Gå videre til hovedindholdet

Opsamling


Naturligvis er em-finalen i håndbold et af dagens højdepunkter, men om det bliver sølv eller guld er i bund og grund ikke så vigtigt, for guld i Serbien mod Serbien, er nok ikke realistisk sådan som turneringen har udviklet sig. Ville finalens finde sted ethvert andet sted på jorden, stod Danmark med guldmedaljerne om halsen allerede.

Hvis man kun havde de danske medier som kilde, kunne det se ud som om at EU´s formandskab er et mægtigste post i verden. Faktisk er Thorning og Co. Europas redningsmænd (kvinder), og hele verden venter med spænding på næste træk. Som jeg ser det, er Dk´s rolle svarende til toastmaster-funktionen til et sølvbryllup. Talerækken skal holdes, indslagene tilpasses til menuen og der skal underholdes i de pinlige pauser – en funktion der til nemt kan afløses af en anden. Når medierne ikke er i selvsving over EU, bruger den tiden på at pleje smålighederne og regeringens konstante ”jokken i spinaten”. Det er så latterligt at en undersøgelse viser, at ministerbilerne ikke er miljørigtige, så flere af ministrene reagerede med overraskelse over ”afsløringen” og proklamerede, at de ville skifte den ud. Dels viser det ikke megen tankevirksomhed at man overraskes over, at en BMW 740 kan forurene en smule mere end en el-bil og dels er det total ligelyldigt. Frem for at skifte sin fede bil, kunne man bare forsøge at ændre bybussernes energiforbrug, der ville give en større effekt, frem for at man bare går i smålighedens spor. For regeringspartierne gælder det om at kæmpe sin egen sag, vise at man selv er god og alle andre er dumme. Jeg har aldrig oplevet en så uduelig og inkompetent regering, og det endda efter ti års borgerligt styre.

I går sendte vi Caroline af sted til Østrig fra BGI, god tur – derefter tog vi til Struer for at købe sko og gøre Stoffer klar til Barcelona, hvorefter vi tog gennem snestormen hjem til Fredericia. Brændeovnen blev tændt op, tv´et tændt og efter en god lur på sofaen, blev aftenen brug på at zappe gennem ligegyldighedens hav at tv-kanaler, indtil Lone røg i en krimi på BBC og jeg røg on-line med Søren, hvor vi bankede en ene server efter den anden med vores tyske aners kamp-effektivitet. Klokken blev over to (uhhh, sent for mig) inden vi loggede af – og ih, hvor var det sjovt. 

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Tillykke med fødselsdagen...

Idag er det Farfars fødselsdag, hurra hurra hurra.... Kære FarFar - tillykke med de 75 - det var da lidt af en kamp at nå så langt, men vi glæder os alle over at dagen kan fejres stille og roligt. Nu skal du bruge kræfterne på at blive i bedre form og for alt i verden være tålmodig - så tager vi den derfra. Os alle i Fredericia

Refleksioner efter en lang dag

Kommunikationsnedbrud….altså bare rent blog-indlægs-mæssigt. Jeg ved ikke hvor mange gange jeg har forsøgt mig med et blogindlæg med indhold – hvad enten det er regeringsomdannelsen, spritkørsel eller OL – men, ak, intet er der kommet på nær en bunke "kladder" der ikke egner sig ti offentliggørelse. En ting er at "Skitfisken" på Urban er gået i stå, hav værre er, at end ikke på familiebloggen formår jeg at opdatere dagligdagen, på den anden side: intet nyt…. Jer er ved at skrive på en roman…eller en novelle…et essay måske….og har formen…men intet indhold. Romanen sker gennem brevudvekslinger mellem to mænd, der har et eller andet fælles…men som de ikke kan tale om, men som de er "dømt" til at skrive om – for i det øjeblik noget skrives, reflekteres der –og derigennem opnår de en bevidsthed omkring de problematikker der har været igennem. Jeg ved bare ikke hvem der skal skrive sammen, hvad de har til fælles eller hvad de overhovedet skal skrive om