorledes sportsgrene kan blive interessante bare fordi de er en del af en begivenhed der foregår hvert fjerde år. Jeg har set bueskydning for hold, pistolskydning og military, noget jeg ellers aldrig ville bruge et minut på. Så er der naturligvis også ”klassikerne”, håndbold og badminton, svømning og ikke mindst sejlsport, hvor i sær sidstnævnte er spændende med computergrafik og to særdeles kompetente kommentatorer på DR1. Fodbold i OL-regi er fortsat småkedeligt, selvom man har forsøgt at peppe det hele op med nogle stjernespillere – de hører ligesom ikke rigtigt til. De gør de amerikanske basketspillere heller ikke, men det er fascinerende at se hvor meget bedre de er end alle andre. Bokseturneringen har jeg ikke set meget til. Dels fordi den enlige danske deltager fik stryg, dels fordi amatørboksning ikke e

En meget kommunikativ side.!

                                          Vi tar`suppen först.

2

1

Århus by Day

KolleKolle

Blogger: Blogger-betjeningspanel

Kollekolle Avis

Glade og udhvilede er børnene tilbage fra deres feriepladser „parrat at tage fat på de store opgaver der ligger foran dem, har de straks ifört sig den nye skoledragt“ swærmer   lærer Lauke Poulsen . Vi värdsætter regeringen nye miljøplan og står 100 % bag milieuministeren. ….. Hvaba? Der skal lige bemærkes at her Lærer Poulsen slet ikke er lærer, men at hans farbror har boet ved siden af Koldings Nymark- skole.

Sommer i haven.

Med ostemadder og en god bog.

På broen på vej hjem

Sommerdag i Ringsted.

en skön forsommerdag.. starten af juni

kom en gammel ven paa besög, det var edwin kukereit og hans kone ulla. set har vi  hinanden med aars mellemrum siden 1952 , han var paa besög hos clausens i maribo, dengang med deres eneste barn der var saa umulig at de maatte afbryde besöget . Vi har (Fam.clausen) ogsaa besögt dem kort naar vi var i närheden af deres hjem. nu saa de ukuelige tourister forbi anden gang i walkendorf. godt at hilse paa  bekendte der er blevet gamle sammen med een selv.

Tyrkiet 2012

Hjemvendt fra Tyrkiet, brune, varme og trætte. Det var en god oplevelse. Hotellet var bedre en frygtet, varmen var helt enorm - over 40 grader nogle af dagene og det meste af tiden blev brugt i poolen.

Mellem himmel og kornmark

                                               Ventende paa lune törre dage ind i august...

Morgenmad i 38 graders varme.

Afgang om lidt.

Denkmal 2

                                                  John Brinkmann   født I Rostock, et af ti børn   som captain B og hans kone født Ruth (Svensk) satte i verden. Faren druknede ved den Jydske vestkyst. Enken opfostrede alle børn. John var i adelens hjemland Mecklenburg medlem af Corps Vandalius en antimonarkistisk   gruppe og havde snart en højforæder sag på halsen der drev ham i landflygtighed til USA . Paa grund af hjemweh(sic) tilbage 1848 hvor han selvføgelig stod paa den forkerte side. Smidt du af en god betalt stilling blev han lærer ved en nyoprettet skole i Güstrow ,først foreløbig siden dog fast til en slet løn hvormed han faktisk ikke kunne føde sine egen familie der bestod af 10 munde. John Brinkmann døde sammen med heltene fra Denkmal 1 i 1870 Hans plattyske historier og fabler blev først kendt efter 1875 og regimet i DDR satte ham deres fattige helt et “tank en gang” J.B. 1817 - 1870                                          

Tänk engang. DENKMAL I

                                                                                              Renoveret efter 1989 et vigtigt minde for Güstroverne.(?)                                                     Den seneste store sejr for nationen ......                                                                Märkelig tankegang.

Juli ?

Næste stop fredag.

Sol, 34 grader, Tyrkiet. Stoffer passer hus og fejrer fødselsdag.

Godmorgen, solen skinner vist ikke idag...

Undskyld, men hvor ligger Roskilde? Efter sigende er Roskilde festivalen overstået. Man har den seneste uge nærmest været tvangsindlagt til at være passiv festivaldeltager via mediernes ”interesse”. Mange aviser har haft Roskilde-sektioner, endda JyskeVestkysten (!), og tv har været med og tvunget mig til at lytte til uinteressante musikere og deres lamme forsøg på at være dybsindige eller vice versa. Mange pæne journalister har stået på festivalpladsen og være på ”live” med nærgående spørgsmål som ”hvad synes du om festivalen” eller ”hvordan spiser man på en festival?” og nærmest fået samme svar hver gang ”Yeeeah, Roskilde” (drenge) eller ”Whooo, Roskilde” (piger). Jeg har kunnet sidde i min sofa og se nøgenløb med dinglende pikke og faste bryster, jeg har kunne se ”mine bedste festivalbilleder” med unge mennesker der er klædt ud som ”Blues brothers” – hvor originalt siger jeg bare – og se unge mennesker der gør alt hvad der står i deres magt for at skille sig ud blandt de 70.

Sommerferie

Efter en solrig og varm dag vender den danske sommer tilbage.

Juli 2012

 Min blaaregn vil i aars slet ikke komme i blomst.  

Sommerferie over hele linjen.

Sommer i Vejle.

Dagens anden...

5. Juli 2012

5. Juli er stadig noget særligt her i Fredericia, byens borgere klæder sig fint på og går en tur ned omkring Landsoldaten. Det er som altid jernbaneorkesteret der giver koncert inden fakkeltoget gennem byen. 

Sommeraften på Volden

Vi fik til opgave at passe Sigrid en times tid og valgte naturligvis at tage på volden ned på den nye legplads og kravle rundt. Det var en dejlig mild sommeraften og Sigrid var i fuld vigør indtil 150 meter inden vi var hjemme  - men det problem blev der fundet en løsning på....

Impressioner fra sidste opvarmning:

Vi ses i 2016.

Så er EM overstået og det er ikke et sekund for tidligt. Det er lige før turneringen er for lang - og efter en skøn start med mange kampe, ebber stemningen ud og man ser bare frem mod finalen. At Spanien vandt er vel ikke så overraskende. De kom som favoritter og gjorde deres arbejde. Det er fantastisk at have et mandskab der kan være de bedste over mere end 4 år - fantastisk. Der var en del skuffelser undervejs. Først og fremmest blev total-fodbolden forhåbentligt begravet med Hollands pinlige exit. Det er vel en slags tegn at både Holland, Danmark og Rusland alle røg ud i den indledende runde. England klarede det overraskende godt og nåede længere end deres spil er berettiget til, det samme kan siges om Frankrig - og begge hold spillede også turneringens dårligste kamp mod hinanden. Irland deltog som en slags reminiscens fra dengang man kunne fighte sig til succes, uden effekt og Grækenland var heldige med at nå til mellemrunden med defensivt og lykkebaseret spil. Portugal overra

Champions: Spain

Så gjorde Spanien hvad alle forventede, de forsvarede deres EM-titel fra 2008. Med utrolig boldsikkerhed, flotte temposkift og kombinationer ingen andre landshold kan spille, pillede spanierne hurtigt pynten af Italien. Det var tydeligt fra første fløjt, at Spanierne gjorde alt for at sætte sig på kampen fra starten af, lade italienerne løbe og så styre sejren i land. Italien forsøgte at følge med, men det blev hurtigt tydeligt at Spanien var en smule bedre. Italienerne manglede den sidste energi og havde ikke formatet til at bryde Spaniens dominans. At kampen endte 4-0 er i overkanten, så stor var forskellen ikke – og jeg havde lidt ondt at Italienerne, men der kan ikke sættes en finger på sejren – og Spanierne kan med rette være stolte over deres landshold. Jeg ”frygter” at det vil vare endnu nogle år inden Spanien afgiver magten. Tillykke med at have verdens bedste fodboldhold. Finale: 3 stjerner  *** - Spanien er så gode at det blev lidt kedeligt i 2. halvleg.